Δεν θα καταλάβαινες τίποτα γιατί έχετε μια ιδιάζουσα αντίληψη της πραγματικότητας εσείς οι Συριζαίοι
https://mobile.twitter.com/omadaalit...697024/video/1
Δεν θα καταλάβαινες τίποτα γιατί έχετε μια ιδιάζουσα αντίληψη της πραγματικότητας εσείς οι Συριζαίοι
https://mobile.twitter.com/omadaalit...697024/video/1
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 27/02/2017 στις 23:41. Αιτία: προσθηκη φωτογραφιας
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Οσο για το συριζαιος, ιδεολογικα ταγμενος κλπ θα σε παραπεμψω σε παλαιοτερη αναρτηση μου που παλι ειχε τεθει το ιδιο ζητημα
"Αυτο που ομως λεω ειναι οτι μια ιστορια εχει αρχη, αιτιες, εξελιξεις και αποτελεσματα. Δεν μπορεις να την πιασεις απο την μεση και να την αναλυεις, αλλα και αν την πιασεις πρεπει να την αξιολογησεις με βαση του τι προηγηθηκε. Διαβαζω ειδησεις και πριν την κριση, δεν ξεκινησε να με απασχολει το θεμα στο σημειο που ξεκινησε να κυβερνα ο συριζα.
Δεν εχω πει κατι σε σχεση με αποψεις, ειναι δεκτες ολες, αν εχεις παρατηρησει σχολιαζω μονο λινκ απο ειδησεις που αμφισβητω την ορθοτητα και την σκοπιμοτητα."
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αλληλούια
Ηρθε η αναπτυξη...
οπου απαντηση δεν ειχε δωθει και παλι....
ρε...δεν εχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια....
ειπαμε....η χωρα γ@μει και δερνει, περναμε γαματα, (ο τονος οπου γουσταρετε!!)
και ολα τα αλλα στα μπαλακια μοας...
φφεεεετττααααα!!!
αντε καμια βολτα να ξεχαρμανιασετε...