Σελίδα 89 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

  1. #1321
    Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Εγγραφή
    28/12/2015
    Μηνύματα
    257
    Έχει τύχει σε κάποιον εδώ να έχει σκύλο αρσενικό μέσα στο σπίτι και να του κατουράει μέσα;


    Εμάς το yorkshire που έχουμε όταν φεύγουμε απο το σπίτι κάνει σαν τρελό....μιλάμε για ουρλιαχτα όχι αστεία και όταν γυρνάμε σπίτι ενώ του έχουμε πάνα, έχει σηκώσει πόδι μαρκάροντας κάποιο έπιπλο.
    Σκέφτηκα την στείρωση αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
    Είναι 2 μιση χρονών, αν φωνάξω εκπαιδευτή θα έχει αποτελέσματα άραγε;;

    Σε όποιον έχει τύχει κάτι ανάλογο και κατάφερε με κάποιον τρόπο να το αλλάξει παρακαλώ να μου απαντήσει γιατί βλέπω να τον κρεμάω απο τα αυτιά

  2. #1322
    Μέλος Το avatar του/της bebeto
    Εγγραφή
    19/04/2016
    Μηνύματα
    136
    εμενα ειναι σχεδον δυο...γυρναμε ολη την ηλιουπολη,κατουραμε τα παντα και μετα απο καμια ωρα που ειναι σπιτι....ριχνει και ενα κατούρημα μεσα..δεν ξερω τι να σου πω..ωρες ωρες νομιζω οτι με εκδικειται που δεν ασχολουμε συνεχεια μαζι του..

  3. #1323
    d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Εγγραφή
    02/06/2012
    Μηνύματα
    877
    Κατουράει παντού ή σε ένα συγκεκριμένο σημείο;
    Φίλος που του κατουρούσε τον καναπέ άλλαξε καναπέ και ησύχασε.
    O παππούλης


    Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

  4. #1324
    χλεμπονιαρης
    Εγγραφή
    12/05/2013
    Μηνύματα
    1.345
    Δεν το έχεις έξω εφημερίδα να κατουραει? Λεω μηπως αν το βγαλεις εξω , παει και τα κανει μονο εκει.Αμα δεν εχεις μπορείς να το βγάλεις βόλτα 10 λεπτά να κατουρησει και μετά φεύγεις.
    Απο οτι εχω παρατηρησει ,εμένα θέλει 4-5 ώρες για να ξανακατουρησει μετά από 1+ ώρα βόλτα , στεγνώνει τελείως Μετά από 10-15 λεπτα βόλτα, ισια ισια για να κατουρησει , θέλει σε λιγότερες ώρες. ( ίσως 3 με 4 ώρες )

    Επίσης, εμένα άμα θέλει να κατουρησει και δεν την έχω ανοίξει/έχω ξεχασει την μπαλκόνοπορτα να βγει να κατουρησει στην εφημερίδα, παει ανοίγει την πόρτα από το μπάνιο και τα ρίχνει δίπλα στην τουαλέτα.
    Άμα την βρει κλειστή , έρχεται με γαυγιζει . Γκουχ Γκουχ ψευτογαυγισμα , όχι κανονικό


    1.Περιορίσε του το νερό λίγο πριν φύγεις και όταν λειπεις.
    2. Δοκιμασε έξω την εφημερίδα ή την πανα. Εγώ έχω κόψει στη μεση(οριζόντια τον πάτο δλδ χ2 το ίδιο πράμα ) μια μεγάλη σακούλα του τζαμπο και από πάνω διαφημιστικά φυλλάδια.
    3. Βόλτα 10 λεπτά, ισια ισια να κατουρησει.
    4. 3+1

    Βόλτα γενικά τον βγάζεις? Από μια έως δύο ώρες την ημέρα?

  5. #1325
    Banned
    Εγγραφή
    10/02/2013
    Μηνύματα
    9.317
    Να πω και εγώ το πρόβλημα μου.
    Εδώ και λίγους μήνες τα παιδιά μου,μάζεψαν εναν κεραμιδογατο.
    Είναι το τρίτο γατί που φέρνουν ,και ήμουν επιφυλακτικός γιατί τα δυο προηγούμενα (είχα βάλει και φωτό)
    <έφυγαν>
    Το πρωτο ακόμα ηταν μικρό και το βρήκα νεκρό.
    Το δεύτερο ενω επαιζε με τον σκύλο, και ενω το κυνηγούσε πέρασε τον δρόμο μπροστά στο σπίτι.
    Και ενα @ρχιδι που ερχόταν πλακωμενος ουτε καν έκοψε.
    Τέλος πάντων.
    Δεν ανεφερα για το τρίτο γατί,γιατί ήθελα να δω πως θα πάει.
    Τον μεγάλωσα με γάλα, τόσο μικρο μου τον φέρανε.
    Αν και στην αρχή δεν ήθελα μην πάθη όπως με τα προηγούμενα.
    Τις μερες που έκανε παγωνιά κοιμόταν κάτω στους λέβητες οπου είχε πολύ ζέστη.
    Απο την αυλή δεν ξεκολουσε.
    Περνώντας ο καιρός την έμαθε και ο σκύλος.
    Έφτασαν στο σημείο να κοιμούνται μαζί !!!
    Δεν μαλώνουν, τρώνε απο το ίδιο πιάτο.
    Ο γάτος (θηλυκιά είναι) κάθεται όλη μέρα μέσα με τον σκύλο.
    Βγαίνει για την αναγκη τής, και ξαναμπαίνει μέσα, και κανει βόλτα μαζι με τον σκύλο και μετα παλι μέσα.
    Υπολογιζω οτι είναι 4/5 μηνών.
    Της έχω δώσει τα απαραίτητα χάπια και εμβόλια.
    Αλλά μετα τα πρώτα δεν κάθεται να την πιάσω.
    Ρωτάω
    Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για στείρωση?
    Πως να την ξεγελασω για να την πάω στον κτηνίατρο?

  6. #1326
    Αν εχεις μεταφορεα, κονσέρβα μεσα στο μεταφορέα να μπει και το κλείνεις μεσα.
    Δοκιμασμένο στην αδέσποτη που εχουμε στην αυλή.

  7. #1327
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εγγραφή
    16/04/2011
    Μηνύματα
    726
    6-7 Μηνών μόλις τελειώσει ο πρώτος της οίστρος να την πας για στείρωση. Βάλε κάτι μέσα σε κλουβάκι που να της αρέσει και πας και την πιάνεις.

  8. #1328
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εγγραφή
    15/10/2005
    Μηνύματα
    7.133
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για στείρωση?
    όταν ενηλικιωθεί, γύρω στο 10μηνο και αρχίζει και τις έρχεται οίστρος.

    θα το καταλάβεις όταν αρχίζει τα νιαουρίζει σαν να βογγά και να τουρλώνει τον ποπό της.
    άστην να περάσει ο πρώτος οίστρος και μετά πηγαινέ την για στείρωση.

  9. #1329
    Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Εγγραφή
    11/01/2008
    Μηνύματα
    1.116
    Και τί γίνεται στην περιπτωση που γκαστρωθεί στον 1ο οίστρο της...?
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

  10. #1330
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mariza Προβολή μηνύματος
    Έχει τύχει σε κάποιον εδώ
    Το θέμα με τα ουρλιαχτα οταν φευγαμε απο το σπιτι το είχα και εγώ με το σκυλι μου ( θυληκια αγνώστου ράτσας ) Σε σημείο να νομίζει κάποιος που δεν γνωρίζει ότι τήν σκοτωνουμε..
    Είχε ταλαιπωρηθει αρκετά σαν κουτάβι μέχρι να την μαζέψουμε από τους δρομους. Όταν περιέγραψα στον κτηνίατρο το πρόβλημα είπε ότι είναι άγχος αποχωρισμού.
    Να προσθέσω ότι βόλτες έβγαινε τακτικά όπως επίσης παιζαμε κάθε μέρα ένα 3ωρο τουλάχιστον.

    Μου προτεινε να τις δώσουμε για ένα διάστημα ηρεμιστικα φυτικής προελευσεως ( κάτι σαν βαλεριάνα ένα πραμα) για να ηρεμήσει . Αυτό σε συνδυασμό με μια άσκηση που τις κάναμε 3 με 4 φορές την ημερα.
    Η άσκηση ήταν απλή και σκοπός της ηταν να καταλάβει το σκυλί ότι φεύγουμε αλλά θα επιστρέψουμε και δεν την παράτησαμε.
    Παντα πριν βγούμε από το σπίτι της λέγαμε κάθε φορά μια πρόταση. Φωνάζαμε το όνομα της για να μας δώσει προσοχή και μετά " να προσέχεις το σπιτι" και κλείναμε την πορτα.(η φράση τυχαια)
    Σε πρώτο στάδιο επιστρέφαμε στο σπίτι μέσα στο επόμενο 5λεπτο. Στην ουσία ειμασταν έξω από το σπίτι καπου να μην μας ακούει. Μετά από αρκετές επαναλήψεις και ενώ έδείχνε σημάδια ότι αρχίζει να καταλαβενει η συχνότητα που "επιστρέφαμε" σπίτι μεγάλωνε όλο και πιο πολυ. Θέλει υπομονή και επιμονή, θα πάρει καιρό αναλόλα βέβαια το χαρακτήρα του σκυλου.
    Στην δικιά μας λοιπόν η ασκηση αυτη κράτησε 3 με 4 μηνες.( την φράση την λέμε πάντα από τοτε)
    Τελικα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη της καί είναι κυρία από τοτε!!!
    Τελευταία τροποποίηση από Meni0s; 03/03/2017 στις 00:33.

  11. #1331
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εγγραφή
    15/10/2005
    Μηνύματα
    7.133
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Και τί γίνεται στην περιπτωση που γκαστρωθεί στον 1ο οίστρο της...?
    Συνηθως γατακια

  12. #1332
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εγγραφή
    16/04/2011
    Μηνύματα
    726
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Και τί γίνεται στην περιπτωση που γκαστρωθεί στον 1ο οίστρο της...?
    Την πας αμέσως μετά τον πρώτο οίστρο και αφού την έχεις προφυλάξει από σεξ... όχι γιατί θα έχει γατάκια μέσα της αν την πας την πρώτη βδομάδα μετά τον οίστρο (γονιμοποιημένα ωάρια είναι ακόμα) αλλά για να την προφυλάξεις από σεξουαλικός μεταδιδόμενα που έχουν οι γάτες. Γενικά και πριν τον πρώτο οίστρο να την πας κομπλέ θα είναι. Ρώτα τον κτηνίατρο σου, δεν είναι κάτι... δύο τρεις μέρες ταλαιπωρία και πολύ σπάνια έχει επιπλοκές. Μετά θα πρέπει να της δίνεις ειδική τροφή να ξέρεις.

  13. #1333
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Εγγραφή
    12/07/2008
    Μηνύματα
    823
    Το πρωτο λαθος που κανουμε ολοι(και εγω μαζι) ειναι οταν εχουμε σκυλο κουταβι τους πρωτους μηνες του εχουμε πανα για να τα κανει.Ετσι ο σκυλος μαθαινει να τα κανει μεσα στο σπιτι.ΜΕ τον καιρο μαθαινει να τα κανει στη βολτα αλλα αν για καποιο λογο ζοριστει θα τα αμολησει και μεσα στο σπιτι γιατι ετσι εχει μαθει απο μικρος.ΕΠισης πολυ σκυλοι εχουν αγχος και αισθημα εγκαταλειψης με αποτελεσμα να τα κανουν μεσα στο σπιτι οταν ειναι μονοι.Εγω εχω ενα σκυλο που τωρα ειναι διομιση χρονων.Παρολο που τον παω δυο φορες τη μερα μεγαλη βολτα και τα κανει κανονικα,μερικες φορες οταν λειπω θα αμολησει κανα κουραδακι η τσισα.Αυτο συμβαινει περιπου 4-5 φορες το μηνα,ενω αμα ειμαι μαζι του σπιτι μπορει να κρατηθει για παρα πολλες ωρες.Λυση δεν ξερω αν υπαρχει γιατι καθε σκυλος ειναι διαφορετικος χαρακτηρας.Πλεον δεν δινω σημασια και οταν το κανει απλα τα μαζευω και δεν τον μαλωνω γιατι και ο ιδιος εχει καταλαβει οτι εχει κανει βλακεια.Οταν τα χει κανει μεσα στο σπιτι με το που μπαινω εχει κατεβασμενο κεφαλι και αυτια.Υπομονη.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

  14. #1334
    Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Εγγραφή
    11/01/2008
    Μηνύματα
    1.116
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Συνηθως γατακια


    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Την πας αμέσως μετά τον πρώτο οίστρο και αφού την έχεις προφυλάξει από σεξ... όχι γιατί θα έχει γατάκια μέσα της αν την πας την πρώτη βδομάδα μετά τον οίστρο (γονιμοποιημένα ωάρια είναι ακόμα) αλλά για να την προφυλάξεις από σεξουαλικός μεταδιδόμενα που έχουν οι γάτες. Γενικά και πριν τον πρώτο οίστρο να την πας κομπλέ θα είναι. Ρώτα τον κτηνίατρο σου, δεν είναι κάτι... δύο τρεις μέρες ταλαιπωρία και πολύ σπάνια έχει επιπλοκές. Μετά θα πρέπει να της δίνεις ειδική τροφή να ξέρεις.
    Nαι φίλε...όπως τα λες είναι...τα γνωρίζω...έχω 3 στειρωμένα ήδη ,κ φροντίζω να στειρώνω κ όσα περιφέρονται-ταϊζω στην γειτονιά.
    Ωστόσο ,το να "προφυλάξεις" μιά γάτα σε οίστρο απο το σεξ ,δεν είναι κάτι εύκολο.

    Η ερώτηση έγινε ,ώστε να καταγραφεί η απάντηση στα "πρακτικά" του thread.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

  15. #1335
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγγραφή
    25/05/2006
    Μηνύματα
    2.599
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Το πρωτο λαθος που κανουμε ολοι(και εγω μαζι) ειναι οταν εχουμε σκυλο κουταβι τους πρωτους μηνες του εχουμε πανα για να τα κανει.Ετσι ο σκυλος μαθαινει να τα κανει μεσα στο σπιτι.ΜΕ τον καιρο μαθαινει να τα κανει στη βολτα αλλα αν για καποιο λογο ζοριστει θα τα αμολησει και μεσα στο σπιτι γιατι ετσι εχει μαθει απο μικρος.ΕΠισης πολυ σκυλοι εχουν αγχος και αισθημα εγκαταλειψης με αποτελεσμα να τα κανουν μεσα στο σπιτι οταν ειναι μονοι.Εγω εχω ενα σκυλο που τωρα ειναι διομιση χρονων.Παρολο που τον παω δυο φορες τη μερα μεγαλη βολτα και τα κανει κανονικα,μερικες φορες οταν λειπω θα αμολησει κανα κουραδακι η τσισα.Αυτο συμβαινει περιπου 4-5 φορες το μηνα,ενω αμα ειμαι μαζι του σπιτι μπορει να κρατηθει για παρα πολλες ωρες.Λυση δεν ξερω αν υπαρχει γιατι καθε σκυλος ειναι διαφορετικος χαρακτηρας.Πλεον δεν δινω σημασια και οταν το κανει απλα τα μαζευω και δεν τον μαλωνω γιατι και ο ιδιος εχει καταλαβει οτι εχει κανει βλακεια.Οταν τα χει κανει μεσα στο σπιτι με το που μπαινω εχει κατεβασμενο κεφαλι και αυτια.Υπομονη.
    Ηταν τοσο σωστα αυτα που ειπες, που δεν μου εφτανε το Vroοm.
    +1000 Λοιπον !!!

Παρόμοια θέματα

  1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF