ΟΥτε θα μπορεσεις, εχω αλλεργια στις ταμπέλες. Χαριν ευκολιας, κολα ενα φιλελευθερος (με την πραγματικη εννοια του ορου αν με εννοεις) για να συνεννοουμαστε. Απλα μην το κανεις "φιλελε", με εκνευριζουν οι δηθεν συντμησεις.
Επισης, εκτος απο σενα, ειμαι ο μονος εδω μεσα που εχω δηλωσει και ξαναδηλωνω οτι αν ψηφιζα στην Ελλαδα το 2015, θα ψηφιζα συριζα.
(κι αλλοι ψηφισαν και τωρα κοιτάνε αλλου ή κοβουν χερια)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μόλις το διάβασα και νομίζω ότι θα γελάω για πολύ καιρό.
Εκεί που το πολιτικώς ορθόν ξεπερνάει την λογική: Περσινή οδηγία της βρεττανικής ιατρικής ένωσης (κάπως έτσι τέλος πάντων) προς το προσωπικό των νοσοκομείων για το πως θα πρέπει να απευθύνονται στους ασθενείς: Οι έγκυες δεν θα πρέπει να λέγονται "μέλλουσες μητέρες" αλλά "άνθρωποι σε εγκυμοσύνη", οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να αποκαλούνται "γηραιότεροι άνθρωποι", ο "βιολογικά άρρεν ή θήλυ" θα πρέπει να λέγεται "έχων ανατεθεί* το φύλο άρρεν ή θήλυ" γιατί μπορεί να γεννήθηκες κάπως αλλά αν δεν νιώθεις αυτό, δεν θα σε προσδιορίσει ούτε η γενετική ούτε η γλώσσα.
Γιατί όλοι έχουν αισθήματα. Και κανείς δεν πρέπει να "πληγωθεί". Οπότε πρέπει να μάθουμε να μιλάμε ξανά, λαμβάνοντας υπ' όψη τις συνθήκες ενός καινούριου κόσμου.
Άρα φίλτατε Τρούπη δεν είναι σωστό αυτό που είπες και να ανακαλέσεις. Συχνά ερωτικά αυτοαπασχολούμενος έχοντας ανατεθεί το φύλο άρρεν. Γιατί και οι ξενιτεμένοι έχουν αισθήματα.
*Γραμματικώς πολύ μορφωμένοι του φόρουμ, (ε, όχι πιά grammar freaks ή ότι άλλο), αν το σκότωσα προκαταβολικά λέω ότι φτάνω ως ένα επίπεδο... Ε, αυτό είναι λίγο εκτός.
Ο Μπαμπινιώτης τα έχει δει αυτά?
Άκου< ερωτικός αυτό απασχολούμενος...>
Και επειδή το δεύτερο μισο παραπέμπει σε εφορία, αν το περάσουν - δηλαδή αν τους προφέρουν απο δω και στο εξής έτσι-θα τους ζητήσουν και μπλοκακια
Σε βάθος 5ετίες η Starbucks ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 10000 πρόσφυγες σαν αντίδραση στην απαγορεύση του Τραμπ...![]()