Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος από τον edge
Ti να πρωτοσχολιάσει κανείς;;;; Κρίμα το παιδάκι που φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια με το βλέμμα που έχει... και γράφει ενας θεουλης Νομίζω είναι το ανάκτορο του Βλάχινγκχαμ, έχω πάει.
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Ti να πρωτοσχολιάσει κανείς;;;; Κρίμα το παιδάκι που φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια με το βλέμμα που έχει... και γράφει ενας θεουλης Νομίζω είναι το ανάκτορο του Βλάχινγκχαμ, έχω πάει. θυμιζει τσοντα του Marc dorcel....
Garmin,tomtom κτλ πετάΧτε τα στα σκουπίδια. Εδώ η λύση,απλά και ανέξοδα. Ετσι,όταν θα σε βγάζει όπου να'ναι,θα λες''που με έβγαλες γαμώ το...κτλ κτλ''
Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 03/01/2017 στις 22:24.
:a31:
ε ναι ρε φίλε, αντέχει.
Πακιστάν Κορίνθου ??!!
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Πακιστάν Κορίνθου ??!! Τα 'λεγα εγώ ότι είμαστε δυτικό Πακιστάν από πλευράς νοοτροπίας, αλλά δεν ήξερα ότι επισημοποιήθηκε
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 05/01/2017 στις 13:18.
"Έχει η Αγγλία Καλαμάτα; "
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
:rotflmao:
O παππούλης Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.
Οι άλλοι κάνουν προετοιμασία και δοκιμές... Μπράβο Κέισι.
Εσβησες με κοκκινο το λαιλ μου :-ρ; Μπαι δε γουει σχιζοφρενεια vol.54
Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Συνημμένο 377111 H μοδίστρα που μετέφερε στις αστείες τη φωτό που ανέβασα παρακαλείται να την σβήσει αν δεν της αρμόζει η προηγούμενη θέση. Μιλ μερσί.