μιά φωτογραφία δεν έβγαλες όμως!!!
μιά φωτογραφία δεν έβγαλες όμως!!!
βρηκα ένα αρθρο που θα κανει τους περισσοτερους εδώ μεσα να αναπολησουν τα χρονια της νιοτης τους...
εχει σχεση με....
κλικ!!
Κλείνει η Victory διαβάζω. Θα μου πεις κάτι έπαθε η φοράδα στ' αλώνι...
Και όμως, εδώ και είκοσι χρόνια έβγαζε πολύ καλές μοτοσικλέτες, καλύτερες από τις αντίστοιχες Χάρλεϊ (οκ, αυτό δεν είναι και τόσο επίτευγμα) και ήταν ο λόγος που βγήκαν τα nightrod και αρκετές άλλες "καινοτομίες" της Χάρλεϊ, λόγω ανταγωνισμού.
Η Indian υποτίθεται ότι ως Brand είναι υγιής ακόμα, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να την κρατήσουν, λόγω χαμηλού όγκου πωλήσεων.
Κρίμας.
Μεροκαματο του τρομου σημερα Θεσ/νικη. Οι μεγαλοι δρομοι γεματοι μισο-παγωμενη λασπη που γλυστραγε σαν λαδι. Οι μικροι σκετο παγοδρομιο.
Τελικα επεσα αλλα περπατωντας..Τι οδηγαρα ειμαι ρπστμ..!!
Μ@λακια των αφεντικων που αποφασιζουν να στειλουν παραγγελιες ετσι. Αλλα δεν περιμενεις κατι καλυτερο απο αφεντικα.
Μ@λακια των αναισθητων ηλιθιων που παραγγελνουν με αυτες τις συνθηκες. Ελπιζω να γλυστρισουν εξω και να σπασουν τα χερια τους.
Μ@λακια των deliverαδων που δεν εχουν ενιαιο συνδικαλιστικο οργανο να διεκδικουν τα αυτονοητα (βενζινες, εξοδα συντηρησης, τηλεφωνα, επιδοματα, παυση αναλογα τις καιρικες συνθηκες κλπ κλπ).
Ουτε οι Διας κυκλοφορουσαν μια εβδομαδα τωρα, πριν καν ριξει χιονι. Τα μονα μηχανακια που εβλεπες εξω ηταν ντελιβεραδικα..
MADE IN JAPAN 日本製
Ρε συ Μπομπ, να κάνω κι εγώ μια ίσως χαζή ερώτηση? Καλά με τις σημερινές συνθήκες, όπως λες και συ, είναι απαράδεκτο να κυκλοφορεί μηχανάκι. Λέω για μια απλή χειμωνιάτικη νύχτα, που βρέχει η κάνει "απλό" ψοφόκρυο. Μια τέτοια μέρα, ο ντελιβεράς θέλει να κάνει δρομολόγια για να πάρει το κάτι τις του, η απλά είναι αναγκασμένος? Και το ξαναλέω. Όχι για την σημερινή κατάσταση των δρόμων. Μια απλή μέρα με... καλή βροχή ας πούμε.
Στις γιορτές μου έδωσε η γυναίκα μου, ένα παλιό, δικό της κινητό, από αυτά που έχουν και φωτογραφική και ίντερνετ. Αφού το περιεργάστηκα για κάμποσο τελικά κατέληξα στο παλιό μου, αυτό με τα κουμπιά.
α)Δέν μπορούσα να βρώ με τίποτα που πάει το καλώδιο του ίντερνετ
β)Ήταν μεγάλο σαν τυρόπιτα κουρού
γ)Όσο και να έσερνα το δάχτυλο στην οθόνη δεν άνοιγε με τίποτα. Τελικά με ένα γερό χτύπημα στην γωνία του τραπεζιού της κουζίνας, άνοιξε ....... στα δύο
Αυτό με τα κουμπιά παρακαλώ και τελειώσαμε![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
σοβαρά τώρα, αυτό με τα κουμπιά καλύπτει 90% των χρήσεων ενός ανθρώπου που θέλει απλά να μιλάει και να στέλνει κανένα μήνυμα.
αναγκάστηκα να πάρω "τυρόπιτα κουρού" όταν ξεκίνησε η ιστορία "θα σας στείλουμε κάτι σχέδια/φωτογραφίες/μακέτες" και προφανώς δεν γινόταν να είμαι σε έναν υπολογιστή όλη μέρα. Ε, αυτό το πράγμα που έχεις τον "υπολογιστή" μαζί σου όλη μέρα είναι εθιστικό και αηδιαστικό συνάμα. Τέλος πάντων...
http://gr.pcmag.com/kineta-telephona...ono-ston-kosmo
Επίσης η mls διαθέτει κάποια εξαιρετικά κομμάτια για λιτή χρήση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.