Σελίδα 24 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macedonas Προβολή μηνύματος
    Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου ......
    Είσαι σίγουρος οτι ήθελε βγάλσιμο η σκωλικοτέτοια ?
    Στα ιδιωτικά θεός τους είναι το κέρδος...
    Με το παραμικρό μέσα και μαχαίρι !!!!
    Το 80% τω γυναικών που πανε σε ιδιωτικό να γεννήσουν θα τοις παραμηθιάσουν και θα φαν την καισαρική τους....
    Και αν γινει και καμιά στραβή ασθενοφόρο και στο δημο΄σιο νοσοκομείο αμμέσως....
    Με πρόλαβες φίλε μου. Η σκωληκοειδής πια σπάνια αφαιρείται σε αντίθεση με το παρελθόν. Μόνο αν κάνει επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις βγαίνει. Μέχρι τότε αντιβίωση και βλέπουμε.
    Επειδή δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο και δούλευα και πολλά χρόνια σε ιδιωτικά να σας ενημερώσω οτι στο 90% των όσων έχετε αναφέρει κάνετε μεγάλο λάθος χαχα.

Πρόσφατο παραδειγμα είναι ο ΠΛΕΥΡΗΣ που έπαθε οτι έπαθε απο την καλή δουλειά που έγινε σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο του Πειραιά, η γνωμάτευση της λοίμωξης έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο και μετά έγινε καλά σε άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο.
    Το ότι έπαθε οτι έπαθε σε ιδιωτικό δεν σημαίνει τίποτα, το ότι το είδανε στο δημόσιο δεν σημαίνει τίποτα, το ότι έγινε καλά σε ιδιωτικό πάλι δεν σημαίνει τίποτα. ΟΛΟΙ παλεύουμε να κάνουμε καλά τον κόσμο και απλά μερικές φορές "Shit happens". Απλα στο δημόσιο δεν έχεις τις παροχές ξενοδοχείου του μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου(οχι παντού φυσικά).
    Επίσης μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο έχω δεί ιατρούς να λένε " παιδιά να συννενοηθούμε τι θα πούμε στους συγγενείς να μην πούμε κάτι διαφορετικό και μπλέξουμε". Σε αντίστοιχη φάση στο δημόσιο ο γιατρός της εντατικής έγραψε τα πάντα στον φάκελο του ασθενούς και έδειξε οτι ο χειρουργός είχε κάνει μαλακία σε περίπτωση που γινόταν δικαστήριο.
    Όσον αφορά τα φακελάκια υπήρχαν και θα υπάρχουν(απλά έχουν μειωθεί πολύ) μέχρι να σταματήσουμε να τα δίνουμε εμείς. Και φακελάκια υπάρχουν ΚΑΙ στα ιδιωτικά νοσοκομεία μιας και ο γιατρός θέλει να γλιτώσει απο την εφορία και πιάνει τον ασθενη και του λέει : Πλήρωσε 1000 στο νοσοκομείο και εμένα δώσε μου 2.000 στο χέρι και όχι 3.000 στον λογαριασμό μου με απόδειξη. Φυσικά ο ασθενής θα δώσει τα 2.000. Επίσης άλλο μεγάλο παρτυ είναι στα ιδιωτικά πια με τις εταιρίες τις καλές( Εθνική ασφαλιστική, Metlife κλπ). Σε επέμβαση αντικατάστασης κεφαλής μηριαίου(γοφός στα παπούδια) ατάκα γιατρου : άνοιγε κεφαλές και ρίχτες κάτω μέχρι να σου πω Stop. Στις 6 σταμάτησε. 6.000€ χρέος στην ασφαλιστική και 2-3000 στην τσέπη του γιατρού. Στο δημόσιο θα χρεώσει μόνο 1 απλά της "τάδε" μάρκας γιατί φοβάται για παραπάνω(τρομάρα τους τα λαμόγια).
    Αν θέλετε μιλάω μέχρι αύριο για δημόσια και ιδωτικά. Παντού τα ίδια χάλια είναι και απο πλευράς προσωπικού αφού τα ιδιωτικά πάνε να βγάλουν πολύ δουλειά με λίγο προσωπικό και το δημόσιο δεν εχει κάνει προσλήψεις τα τελευταία 5 χρόνια και απο πλευράς υλικών αφου πια έχουμε τα ίδια υλικά και στο δημόσιο (σε αντίθεση με πριν 2 χρόνια επι ΣΑΜΑΡΑ που δεν αγόραζε τίποτα για να δειχνει ψεύτικο πλεονασμα )μιας και οι προμηθευτές πάνε τα ίδια και στους μεν και στους δε(Αποστόλου παντού για τους γνώστες χαχα)
    Και το "όποιος έχει λεφτά θα ζήσει" μια ζωή ίσχυε και θα ισχύει απλά στο δημόσιο θα έχει μια ελπίδα και ο φτωχός και ο άνεργος και ο άεργος και το ρεμάλι και ο ναρκομανής κλπ κλπ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Μπορει και να μην ήθελε.
    Το ρισκαρεις όμως?
    Πριν 10 +χρόνια έκανα αφαίρεση αμυγδαλών.
    Απο μικρός είχα πρόβλημα (υπερτροφικές/πυώδεις)
    Είχα συνέχεια δέκατα σε πυρετό, χώρια το αισθητικό μέρος (πύον ,κακοσμια)
    Όταν εφτασα σε σημείο να πονανε κόκκαλα και να μαθαίνω οτι το πύον χτυπάει την καρδιά αποφάσισα να τις βγάλω.
    Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο, μου έδωσαν ημερομηνία μετα απο 5 μήνες γιατί έκριναν ως μη επείγον(όχι δεν πήγα σε ιδιωτικό)
    Μεσολάβησε γνωστός του γνωστού κλπ και τις έβγαλα μια βδομάδα μετά απο την πρώτη επίσκεψη.
    Στο ίδιο νοσοκομείο πήγα με εξαρθρωμενο αριστερό χέρι(απο τον ώμο ).
    Βέβαια το είχα βάλει στην θέση τού.
    Ξέρεις τι μου είπαν όταν πήγα?
    <αφού μπήκε στην θέση του,τι θες τώρα>
    Ουτε κολάρο να το κρατάει δεν μου έδωσαν/ασε που δεν είχαν.
    Με το ζόρι μου έβγαλαν ακτίνα οπου αφού είδαν οτι <κουμπωσε>με χαιρέτησαν.
    Οποίος έχει πάθει παρόμοιο περιστατικό καταλαβαίνει τον πόνο σε κάθε παραμικρή κίνηση.
    Ουτε δέσιμο-φακελο/δέλτα.η όπως αλλιως το λένε ουτε τίποτα.
    Αμάξι Θεσσαλονίκη σε άλλο νοσοκομείο ιδιωτικών συμφερόντων.
    Εισαγωγή, ακτίνα, μαγνητική, δέσιμο και μετα απο μέρες, φυσιοθεραπεία κλπ.
    Και επανεξέταση οτι όλα είναι καλά.
    Όσο για τις εγκυμοσύνες και εδώ γελαμε.
    Έχοντας εμπειρία απο 4.
    Το πρωτο σε δημόσιο τα 3 σε ιδιωτική.
    Καισαρικές κανουν ΟΛΟΙ .
    Όλα μου τα παιδιά γεννήθηκαν φυσιολογικά.
    Είναι θέμα γιατρού,να ξεμπερδευει γιατί έχει και άλλο τοκετό,η συμφωνίας να μην<ζοριστει> η εγκυμονούσα, η κυκλωμάτων (αναισθησιολογων κτλπ)
    Ο οποιοσδήποτε εκείνη την στιγμή, θέλει να πάνε όλα καλά, οπότε λίγο τον νοιάζει αν αυτά που λένε ευσταθούν η όχι.
    Και σε ιδιωτικά και σε δημόσια.
    Στο δημόσιο όταν πας για εξετάσεις πορείας εγκυμοσύνης δεν ξέρεις ποιος εφημερευει εκείνη την μέρα, αρα σχεδόν καθε φορά άλλος θα<βάλει χέρι> εξετάσει.
    Όταν ερθει η ωρα του τοκετού παλι είναι λαχείο σε ποιον θα πέσεις.
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πηγαινουν σε εναν γιατρό, κτλπ αλλά με γνωστό η φακελάκι.
    Μην κοροιδευομαστε.
    Κάτσε δηλαδή έιχες πρόβλημα χρόνια με τις αμυγδαλές και αποφάσισες μια μέρα να πας να τις βγάλεις και σε πείραξε που έκλεισαν για μετά απο καιρό? Ο γνωστός γνωστού ήταν η αιτία να σου κλείσουν μετά απο καιρό ξέρεις...απλά ο δικός σου γνωστός γνωστού ήταν καλύτερος του άλλου. Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
    Ο ώμος αφού με ακτινογραφία ήταν οκ πιο ήταν το πρόβλημα δεν κατάλαβα? Την μαγνητική τζάμπα την έκανες αν και κακό δεν κάνει τυχερός είσαι. Απλά έχει 300€ παραπάνω κέρδος συν όλα τα άλλα που είπες για το ιδιωτικό. Καλά έκανες και πήγες εφόσον είχες την δυνατότητα αλλά δεν ήταν ανάγκη.
    Εγκυσομύνη σε δημόσιο: Πας στον γιατρό που θες, σε βλέπει και σε παρακολουθεί αυτός αποκλειστικά και αν θες πας σε πανεπιστημιακό που έχει δικαίωμα για ιατρείο έξω και πληρώνεις 50€ την επίσκεψη. Εξετάσεις μονο τις εξειδικευμένες πληρώνεις έξω γιατί δεν είναι στην λίστα με τις υποχρεωτικες. Γεννάς σε δημόσιο όπως πρέπει και με ασφάλεια μονάδας νεογνών αν χρειαστεί και πας σε δίκλινο ή μονόκλινο με φλατ TV και το παιδί δίπλα σου οχι μακριά σου όπως κακώς κάνουν στα ιδιωτικά (διάβασε έρευνες για το πόσο καλό κάνει για το δέσιμο μαμάς-παιδιού).
    Μάλλον ζούμε σε διαφορετικές χώρες φίλε.
    Πάψτε να βλέπετε μόνο τα κακά σε έναν χώρο ρε σείς. Δεν είναι τόσο χάλια όσο τα θέλετε να είναι. Χάλια είναι αλλά όχι τόσο χάλια πια.
    Εγώ δουλεύω σε ΜΕΘ. Ποσοστό βιωσιμότητας ίδια με τις καλύτερες χώρες του εξωτερικού έχουμε. Οι ιδωτικές έχουν καλύτερα ποσοστά αλλά βάζουν και απλο κρυολόγημα μέσα οπότε λογικό είναι.
    Ενα απλό πράγμα θα σας πω για τα ιδιωτικά για να δείτε πως σκέφτονται: Αιμοδοσία γιατί έχουν μόνο τα δημόσια νοσοκομεία έχετε αναρωτηθεί? Γιατί όπως πολύ καλά μου είχε πεί ο διευθυντής της ΜΕΘ του ιδιωτικού που ήμουν : ΠΑΣ ΚΑΛΑ? Θα το πουλούσαμε και στους δρόμους αν είχαμε αιμοδοσία εμείς!
    Και φυσικά δεν λέω οτι είναι κακά. Κάποια είναι πολύ καλά μάλιστα και μπράβο τους. Απλά δεν είναι πανάκεια.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Banned
    Επαρχία φιλε μου.
    Όχι διαφορετική χώρα η πλανήτης

Παλαιό μέλος
    Ρε συ Δημήτρη και εγώ 4 παιδιά έχω.....
    Τα τρία γεννήθηκαν στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών.
    Απο την πρώτη επίσκεψη μέχρι το τέλος παρακολουθούσε τη γυναίκα μου η ίδια γιατρός.
    Μας έκλεινε ραντεβού όταν είχε εφημερία.. και πάντα απόγευμα γιατι η γυναίκα μου δούλευε....
    Όλες οι εξετάσεις υπέροιχοι κλπ. μέσα στο νοσοκομείο.
    Μόνο στη γέννα δεν ξέρεις σε ποιο γιατρο θα πέσεις γιτι αυτό δεν προγραμματίζεται.....

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Όπως τα λέει ο paramedic είναι. Αν εφημέρευε για 24 ώρες ένα ιδιωτικό προσφέροντας πρόσβαση σε όλους απλά την επόμενη θα έκλεινε.
    Αυτή τη στιγμή ξέρετε ότι έχουν πρόσβαση δωρεάν άπαντες στις παροχές δημόσιας υγείας μόνο με το ΑΜΚΑ ασφαλισμένοι η όχι?
    Ναι υπάρχει θέμα, ναι υπάρχει έλλειψη κάθε είδους, Ναι όμως συνήθως αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και κάνουν την περισσότερη φασαρία είναι οι επί χρόνια αφαιμάκτες του ΕΣΥ η αυτοί που περιμένουν τα νεοφιλελέ σχέδια για να αρπάξουν την πίτα.
    Υπάρχει μεγάλη σπέκουλα και εκ των έσω και την οποία χρειάζεται πολλές σελίδες για να σας αναλύσω, η απλά να σκεφτείτε τι παίζει γενικότερα.
    Για μένα δεν πρέπει να υπάρχει μόνο δημόσια η μόνο ιδιωτική υγεία, θέσεις εργασίας προσφέρει και το ιδιωτικό και το κάτι παραπάνω ξενοδοχειακά σε αυτόν που θέλει και το μπορεί και σεβαστό.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από granazi Προβολή μηνύματος
    Αυτή τη στιγμή ξέρετε ότι έχουν πρόσβαση δωρεάν άπαντες στις παροχές δημόσιας υγείας μόνο με το ΑΜΚΑ ασφαλισμένοι η όχι?
    Η πιο σημαντική λεπτομέρεια ίσως!
    Οσο για το αρθρο της guardian που βασιζεται σε στοιχεια του 11-12 και στην μαρτυρια του προεδρου της ΠΟΕΔΗΝ αποτελει ενα ακομα παραδειγμα σωματειου που λειτουργει με κομματικες σκοπιμοτητες αφου μετα απο χρονια σιωπης (ισχυριζεται οτι δεν τους εδιναν βημα τα μεσα ενημερωσης και μπορει να ειναι και αληθεια) ερχεται και ισχυριζεται οτι η κατασταση ειναι ιδια με τοτε και δεν δισταζει να συκοφαντησει τα μελη του ακομα και οτι δεν καθαριζουν τα κρεβατια πριν βαλουν νεο ασθενη ,τρομοκρατωντας βεβαια και τους ασθενεις που θελουν να απευθυνθουν σε ενα δημοσιο νοσοκομειο στρεφωντας τους σε ιδιωτικα κεντρα.
    Να σημειωθει οτι μετα απο 5 χρονια που δεν ειχε γινει καμια νεα προσληψη στο χωρο της υγειας, παρα μονο αποχωρησεις λογω συνταξιοδοτησης γινονται προσληψεις μονιμων μεσω ασεπ αλλα και συμβασιουχων (κοινοφελης εργασια αλλα με μισθο ιδιο με τους μονιμους) μεσω οαεδ και μονο ηλεκτρονικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από granazi Προβολή μηνύματος
    Που πάει να πει ότι σε πάνε κομμάτια από το μηχανάκι, σου σώζουν τη ζωή χωρίς να ρωτήσουν πριν αν έχεις λεφτά.
    (όπως Αμερική)

υγ
    Θέλω πω ένα μόνο πράγμα...
    Υγεία και κέρδος δεν μπορούν να πάνε μαζί.
    Δεν μπορεί να λειτουργεί το φαρμακείο ή το νοσοκομείο με αρχές του μάρκετινγκ.
    Δεν είναι επιτυχία δηλαδή να σου πουλήσω πιο πολλά φάρμακα όπως λένε κάποιοι χαζοί στην τρόικα.
    Μπορεί η θεραπεία να είναι απλά κόφτα όλα. Κάνε ψυχανάλυση, φυσιοθεραπεία ή απλά άλλαξε δουλειά.
    (στα μούτρα της κάθε νοβάρτις)
    Ο υγειονομικός πρέπει να είναι άνθρωπος με αρχές. Ηθικός με αγάπη και καλοσύνη μέσα του.
    Να έχει συμπόνια.
    Όταν ο υγειονομικός είναι σάπιος πρέπει να φεύγει από το σύστημα επί τόπου.
    Δεν είναι όλα στη ζωή λεφτά ούτε μπορούν να γίνουν....
    Πρέπει να υπάρχουν και αξίες, ιδέες αλλά και συναισθήματα
    Ο υγειονομικός πρέπει να γνωρίζει την πιθανότητα της αυτοθυσίας
    και κανείς δεν αυτοθυσιάστηκε ποτέ για ένα καλό μισθό
    Όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με βίλες, αμαξάρες, πισίνες, πουταναριό κλπ
    Δεν μπορεί ένας υγειονομικός να έχει ένα τέτοιο προφίλ και να ασκεί λειτούργημα.
    Όποιος έχει αμφιβολία για τα παραπάνω είναι σίγουρο πως μόλις γεράσει ή έρθει σ επαφή με την αρρώστια
    θα καταλάβει ακριβώς τι λέω.... (σκόρδα)
    Δεν θέλω να μπω σε παραδείγματα
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 06/01/2017 στις 09:39.
    ανανήψαντας

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    https://www.youtube.com/watch?v=IIGeCclIWRE

συμπαντική συνειδητότητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Που πάει να πει ότι σε πάνε κομμάτια από το μηχανάκι, σου σώζουν τη ζωή χωρίς να ρωτήσουν πριν αν έχεις λεφτά.
    (όπως Αμερική)

υγ
    Θέλω πω ένα μόνο πράγμα...
    Υγεία και κέρδος δεν μπορούν να πάνε μαζί.
    Δεν μπορεί να λειτουργεί το φαρμακείο ή το νοσοκομείο με αρχές του μάρκετινγκ.
    Δεν είναι επιτυχία δηλαδή να σου πουλήσω πιο πολλά φάρμακα όπως λένε κάποιοι χαζοί στην τρόικα.
    Μπορεί η θεραπεία να είναι απλά κόφτα όλα. Κάνε ψυχανάλυση, φυσιοθεραπεία ή απλά άλλαξε δουλειά.
    (στα μούτρα της κάθε νοβάρτις)
    Ο υγειονομικός πρέπει να είναι άνθρωπος με αρχές. Ηθικός με αγάπη και καλοσύνη μέσα του.
    Να έχει συμπόνια.
    Όταν ο υγειονομικός είναι σάπιος πρέπει να φεύγει από το σύστημα επί τόπου.
    Δεν είναι όλα στη ζωή λεφτά ούτε μπορούν να γίνουν....
    Πρέπει να υπάρχουν και αξίες, ιδέες αλλά και συναισθήματα
    Ο υγειονομικός πρέπει να γνωρίζει την πιθανότητα της αυτοθυσίας
    και κανείς δεν αυτοθυσιάστηκε ποτέ για ένα καλό μισθό
    Όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με βίλες, αμαξάρες, πισίνες, πουταναριό κλπ
    Δεν μπορεί ένας υγειονομικός να έχει ένα τέτοιο προφίλ και να ασκεί λειτούργημα.
    Όποιος έχει αμφιβολία για τα παραπάνω είναι σίγουρο πως μόλις γεράσει ή έρθει σ επαφή με την αρρώστια
    θα καταλάβει ακριβώς τι λέω.... (σκόρδα)
    Δεν θέλω να μπω σε παραδείγματα
    Άλλο κέρδος επιχείρησης και και άλλο άνθρωπος που κάνει λειτούργημα και πεινάει.
    Στην παρούσα οι ηθικοί άνθρωποι πεινάνε.
    Ας κοιτάξουμε πρώτα να τους εξασφαλίσουμε τα πρός το ζείν και μετά έχουμε απαιτήσεις.
    Γιατί το ενιαίο μισθολόγιο προς το παρών δεν δικαιολογεί ούτε βιλάρες ούτε αμαξάρες ούτε κάν ρεύμα στο σπίτι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος

συμπαντική συνειδητότητα
    πουτανα χώρα.... δεν εχεις σωτηρια και δεν θελεις σωτηρια....
    μαζι και αυτό...με τα θεοφανεια

https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2841147

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

συμπαντική συνειδητότητα

Που να δεις βίντεο από καφετέρια στην Κόρινθο, μεγαλύτερη version, αυτό δεν είναι όρκος, ο Μπεν Χουρ είναι...

γιατί δεν άφησαν το Γλέζο να δει το 6χρονο?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

συμπαντική συνειδητότητα
    Σήμερα διάβασα ότι είχε μιά καταδίκη και έχασε την έφεση... Λες ο εκπρόσωπος του Διός να καταλήξει... στην μπουζού η λεφτού; 28 μήνες έγραφε το άρθρο και 24 η σύζυγος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σήμερα διάβασα ότι είχε μιά καταδίκη και έχασε την έφεση... Λες ο εκπρόσωπος του Διός να καταλήξει... στην μπουζού η λεφτού; 28 μήνες έγραφε το άρθρο και 24 η σύζυγος.
    Εδώ κάνουνε βόλτες έξω οι φονιάδες μαχαιροβγάλτες με την ευλογία της Φασιστεράς,ο Σώρρας θα πάει μέσα;;
    Μην σου πω ότι θα μπεί και στη βουλή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μπα... Θα το τραβήξει όσο πάει, και μόλις πάρει χαμπάρι ότι τα περιθώρια τελιώνουν θα εξαφανιστεί αλά Χριστοφοράκος...

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994