Στην δική μου περίπτωση, εβαλα κάτω τα 3 μηχανάκια που κοίταγα Ζ750, Ρ6 , FZ6.
Αφού διάβασα-εψαξα-ρώτησα-οδήγησα το 3ο ήταν ιδανικό...
πλέον δεν αλλάζω ούτε το παπί που το έχω 13 χρόνια... Αυτό με πήγε σχολείο,φροντιστήρια,γήπεδα,βόλτες,καφέδες,γκομενότσ ρκες,φοιτητη και πλέον με πάει και στη δουλεία μου. Στόχος του είναι να γίνει σαν τα ταξι απο τα χιλιομετρα..
το Fazer αν και το έχω σχεόν 4 χρόνια , έχω κάνει καμια 60.000χλμ (τα πρώτα 45.000 στα 2 χρόνια) δεν το αλλάζω γιατί μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χιλιόμετρα με όμορφες αναμνήσεις.
πλεόν μου αρεσει το ZZR1400.. κάποια στιγμή ελπίζω να έρθει ένας ΑΚΟΜΑ γιαπωνέζος στα χέρια μου...
Στην δική μου περίπτωση, εβαλα κάτω τα 3 μηχανάκια που κοίταγα Ζ750, Ρ6 , FZ6.
Αφού διάβασα-εψαξα-ρώτησα-οδήγησα το 3ο ήταν ιδανικό...
πλέον δεν αλλάζω ούτε το παπί που το έχω 13 χρόνια... Αυτό με πήγε σχολείο,φροντιστήρια,γήπεδα,βόλτες,καφέδες,γκομενότσ ρκες,φοιτητη και πλέον με πάει και στη δουλεία μου. Στόχος του είναι να γίνει σαν τα ταξι απο τα χιλιομετρα..
το Fazer αν και το έχω σχεόν 4 χρόνια , έχω κάνει καμια 60.000χλμ (τα πρώτα 45.000 στα 2 χρόνια) δεν το αλλάζω γιατί μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χιλιόμετρα με όμορφες αναμνήσεις.
πλεόν μου αρεσει το ZZR1400.. Στόχος μου είναι να έρθει ένας ΑΚΟΜΑ γιαπωνέζος στα χέρια μου...
H μηχανή έχει "ψυχή" έχει "αύρα" κάθε μηχανή που είχα ήταν και ένα ξεχωριστό βιβλίο σε κάθε φάση της ζωής μου, σαν επεισόδια στο ίδιο έργο...
Μπορεί το δικό μου να είναι για πέταμα και να μην αξίζει αλλά στεναχωριέμαι να το πάρει ο χάροντας ο παλιατζης.όπως βέβαια και άλλα πολλά σίδερα όπως ενα fiat 1880 (τρακτέρ ειναι)
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι καθε φορά που ανοίγω την πόρτα της αποθήκης πάω και την φιλάω, ή όταν πάμε βόλτα χαιδέυω το ντεπόζιτο δεν θα λεγα οτι ειμαι ιδιαίτερα δεμένη....
Δένομαι πάρα πολύ με τις μηχανές μας, θεωρώ πως εχουνε ψυχή μέσα τους..δεν είναι απλά ενα αντικείμενο ή ενα μεταφορικό μέσο αλλά κάτι πολύ παραπάνω..