δεν ειναι τιποτα δυσκολο,εγω ειμαι μελος του φορουμ εκει,εχουν οδηγους για φλασαρισμα της ρομ βημα προς βημα.
αμα κατεχεις λιγο το θεμα υπολογιστη οπως να κανεις φορματ στον υπολογιστη η τιποτα αναβαθμιση του bios θα σου φανει ευκολο το φλασαρισμα της ρομ για το κινητο σου.
εκανα παραγγελεια το καινουργιο το xiaomi redmi note 4x γιατι το πρωτο που ειχα εδω και 5 χρονια το ρυζακι που ειναι απο τα πρωτα τους xiaomi απο τις πολλες αναβαθμισεις ρομ τα ψιλοεπαιξε το τσιπακι και καμια φορα το κινητο πεφτει σε bootloop.
τωρα που θα παρω το καινουργιο θα του περασω την ελληνικη αλλα την stable και οχι developer rom.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
για δωστε καμια λυση για κινητο περιπου στα 200€... (καλο)βλεπω τα xiaomi, αλλα μου φαινονται ολα ιδια, redmi 4, note 3-4, pro, evolution και δεν συμμαζευεται...
π.χ. γιατι λενε οτι ο snapdragon ειναι καλυτερος σαν επεξεργαστης? αυτα που εχουν helio (π.χ. το redmi pro) τι λεει?
επισης αν πουλαει κανενας απο εδω κανενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση...
μιλ μερσι...![]()
Αν δεν βιάζεσαι, το καλοκαίρι που περιμένω την επιδότηση, σου χαρίζω το δικό μου (s3 miNi).
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
δυστυχως βιαζομαι...οποτε αποκλειονται και οι αγορες απο εξωτερικο...
επισης δεν θελω να παρω κατι παλιο..εχω αυτη την στιγμη το s3 4g με τα 2gb ram και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα εφαγε κομπλα στο βυσμα του τηλεφωνου και δεν φορτιζει...ο λογος ειναι αυτος...δεν θα το αλλαζα αλλιως...
το πηγα σερβις και μου αρχισαν τα "μπορουμε να το κανουμε με ενα 50αρικο αλλα κατι μπορει να σπασει και να ανεβει η τιμη στα 80, μπορει 100€".."εγω συστηνω να μην ασχοληθειτε γιατι ειναι παλιο τηλεφωνο και μπορει να βγαλει κατι αλλο αργοτερα, οποτε να εχουν παει τσαμπα τα λεφτα της επισκευης"...και αλλα τετοια ομορφα...
α, παρεπιπτοντως βρισκομαι Αθηνα, οποτε ειναι πιο ευκολο να δω κατι και να το παρω χερι με χερι...
διασταση οθονης?
Καλά δεν μπορείς να περιμένεις 5~6μερες;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σταύρο,xiaomi redmi 3s 32αρι οριακά κάτω απτά διακόσια.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
η αληθεια ειναι οτι θα το ηθελα σχετικα αμεσα...
εδω και μιση μερα χρησιμοποιω μια μαλακια της apple που μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν ειναι σεταρισμενο με mail, viber, επαφες κλπ...και ΔΕΝ μπορω να το σεταρω..βασικα ουτε το wifi δεν ξερω να ανοιγω...
τοσα χρονια εχω μαθει στα android αλλα δεν φταιει μονο αυτο...φταιει οτι ειναι και μπουρδελα...
επισης θα ηθελα να ειναι σεταρισμενο κατευθειαν με ελληνικα κλπ και να μην ψαχνομαι...δλδ δεν μπορω να ερθει κατι απο Κινα και μετα να ψαχνομαι να βρισκω rom και π@παριες...
το πηρα...εβαλα την sim μεσα, περασα το email μου, κατεβασμα εφαρμογων, συγχρονισμος με google κατευθειαν σε ολες τις εφαρμογες, τελος.
αυτο?
θα προτιμουσα κατι σε καλυτερη αναλυση οθονης, μεγεθος και ταχυτητα επεξεργαστη...
νομιζω παιζουν...