Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 119

Θέμα: Mini Συλλογές 1/4"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 Προβολή μηνύματος
    Το θυμάστε αυτό? http://www.moto.gr/forums/showthread...=147274&page=4
    Ποστ 55
    Ε η τύχη μου συνεχίζετε .
    Πριν μέρες έφεραν στην δουλεία μια μεταχειρισμένη μηχανή για κατασκευή καρόβιδας και πριν την βάλουν στην θέση της είπα να την καθαρίσω. Όταν στράγγισα από μέσα τα λάδια και έβγαζα από μέσα την λάσπη μαζί με διαφορές βίδες που έπεφταν κατά καιρούς ,έβγαλα και αυτό !!!
    Συνημμένο 368982
    Συνημμένο 368983
    Συνημμένο 368984
    Φυσικά έγινε κατάσχεση για το σπίτι!!!

Και πάνω που μάζευα χρήματα για κάτι αξιόλογο σε ¼. Τώρα καρυδάκια μου μένουν να πάρω.
    ban τον κώλο, άμεσα!

Καλοδούλευτη,
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 Προβολή μηνύματος
    Το θυμάστε αυτό? http://www.moto.gr/forums/showthread...=147274&page=4
    Ποστ 55
    Ε η τύχη μου συνεχίζετε .
    Πριν μέρες έφεραν στην δουλεία μια μεταχειρισμένη μηχανή για κατασκευή καρόβιδας και πριν την βάλουν στην θέση της είπα να την καθαρίσω. Όταν στράγγισα από μέσα τα λάδια και έβγαζα από μέσα την λάσπη μαζί με διαφορές βίδες που έπεφταν κατά καιρούς ,έβγαλα και αυτό !!!

Φυσικά έγινε κατάσχεση για το σπίτι!!!

Και πάνω που μάζευα χρήματα για κάτι αξιόλογο σε ¼. Τώρα καρυδάκια μου μένουν να πάρω.
    δεν είναι καλές αυτές να ξέρεις. Καλά εργαλεία μόνο στα LIDL

Καλοδούλευτη μάστορα!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    Αυτο τι λεει?

https://www.amazon.de/Wera-Bit-Sorti...ubendreher+set

Εναλλακτικη, ποιοτικη λυση, καρυδακια δεν ειναι απαραιτητα ισως οχι και η καστανια. Αλλα μυτες και κατσαβιδι ναι! Υπαρχει? Παντα σε συμμαζεμενη θηκη, μικρο μεγεθος.
    Σκεφτομουν τα κατσαβιδια με θηκη εσωτερικα για μυτες, αλλα τα θεωρω ακριβα γιαυτο που προσφερουν και φοβαμαι για τη σταθεροτητα της θηκης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    η wera ειναι μακραν καλυτερη

αλλα δες κι εδω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0-02-05-1ad3e3f07335ef784c121cfdd93723ebfbf1a3ec2d31155e21ae4c92f88a2b4f_full.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	377875
    Γιαννης

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nektarios2016 Προβολή μηνύματος
    Αυτο τι λεει?
    Αυτό είναι μια χαρά! Το κατσαβιδάκι που έχει είναι σουπερ μινι και σουπερ γαμάτο και δύσκολα το βρίσκεις εκτος της συλλογής. Ο κολέρης στον πειραιά πρέπει να την έχει αυτή ή κάποια παρόμοια. Επίσης έχει και το κατσαβίδι χύμα αλλά με υποδοχή ασφαλείας όχι σαν αυτό. Κατά τα άλλα η συλλογή είναι πολύ ποιοτική σε όλα της.

Δες και αυτή που σου ειπε ο virus. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι η wera είναι καλύτερη. Οι μύτες της facom για μένα είναι πολύ καλές και η καστάνια δεν παίζεται! Δουλεύει και σαν κατσαβιδάκι ή σαν Τ.

Δες εδώ!

Επίσης την φάκομ θα την πάρεις και σε καλύτερη τιμή λόγο Βράττη.

Ρίξε και μια ματιά στο θρεντ με τις μινι συλλογές μήπως έχουμε βάλει τίποτα που σου αρέσει.

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147274
    Sent from me using a computer.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    η wera ειναι μακραν καλυτερη

αλλα δες κι εδω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0-02-05-1ad3e3f07335ef784c121cfdd93723ebfbf1a3ec2d31155e21ae4c92f88a2b4f_full.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	377875
    Πολυ καλη, την ειχα σταμπαρει, αλλα μου ειναι αβολο να δουλευω κατσαβιδομυτες ως σταυρο τη καστανια. Για οικιακη χρηση τη θελω.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι μια χαρά! Το κατσαβιδάκι που έχει είναι σουπερ μινι και σουπερ γαμάτο και δύσκολα το βρίσκεις εκτος της συλλογής. Ο κολέρης στον πειραιά πρέπει να την έχει αυτή ή κάποια παρόμοια. Επίσης έχει και το κατσαβίδι χύμα αλλά με υποδοχή ασφαλείας όχι σαν αυτό. Κατά τα άλλα η συλλογή είναι πολύ ποιοτική σε όλα της.

Δες και αυτή που σου ειπε ο virus. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι η wera είναι καλύτερη. Οι μύτες της facom για μένα είναι πολύ καλές και η καστάνια δεν παίζεται! Δουλεύει και σαν κατσαβιδάκι ή σαν Τ.

Δες εδώ!

Ρίξε και μια ματιά στο θρεντ με τις μινι συλλογές μήπως έχουμε βάλει τίποτα που σου αρέσει.

Κατσαβιδι σκετο πως? Μονο ως Τ (σταυρο που εγραψα) τη βλεπω, εκτος απο καστανια.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nektarios2016 Προβολή μηνύματος
    Κατσαβιδι σκετο πως? Μονο ως Τ (σταυρο που εγραψα) τη βλεπω, εκτος απο καστανια.
    Ε βγάζεις την προέκταση και είναι κατσαβίδι μεταλλικό. Αν σου γλιστράει γυρίζεις την κεφαλή 90 μοίρες. Αν σου γλιστράει και πάλι την κάνεις Τ ή πας και παίρνεις ένα κανονικό κατσαβίδι!

Απ' τη φωτό δεν φαίνεται αλλά το κατσαβίδι της wera τι νομίζεις ότι είναι? Σαν τον μικρό αναπτήρα της bic είναι! (άντε λίγο μεγαλύτερο).

Για οικιακή χρήση πάρε ένα σετ με μύτες και ένα κανονικό κατσαβίδι! Τα υπόλοιπα είναι emergency solutions!

Edit. Στις βίδες σταυρού τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κανονική λαβή ενός κατσαβιδιού πλήρους μεγέθους. Με την καστάνια μπορείς να ασκήσεις μεγαλύτερη ροπή αλλά όχι κάθετη δύναμη οπότε πιθανότατα να χαλάσεις την βίδα παρά να την ξεβιδώσεις. Το Τ θα βοηθήσει περισσότερο απ' την μικρή κατσαβιδολαβή στις σφιχτές βίδες σταυρού!
    Στις άλλεν και τορχ η καστάνια δουλεύει μια χαρά. Αφού την ξεσφίξεις βγάζεις την μύτη και την βάζεις στην λαβή σαν κατσαβίδι ή απλά γυρίζεις 90 μοίρες την κεφαλή και την κάνεις μανιβέλα! Στην wera πρέπει να αφήσεις το ένα εργαλείο και να πάρεις το άλλο!
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/01/2017 στις 23:01.

Banned
    Ε βγάζεις την προέκταση και είναι κατσαβίδι μεταλλικό. Αν σου γλιστράει γυρίζεις την κεφαλή 90 μοίρες. Αν σου γλιστράει και πάλι την κάνεις Τ ή πας και παίρνεις ένα κανονικό κατσαβίδι!

Απ' τη φωτό δεν φαίνεται αλλά το κατσαβίδι της wera τι νομίζεις ότι είναι? Σαν τον μικρό αναπτήρα της bic είναι! (άντε λίγο μεγαλύτερη).

Για οικιακή χρήση πάρε ένα σετ με μύτες και ένα κανονικό κατσαβίδι! Τα υπόλοιπα είναι emergency solutions!
    Βρε μικρο το wera, αλλα εχουν ωραια λαβη τα ατιμα. Απλα αν και μου αρεσει το συγκεκριμενο σετακι, πληρες για οικιακη χρηση, κατι με χαλαει. Ολα ξεκινησαν επειδη οταν θελω ενα ισιο ή σταυροκατσαβιδο πρεπει να πηγαινω στα εργαστηρια ή στο αμαξι. Στο σπιτι δεν εχω κατι τις προκοπης. Καρυδακια, κλειδια σπανια θα χρειαστω, εχω πενσα για απλες χρησεις.

Οσο για τη κατακλειδα προταση σου, κατσαβιδια υπαρχουν πολλα. Ενα ακομη , σετ, δεν εβλαψε.

Moderator
    Βρε ότι και να σου λέω εγώ εσυ θα πάρεις αυτή που σου έκατσε! Πάρτη λοιπόν, τι το σκέφτεσαι?

Δες εδώ!

Πιθανά θέλει να πει πληρέστερη, έχει και καρυδάκια. Την καστάνια της facom την έχω και στο σετάκι της και μόνη της 2η και κυριολεκτικά τις δουλεύω και τις 2 καθημερινά. Είναι εργαλεία πρώτης ανάγκης για μένα που δουλεύω πολλές διαφορετικές μύτες

Banned
    Ποιο μοντελο ειναι αυτο της φακομ με τη "καινουργια" σπαστη καστανια και τις μυτες της facom?

Moderator
    Δες στον κατάλογο προσφορών της φακόμ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Η facom μου γυαλισε και την δινει και ξεχωριστα αλλα και με την κασετινα η τιμη ειναι πολυ καλη.
    Δεν εχω και τιποτα σε τετοιου ειδους αλλεν και torx οποτε ολα αυτα βολευουν. Επισης το οτι γινεται Τ βολευει γιατι ημουν στη σκεψη σιγα σιγα να περνω Τ στα νουμερα που δουλευω.
    Κλειδωνει αυτη η facom και μηπως μπορουμε να βρουμε μεγεθος γιατι στον καταλαγο δεν ειδα κατι.
    Βεβαια με βλεπω απο βδομαδα να πηγαινω απο Βραττη να την πιασω στο χερι μου.
    Ευχαριστω!!
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    Η facom μου γυαλισε και την δινει και ξεχωριστα αλλα και με την κασετινα η τιμη ειναι πολυ καλη.
    Δεν εχω και τιποτα σε τετοιου ειδους αλλεν και torx οποτε ολα αυτα βολευουν. Επισης το οτι γινεται Τ βολευει γιατι ημουν στη σκεψη σιγα σιγα να περνω Τ στα νουμερα που δουλευω.
    Κλειδωνει αυτη η facom και μηπως μπορουμε να βρουμε μεγεθος γιατι στον καταλαγο δεν ειδα κατι.
    Βεβαια με βλεπω απο βδομαδα να πηγαινω απο Βραττη να την πιασω στο χερι μου.
    Ευχαριστω!!
    Αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν κλειδώνει στο σπάσιμό της. Ναι κλειδώνει αλλά πέρασε και από τον Βράττη να την δεις live
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 25/01/2017 στις 08:26.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 16:46
  2. mini-pinakida?
    από Mr.T στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 21:24
  3. ΠΣΚ στην Άρτα (mini ταξιδιωτικό)
    από dimitrism στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2004, 13:20