LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 27/02/2017 στις 09:21.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπλε οθόνες από πληκτρολόγιο κομμάτι απίθανο δεν είναι;
Αχ, παλιές κακές εποχές... τις οποίες ξαναέζησα πρόσφατα διότι η microsoft τοΜΠαίζει, κυκλοφορεί λειτουργικά σε κατάσταση early beta για έτοιμα και μετά πρέπει να ψάχνει ο μαλάκας που αγόρασε 100% εργοστασιακό μηχάνημα να βρει τι φταίει. Αν είναι να τρώω το χρόνο μου για να δουλέψει βάζω και Gentoo. Και τα γράφω αυτά ως γενικά microsoftόφιλος από την εποχή των 3.11 for Workgroups.
Και να θέλω να είμαι καλός μαζί τους δεν με αφήνουνΑφού δεν το χουν με τους browsers τι το βασανίζουν... 90days !
Google Shames Microsoft For Not Fixing Windows 10 Browser Bug
link
Drivers/software της κάρτας γραφικών. Δε βρίσκει σύνδεση για κάποιο λόγο. Δες αυτό: https://joshmccarty.com/fix-geforce-...y-later-error/
Life begins at 45°.
Είναι το ίδιο; Εγώ με το που το ανοίξω με πάει στην εικόνα που έβαλα, όσες φορές και να πατήσω το κλείσιμο με γράφει κανονικά και κάποια στιγμή κολλάει τελείως.
Το ίδιο software είναι. Τώρα αν το θέμα σου προκύπτει για τον ίδιο λόγο, αυτό δεν το γνωρίζω. Δοκίμασε τη λύση που προτείνουν και δες μόνος σου.![]()
Life begins at 45°.
Ο μπλίτζερ δίνει πάντα την τηλελύση!
Ο ΜΠΛΙΤΖΕΡ!!!
![]()
να ρωτήσω κι εγώ κάτι.....
έχω ένα λαπτοπ της MSI, (model: MS-6837D) και μέχρι σήμερα ήταν τούμπανο για τις δουλειές που το είχα (για να βλέπω ταινίες στη τηλεόραση κυρίως)... και ξαφνικα σήμερα, ενώ δείχνει (και ακούγεται) ότι δουλεύει, δεν δείχνει τπτ ούτε η οθόνη του, ούτε συνδεδεμένο στην τηλεόραση... ρεύμα παίρνει και από τη μπαταρία και από το καλώδιό του κανονικά. έχει κάποιος να προτείνει κάτι??
ευχαριστώωωωωω