ναι και ο μπετατζής είναι φαν του gaudi, καλλιτέχνης.
Θέλει προσπάθεια για να το καταφέρεις αυτό νομίζω. Στην Ελλάδα είναι;
Πρόσφατα σε ανακαίνιση υπογείου (6όροφης) γνωστού μου, ανακάλυψαν πως ο ηλεκτρολογικός πίνακας ήταν σφηνωμένος μέσα σε δοκάρι, έγινε αλλαγή και ο ηλεκτρολόγος "έφαγε" το δοκάρι για να χωρέσει τον καινούργιο πιο μεγάλο πίνακα. Ο γνωστός είναι και χέστης (αν και θα το πουλήσει) και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Σε άλλη περίπτωση ξέρω άνθρωπο που φώναξε συνεργείο για να του κόψουν δοκάρι και να του το βγάλουν πιο έξω, έτυχε και ο γαμπρός του να είναι πολιτικός μηχανικός και έτυχε να είναι επίσκεψη και τους απέτρεψε. Ξέρω δύο παλιούς ναυτικούς στη γειτονιά που έχουν αλλάξει όλους τους τοίχους στα σπίτια τους μόνοι τους. Ο ένας κόβει και είμαι σχεδόν σίγουρος πως χοντρές ζημιές δε θα έχει κάνει, ο άλλος χωρίς πλάκα κάθε τρεις μήνες αλλάζει θέση στους τοίχους του διαμερίσματος του και δε το λέω υπερβολικά, κυριολεκτικά τρεις φορές το χρόνο αλλάζει διαρρύθμιση. Τοιχοποιία θα μου πεις, ρετιρέ από πάνω του θα σου πω ... καταπόνηση από τους κραδασμούς(?) θα σου πω, εμπιστοσύνη δε του έχω μη κόβει και τίποτα θα σου ξαναπώ. Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις ?
Άστο να μην το πιάσουμε γιατί και οι κύριοι οπλισμοί στις απολήξεις στο υπόλοιπο δώμα αστείοι δείχνουν
από τον περιβάλλοντα χώρο, ο μάστορας κάπου στα μέρη σου πρέπει να 'ναι.
@σκύλαρε αν οι τοίχοι δεν είναι φέροντες ας τους γκρεμίζει κάθε βδομάδα, δεν πειράζει. Επίσης πλέον η διαφορετική διαμερισμάτωση δεν είναι αυθαιρεσία (με εξαιρέσεις που δεν είναι της παρούσης) αρκεί να μην αλλοιώνει το περίγραμμα του κτιρίου και τις όψεις. Προφανώς χωρίς να πειραχτούν δομικά στοιχεία...