LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτο τι λεει?
https://www.amazon.de/Wera-Bit-Sorti...ubendreher+set
Εναλλακτικη, ποιοτικη λυση, καρυδακια δεν ειναι απαραιτητα ισως οχι και η καστανια. Αλλα μυτες και κατσαβιδι ναι! Υπαρχει? Παντα σε συμμαζεμενη θηκη, μικρο μεγεθος.
Σκεφτομουν τα κατσαβιδια με θηκη εσωτερικα για μυτες, αλλα τα θεωρω ακριβα γιαυτο που προσφερουν και φοβαμαι για τη σταθεροτητα της θηκης.
Αυτό είναι μια χαρά! Το κατσαβιδάκι που έχει είναι σουπερ μινι και σουπερ γαμάτο και δύσκολα το βρίσκεις εκτος της συλλογής. Ο κολέρης στον πειραιά πρέπει να την έχει αυτή ή κάποια παρόμοια. Επίσης έχει και το κατσαβίδι χύμα αλλά με υποδοχή ασφαλείας όχι σαν αυτό. Κατά τα άλλα η συλλογή είναι πολύ ποιοτική σε όλα της.
Δες και αυτή που σου ειπε ο virus. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι η wera είναι καλύτερη. Οι μύτες της facom για μένα είναι πολύ καλές και η καστάνια δεν παίζεται! Δουλεύει και σαν κατσαβιδάκι ή σαν Τ.
Δες εδώ!
Επίσης την φάκομ θα την πάρεις και σε καλύτερη τιμή λόγο Βράττη.
Ρίξε και μια ματιά στο θρεντ με τις μινι συλλογές μήπως έχουμε βάλει τίποτα που σου αρέσει.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147274
Sent from me using a computer.
Ε βγάζεις την προέκταση και είναι κατσαβίδι μεταλλικό.Αν σου γλιστράει γυρίζεις την κεφαλή 90 μοίρες. Αν σου γλιστράει και πάλι την κάνεις Τ ή πας και παίρνεις ένα κανονικό κατσαβίδι!
Απ' τη φωτό δεν φαίνεται αλλά το κατσαβίδι της wera τι νομίζεις ότι είναι? Σαν τον μικρό αναπτήρα της bic είναι! (άντε λίγο μεγαλύτερο).
Για οικιακή χρήση πάρε ένα σετ με μύτες και ένα κανονικό κατσαβίδι! Τα υπόλοιπα είναι emergency solutions!
Edit. Στις βίδες σταυρού τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κανονική λαβή ενός κατσαβιδιού πλήρους μεγέθους. Με την καστάνια μπορείς να ασκήσεις μεγαλύτερη ροπή αλλά όχι κάθετη δύναμη οπότε πιθανότατα να χαλάσεις την βίδα παρά να την ξεβιδώσεις. Το Τ θα βοηθήσει περισσότερο απ' την μικρή κατσαβιδολαβή στις σφιχτές βίδες σταυρού!
Στις άλλεν και τορχ η καστάνια δουλεύει μια χαρά. Αφού την ξεσφίξεις βγάζεις την μύτη και την βάζεις στην λαβή σαν κατσαβίδι ή απλά γυρίζεις 90 μοίρες την κεφαλή και την κάνεις μανιβέλα! Στην wera πρέπει να αφήσεις το ένα εργαλείο και να πάρεις το άλλο!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/01/2017 στις 23:01.
Βρε μικρο το wera, αλλα εχουν ωραια λαβη τα ατιμα. Απλα αν και μου αρεσει το συγκεκριμενο σετακι, πληρες για οικιακη χρηση, κατι με χαλαει. Ολα ξεκινησαν επειδη οταν θελω ενα ισιο ή σταυροκατσαβιδο πρεπει να πηγαινω στα εργαστηρια ή στο αμαξι. Στο σπιτι δεν εχω κατι τις προκοπης. Καρυδακια, κλειδια σπανια θα χρειαστω, εχω πενσα για απλες χρησεις.
Οσο για τη κατακλειδα προταση σου, κατσαβιδια υπαρχουν πολλα. Ενα ακομη , σετ, δεν εβλαψε.![]()
Βρε ότι και να σου λέω εγώ εσυ θα πάρεις αυτή που σου έκατσε! Πάρτη λοιπόν, τι το σκέφτεσαι?![]()
Ποιο μοντελο ειναι αυτο της φακομ με τη "καινουργια" σπαστη καστανια και τις μυτες της facom?
Δες στον κατάλογο προσφορών της φακόμ!
Η facom μου γυαλισε και την δινει και ξεχωριστα αλλα και με την κασετινα η τιμη ειναι πολυ καλη.
Δεν εχω και τιποτα σε τετοιου ειδους αλλεν και torx οποτε ολα αυτα βολευουν. Επισης το οτι γινεται Τ βολευει γιατι ημουν στη σκεψη σιγα σιγα να περνω Τ στα νουμερα που δουλευω.
Κλειδωνει αυτη η facom και μηπως μπορουμε να βρουμε μεγεθος γιατι στον καταλαγο δεν ειδα κατι.
Βεβαια με βλεπω απο βδομαδα να πηγαινω απο Βραττη να την πιασω στο χερι μου.
Ευχαριστω!!
LIVE FREEEEE!!!!!
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 25/01/2017 στις 08:26.