Σελίδα 137 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3787127132133134135136137138 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.041 έως 2.055 από 2067

Θέμα: O καφενές

Banned

Θάνατος σε φιλικό αγώνα enduro

Εψαχνα το ανάλογο θέμα που είχα διαβάσει καποτε εδώ (νομιζω του BLADERUNNER)
    Αλλά δεν το βρήκα, είχε σχέση με την άσκηση ,τους αγώνες, την φυσική κατάσταση κτλπ.
    Δεν το βρήκα και το αναφέρω εδώ.
    Την Κυριακή σε φιλικό αγώνα enduro,ένας άνθρωπος 42 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή στην διαδρομή.
    Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την εμπειρία του η τι μηχανάκι είχε- όχι οτι δεν παιζει ρόλο, αλλά δεν είναι της παρούσης-
    Απλά το αναφέρω για να τονίσω την σημασία της άσκησης και των συχνών τσεκ απ ώστε να ξέρουμε που βαδιζουμε.
    Η ενασχόληση με κάποιο άθλημα συνεπάγεται μιας κάποιας φυσικής καταστασης,ειδικα τα μηχανοκίνητα - κυρίως οι ΜΟΤΟ που εχεις να κουμαντάρεις και το μηχανάκι απαιτεί φυσική κατάσταση άνω του μετρίου (γνώμη μού).
    Οι εντουραδες του φόρουμ θα καταλαβαίνουν τι εννοώ,το να είσαι χωμένος σε κανένα στουμπι με λάσπη, το μηχανάκι θαμμένο,με τις φλέβες σου να κοντεύουν να σκάσουν απο την πίεση, τους παλμούς στο θεό και τον ιδρώτα σαν βρύση.
    Όχι οτι στην άσφαλτο (πίστα) είναι ποιο εύκολα, αλλά όσο να ναι εκεί υπάρχει ποιο ελεγχόμενο περιβάλλον, και αν κουραστείς βγαινεις έξω η σταματάς κτλπ.
    Στο εντουρο αν είσαι χωμενος σε κανένα λαγκάδι,ουτε χαμπαρι θα σε πάρουν.
    Κάποια πράγματα δεν είναι να τα παίρνουμε αψηφιστα.
    Δεν καβαλαμε και οπου πάει.
    Θα μου πεις οτι έγινε σε φιλικό, που δεν ζητάνε πιστοποιητικό υγείας κτλπ κτλπ (κακώς - κατ εμέ).
    Στους επίσημους αγώνες είναι απαραίτητο οι εξετάσεις το πιστοποιητικό κτλπ.
    Εδώ το ζητάνε σε σκοπευτικούς αγώνες οπου η ενταση και η πίεση είναι ελάχιστη .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Ένας τυχερός στο τζόκερ που κερδίζει 16 εκ.ευρώ...άντε πες 12 με όσα του κρατήσουν.
    Άραγε να υπάρχει όντως νικητής/νικητές κάθε φορά σ'αυτά τα μεγάλα ποσά ή όλα αυτά τα χρήματα πέφτουν σε κάποια άγνωστη μαύρη τρύπα οεο..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δύσκολο μου φαίνεται.Για μαυρη κατάμαυρη τρύπα μοιάζει.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Ένας τυχερός στο τζόκερ που κερδίζει 16 εκ.ευρώ...άντε πες 12 με όσα του κρατήσουν.
    Άραγε να υπάρχει όντως νικητής/νικητές κάθε φορά σ'αυτά τα μεγάλα ποσά ή όλα αυτά τα χρήματα πέφτουν σε κάποια άγνωστη μαύρη τρύπα οεο..

Spoiler: Εμφάνιση
    Δηλαδή τώρα θα γίνω ο καλύτερος φίλος σας;

Nikos αδερφικέ φίλε,εγώ με ένα ταπεινό σπιτάκι στην περιοχή που θα σου υποδείξω, είμαι καλυμμένος
    7Tolis, δε νομίζω πως θα μάθουμε ποτέ!Δεν περιμένω κάποιος που έχει κερδίσει 7ψήφιο ή 8ψήφιο ποσό να βγει στα κανάλια και να θριαμβολογήσει αλλά όλα αυτά τα χρόνια, δε θα είχε υπάρξει κάποιος νικητης (μιλώντας πάντα για το 5+1) που θα ήθελε μετά από καιρό να μιλήσει δημοσίως γι'αυτή την απίστευτη εμπειρία ή τέλος πάντων κάτι δε θα είχε ακουστεί;
    Εγώ πάντως αν ήμουν σ'αυτή τη θέση δε θα άνοιγα το στόμα μου ποτέ και για κανένα λόγο πάρα μόνο σε ελάχιστα άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος.

Nikos αδερφικέ φίλε,εγώ με ένα ταπεινό σπιτάκι στην περιοχή που θα σου υποδείξω, είμαι καλυμμένος
    7Tolis, δε νομίζω πως θα μάθουμε ποτέ!Δεν περιμένω κάποιος που έχει κερδίσει 7ψήφιο ή 8ψήφιο ποσό να βγει στα κανάλια και να θριαμβολογήσει αλλά όλα αυτά τα χρόνια, δε θα είχε υπάρξει κάποιος νικητης (μιλώντας πάντα για το 5+1) που θα ήθελε μετά από καιρό να μιλήσει δημοσίως γι'αυτή την απίστευτη εμπειρία ή τέλος πάντων κάτι δε θα είχε ακουστεί;
    Εγώ πάντως αν ήμουν σ'αυτή τη θέση δε θα άνοιγα το στόμα μου ποτέ και για κανένα λόγο πάρα μόνο σε ελάχιστα άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος.
    Υπάρχουν και έχω δει και ντοκυμαντέρ. Δε θυμάμει βέβαια πότε. Αλλά θυμάμαι ότι επρόκειτο για ζευγάρι με 2 παιδιά που είχαν κερδίσει 5 μύρια ευρά στο τζόκερ.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=397215

Δεν είναι 10, αλλά αυτόν έχουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω πλέον στη ζωή μου, και μαλιστα τωρα τελευταια, εχω γνωρισει τόσους πολλους που απλα δουλευουν απο χομπι,
    που εχω φρίξει.
    Ειδικά κοπέλες.
    Εισοδήματα απο ενοικια, απο μαγαζιά απο καταθεσεις γονεων με υπερογκα ποσα....τοσα που και να μην ξαναδουλεψουν ποτε,
    φτανουν και παραφτανουν.
    Εχω εντυπωσιαστει....με την κακοτυχια μου

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Ειδικά κοπέλες.
    [Ζελέδιασμα μαλλιού, έλεγχος αναπνοής]
    Τηλέφωνα και διευθύνσεις παρακαλώ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εψαχνα το ανάλογο θέμα που είχα διαβάσει καποτε εδώ (νομιζω του BLADERUNNER)
    Αλλά δεν το βρήκα, είχε σχέση με την άσκηση ,τους αγώνες, την φυσική κατάσταση κτλπ.
    Δεν το βρήκα και το αναφέρω εδώ.
    Την Κυριακή σε φιλικό αγώνα enduro,ένας άνθρωπος 42 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή στην διαδρομή.
    Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την εμπειρία του η τι μηχανάκι είχε- όχι οτι δεν παιζει ρόλο, αλλά δεν είναι της παρούσης-
    Απλά το αναφέρω για να τονίσω την σημασία της άσκησης και των συχνών τσεκ απ ώστε να ξέρουμε που βαδιζουμε.
    Η ενασχόληση με κάποιο άθλημα συνεπάγεται μιας κάποιας φυσικής καταστασης,ειδικα τα μηχανοκίνητα - κυρίως οι ΜΟΤΟ που εχεις να κουμαντάρεις και το μηχανάκι απαιτεί φυσική κατάσταση άνω του μετρίου (γνώμη μού).
    Οι εντουραδες του φόρουμ θα καταλαβαίνουν τι εννοώ,το να είσαι χωμένος σε κανένα στουμπι με λάσπη, το μηχανάκι θαμμένο,με τις φλέβες σου να κοντεύουν να σκάσουν απο την πίεση, τους παλμούς στο θεό και τον ιδρώτα σαν βρύση.
    Όχι οτι στην άσφαλτο (πίστα) είναι ποιο εύκολα, αλλά όσο να ναι εκεί υπάρχει ποιο ελεγχόμενο περιβάλλον, και αν κουραστείς βγαινεις έξω η σταματάς κτλπ.
    Στο εντουρο αν είσαι χωμενος σε κανένα λαγκάδι,ουτε χαμπαρι θα σε πάρουν.
    Κάποια πράγματα δεν είναι να τα παίρνουμε αψηφιστα.
    Δεν καβαλαμε και οπου πάει.
    Θα μου πεις οτι έγινε σε φιλικό, που δεν ζητάνε πιστοποιητικό υγείας κτλπ κτλπ (κακώς - κατ εμέ).
    Στους επίσημους αγώνες είναι απαραίτητο οι εξετάσεις το πιστοποιητικό κτλπ.
    Εδώ το ζητάνε σε σκοπευτικούς αγώνες οπου η ενταση και η πίεση είναι ελάχιστη .
    Καλά έκανες και το ανέφερες! Δεν είναι "έτυχε μωρέ, σιγά μην τύχει σε εμένα"... θέλει προσοχή και με το μαλακά, δεν είναι δυνατόν (ειδικά σε αυτές τις ηλικίες) να κάθεσαι όλη την εβδομάδα, τσιγάρο, σκατά φαγητό, 0 άσκηση και να πηγαίνεις κάθε τρίτο ΣΚ να πλακώνεσαι στο enduro και σε ότι άλλο ιδιαίτερα απαιτητικό. Δεν είμαστε πια πιτσιρίκια ρε σεις, δεν το λέω για να πανικοβληθεί κανείς αλλά μάνι - μάνι μέσα σε ένα μήνα άκουσα για δύο εμφράγματα σε ηλικίες κάτω των 40... ένας συνάδελφος 42 χρονων στην δουλειά, μέτρησε την πίεση του για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και είχε 22 με 16!

Μια εξέταση αίματος, μια μέτρηση της πίεσης και ένας απλός καρδιολογικός έλεγχος επιβάλλονται μια φορά τον χρόνο, μπορούν να σε γλυτώσουν από πολλές στραβές... δεν σου εξασφαλίζουν ότι δεν θα πάθεις τίποτα, άλλωστε κατά μια έννοια από τύχη ζούμε με αυτά που ακούω συνεχώς αλλά wtf; αν δε βρουν π.χ. με τέρμα χοληστερίνη ε, κάτι πρέπει να κάνεις, ένα χάπι είναι στην τελική και λίγο κράτει στις γουρουνιές!

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    το 5+1 δε το κερδιζει κανεις.

4+1 (100-150κ) εχουν κερδισει καποιοι.

μαζευονται για λιγες κληρωσεις αρκετα μυρια και πανε ολοι και παιζουνε σα τα προβατα μηπως το κερδισουν και παρουν mustang για να πανε στα χωραφια. για αρκετες κληρωσεις το αποτελεσμα ειναι: "δε βρεθηκε νικητης ουτε αυτη τη φορα". οταν το ποσο μοιαζει εξωπραγματικο, εντελως τυχαια υπαρχει νικητης για τα 10-12-15μυρια και φτου και απ την αρχη...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Και αυτό το στηρίζεις που;

Τέσσερις ανήλικοι, δύο 9χρονοι, ένας 11χρονος και ένας 12χρονος, όλοι Ρομά, εισέβαλαν σε φαρμακείο, που βρίσκεται στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι και ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια με την απειλή ξύλινων κονταριών.
    Αφού άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν.

Πηγή

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Ιπτάμενη μοτοσυκλέτα, από κοινού σχεδιασμός της ΒΜW-Motorrad / LEGO!
    Θα τόβαζα στα «Νεα» αλλα θα με κυνηγήσουνε οι μοντ.
    Απολαύστε:
    http://auto.ndtv.com/news/bmw-motorr...oncept-1661507 και
    http://www.autoworldnews.com/article...motorcycle.htm

Ένα προβληματάκι έχει μόνο, δεν πετάει ακόμα...
    Ε, μπορεί να μην πετάει, αλλά [...μπιπ...μπιπ...μπιπ...] πάει σύνεφο.

Πλακώθηκαν κι αυτοί στα Σκανκ, μου φαίνεται...

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ