Τελικά ποια ήταν αυτή η ΠΡΩΤΗ λέξη;;;:
:hypnotize
Τελικά ποια ήταν αυτή η ΠΡΩΤΗ λέξη;;;:
:hypnotize
Και πανω που λες οτι ολοι οι BMWδακιδες ειναι ιδιοι, γνωριζεις τον George123 και λες , καλα αυτος οδηγει GS...![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
τα 'χω πει και τα ξαναλέω (αν και δεν ξέρω πια το λόγο...)
Τα μπεμβέ απέκτησαν όνομα όταν δεν υπήρχε τίποτε άλλο στην εποχή του ταμπούρου. Και τότε υπήρχε λόγος.
Πλέον όμως προσπαθούν να συντηρούν το όνομα τους μέσω μάρκετινγκ και τεχνολογικών πειραμάτων.
Καλά και λογικά μέχρι εδώ.
Ομως:
Ειχα το ντακάρ και ήμουν 2 φορές το μήνα συνεργείο (παναγιωτόπουλο παρακαλώ) για βλάβη, οχι για ερωτησούλα...
Μιλάμε μόνο οι ρόδες δεν μου φεύγανε...
Ξεχεσα εγγράφως Ιντερκάρ και επίσης είχα χεστήρια αλληλογραφία με τον μαλάκα τον Φριτς.
Απηύδησα όσο δεν φαντάζεστε, το έδωσα με 52.000 χλμ οχι τόσο για τις βλάβες που έβγαζε (είχα αρχίσει να γελάω κάθε φορά που το φόρτωνα) αλλά γιατί πλέον φοβόμουν να πάω βόλτα, για να μη με μαζεύουνε.
Αυτό δεν ήταν μηχανάκι, ήταν μεγάλο μπουρδέλο.
Το ίδιο και η αντιμετώπιση (κλασσικό συγκαταβατικό κούνημα κεφαλιού) από τα επίσημα συνεργεία.
Το μόνο καλό που έχει (αλίμονο αν δεν το είχε) είναι η οδική βοήθεια που είναι α-πα-ραί-τη-τη! Μου τα λέγανε και οι οδηγοί των οδικών. "Μεγάλε όλο μπεμβέ φορτώνω... αν όχι από τράκα από τίποτα ηλεκτρικά".
Ρε όξω λέμε...
Δεν αντιλέγω ότι είναι μηχανάκια με τύπο, αλλά συνήθως τις πλαινές τις έχουν για τους χαρτοφύλακες. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί τις τουριστάδικες καταβολές της μηχανής, αλλά όχι και να φοβόμαστε να το σβήσουμε σε κάνα βουνό μη τυχόν δεν ξαναπάρει. Οταν μετοικήσουμε στην επαρχία θα είναι με δική μας πρωτοβουλία.
Ασε που η μόνη γυναίκα που πραγματικά έλαμψαν τα μάτια της όταν το είδε ήταν η Σέρβα ζητιάνα με τα χαρτομάντηλα στο φανάρι της κατεχάκη. Μόνο βόλτα δεν μου ζήτησε. (εκτός αν το είπε ανάμεσα στα άλλα Σέρβικα που άκουγα)
Ηθικόν Δίδαγμα:
Καλός ο Γερμανός, αλλά μόνο για κινητά.
Δεν βλέπω το λόγο να ξεπαραδιάζομαι και να αγχώνομαι πιο πολύ κι από τη δουλειά μου για να καβαλάω προπέλα.
Ετσι περνάω τη μέρα μου - ευχαριστώ.
Κάτσε τώρα γιατί με τρέλλανες.
Έχω το 650GS, το απλό, έχω μαζέψει 67000 χλμ σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, ζέστη, κρύο, βροχή, πολλή βροχή, κατακλυσμό, καθημερινή οδήγηση δουλειά-σπίτι, βόλτα στο βουνό, άγρια βόλτα στο βουνό, ταξίδια πολύωρα (το μακρύτερο περίπου 10 ώρες για Αλεξανδρούπολη φορτωμένο με 2 άτομα και τα πράγματά τους με σύντομες στάσεις) και αυτά που λες δε μου έχουν γίνει.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την Intercar και ήμουν από αυτούς που χάρηκαν όταν άλλαξε το σύστημα. Από εκεί και πέρα όμως διαφωνώ. Είναι πολύ στάνταρ τα προβλήματα που έχει το μηχανάκι, και συμφωνώ ότι έχει, αλλά δεν είναι όπως τα λες. Είναι η περιβόητη πια ντίζα του συμπλέκτη (κάθε 20-25000χλμ για όποιον δε λαδώνει, επί 2 για όποιον την προσέχει), το καλώδιο που πάει στη μίζα και κόβεται αν δεν έχεις φροντίσει να το βγάλεις ήδη από το άγκιστρο στο σκελετό και η μπαταρία που δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια και πεθαίνει ξαφνικά. Αν και σε προειδοποιεί όταν την μάθεις.
Από εκεί και πέρα έχει και άλλες ατέλειες, όπως τα περισσότερα μηχανάκια, αλλά όχι ότι σε αφήνει συνεχώς και δεν έχει αξιοπιστία.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο marketing και τα σχετικά, τι να πω, έφτιαξε ένα όνομα, το καλλιεργεί και σε αυτό ποντάρει για να χτυπάει ψηλά τις τιμές.
Ο δικός μου λόγος που περιμένω το F800GS, (άντε να δω μέχρι τότε που θα φτάσουν τα χιλιόμετρά μου) είναι το θέμα του συνεργείου που είναι πλέον της εμπιστοσύνης μου. Αλλιώς θα την έψαχνα κι αλλού. Αν και για την ώρα δεν έχω δει κάτι σε on-off, που να πάει πολύ καλά στο δρόμο και αρκετά καλά στο χώμα και να είναι σε αυτά περίπου τα κυβικά...
Πολυ στερεοτυπο ρε παιδι μου.....οποιος εχει ΒΜW ειναι ξενερωτος γιατρος , δικηγορος η απλα φραγκατος .... οποιος εχει Harley ειναι φλωρο trendys επισης φραγκατος , οποιος οδηγαει κλασικες ειναι εναλακτικος κ.ο.κ....
Μια χαρα ειναι η ΒΜW το ιδιο και η Ηarley , ακομα και αν καποιος νομιζει οτι η Linfan κατασκευαζει τα καλυτερα μηχανακια δικαιωμα του να το πιστευει!!!!
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην χωρα μας πασχουμε απο ενα μοτοσυκλετιστικο ψυχαναγκασμο....αναλογα με την μοτοσυκλετα που εχουμε πρεπει να φερομαστε / οδηγουμε οπως προσταζει το γενικοτερο look της κατηγοριας....για αυτο βλεπεις μεγαλα on-off με τις τριπλετες μεσα στην πολη , με gps και τρακτερωτα ..... επισης για αυτο βλεπεις ss γιαπωνεζικα να πηγαινουν ταπα λες και παιζεται το πρωταθλημα των gp στον τελευταιο γυρο του...
Ξεκολατε!!
![]()
Ναι αλλα σουπερ σπορτ με τρακτερωτα ποσο συχνα βλεπεις.....![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ναι αλλα σουπερ σπορτ με τρακτερωτα ποσο συχνα βλεπεις.....![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
κατσε να γινει της μοδος και θα σου πω....
FQOTW (funniest quote of the week):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:[i]
Ηθικόν Δίδαγμα:
Καλός ο Γερμανός, αλλά μόνο για κινητά.
[/B]
pote kaneis ke tipota den apoliei na bgei ke kapio elatomatiko montelo....
alla gia ena paraskeno logo, oi kata megali pliospifia ton motosikleton pou kikloforoun olo to xrono (edo sta kria ke asxima klimata) einai ta bmw. Me broxi, krio, xioni...oti thes....
den einai ke parakseno bebea.
Na pigenei me -5 statitki thermokrasia (-15 sta 120 out aftokinitodromou) theleis mixani pou na min masaei na sou proesferei sobari prostasia apo krio ke aera.
Ego to eniosa to gamisi me -10 (-20) me pago sto dromo me to alati aploxera stromeno....
i kenourgia alisida apebiose.
ta xeria mou ke alla meri pagosane.
Prospathousa na krifto apo ton aera, alla pou na xoreso piso apo ti giaponeziki zelatina
to mixani apo ton pagomeno ke igro aera, mpoukone ke den trabage.
liges motoskikletes einai katalliles gai aftes tis sinthikes. Oi babarezes exoun ftiaxnei na einai.
ke den isteroun se dinami, oute epidosis.
ke einai ftiaxmenes gia atoma pou exoun kapio sebasto atomiko megethos ke den einai san giaponezoules geises
Διαβασε λιγο τις τελευταιες σελιδες του ποστ "σερβις 1200gs" και αν θελεις πες μου τη γνωμη σου....
Το λεω φιλικα χωρις ειρωνεια![]()
Simera siabaza me leptomeria ta texnika xaraktiristika tou K1200S
poliiiiiiiiiiiiiii gamato mixanima
Παντως εγω BMW 3 μερες και 2 νυχτες στο Βερολινο και με 1500 χλμ περιπου δεν ειδα ουτε μια !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Simera siabaza me leptomeria ta texnika xaraktiristika tou K1200S
poliiiiiiiiiiiiiii gamato mixanima
Ενα Αφρικα εβλεπα και ηταν το δικο μου !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα τα χωσω και εγω αλλα οχι στους κατοχους , στον αερα που δινει η αντιπροσωπεια στις μηχανες τις γιατι τους χω αχτι. 3 φορες εχω προσπαθησει να παρω BMW και τις 3 φορες απετυχα γιατι απλα αφ ενος ειχαν χρηματοδοτικα εντελως ακαμπτα , αφ'ετερου τοσο οι πωλητες οσο και ο μηχανικος που μου εκναε την εκτιμιση για την παλια μου μηχανη το παιζαν υπερανω, δεν ηταν η διαφωνια στην τιμη που θα μου εδιναν, ηταν ο τροπος. Στο τελος μαλιστα ειχεμενει 1 κομματι Ντακαρ , την μπλε-πορτοκαλι, και παρολο που ηξεραν οτι θα τους μεινει για αρκετο καιρο το παιζαν και κυριες. Και δνε μπορουμε να σας κανουμε κατι καλιτερο, και αυτο ειναι, και με παρακρατηση και δικια μας ασφαλεια και πηγα και εγω στην ΚΤΜ που θελαν να πουλησουν οι ανθρωποι και μου εκαναν τεμεναδες στην τελικη και πολυ το χαρηκα που πηρα το 640 τελικα και οχι την Ντακαρ.
Γενικα εχω παρατηρησει οτι εχουν μια συμπεριφορα "εχω-χρημα" και ξεκιναει απο την ιδια την αντιπροσωπεια αυτο.
Επισης με εκνευρισε πολυ που δεν ερχεται παρα μονο η φουλ εξτρα εκδοση στα 1200 παρολο που υπαρχει και η απλη χωρις ολα τα μπλιμπλικια. Αλλα ειπα , αμα εχεις λεφτα να παεις Μπεμβε εχεις λεφτα να την παρεις με ολα επανω, εννοειται!!