Να μην τα πολυλογώ βρίσκομαι σε απελπισία.έχω λύσει την μηχανή έχω δώσει για παλιοσιδερα το παλιό μπροστινό που φορούσα και έχω ένα απο gsxr1000 k6 κτλπ..ρουλεμάν για κάτω θέλω 30χ62 πανεύκολο.για πάνω θέλω 30χ53 και δν μπορούμε να βρούμε πουθενά![]()
Να μην τα πολυλογώ βρίσκομαι σε απελπισία.έχω λύσει την μηχανή έχω δώσει για παλιοσιδερα το παλιό μπροστινό που φορούσα και έχω ένα απο gsxr1000 k6 κτλπ..ρουλεμάν για κάτω θέλω 30χ62 πανεύκολο.για πάνω θέλω 30χ53 και δν μπορούμε να βρούμε πουθενά![]()
Μπινια!!!!
μπινιά ρε ντάλτον, μπινιά των κατασκευαστών που φτιάχνουν μπροστινά με στάνταρ διαστάσεις ρουλεμάν και δεν λαμβάνουν υπ' όψη οι κάρχιες το λαηκό πεδί που θέλει να φτιάξει ένα μηχανάκι να βγάΝει τα γούστα του. Εντάξει δεν είναι σωστό αυτό. Καλό είναι να μην γίνεται.
Αλλά δες τώρα υπάρχει ένα εξαιρετικό αργαλείο που λέγεται γκουγκ και άμα ψάξεις... όντως δεν έχει αλλά δεν φταίει ο κατασκευαστής. Λέω μιά τρελή ιδέα, μπορεί και να σωθείς με ρουλεμάν ώσης... https://www.fastenal.com/products/details/4125996
Αν δεν μπέρδεψα όσα είδα, υπάρχουν κωνικά 30Χ52 το οποίο σημαίνει ένας μάγκας με μηχανουργείο ίσως και μπορεί να κάνει μιά πατέντα... Επίσης είδα 30Χ55, που σημαίνει πως ένα σενάριο (αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει σωστά) είναι να "φας" το 55άρι της βάσης εξωτερικά 1 χιλιοστό σε τόρνο και να έρθει. Μην μου πείτε οι υπόλοιποι πως τρολάθηκα*, στον ΝΤΑΛΤΟΝ μιλάμε, το μηχανάκι δεν έχει επάνω τίποτα "σωστό".
Αλλέως σου έχω και άλλη λύση, ψάξε για 53 διάμετρο εξωτερική, δες τι υπάρχει σε εσωτερική και είτε γέμισε είτε τρόχισε τον άξονα της τιμονόπλακας. Ναι ξέρω, είναι παλαβό αλλά ΟΚ, μιά παλαβομάρα ακόμα στις τόσες...
*τρολαίνομαι ήτοι τρολλάρω και τρελαίνομαι μαζί. Βαβινιώτης σελίδα 183408766 του τόμου "γραμματική της νέας φορουμικής".
+1 αν μπήκες σε αυτο το θέμα γιατι είδες dalt0n
The R is for Respect.
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Ο μηχανικός μου δεν θέλει να ξεπρεσαρω τον αξωνα απ την τιμονοπλακα για τους λόγους του...Μου συμβούλεψε να πάρουμε ρουλεμάν 30χ51 (που το βρήκαμε δυσκολα και μ τσιμπημενη τιμή) και να προσαρμόσουμε το καινούργιο ρουλεμάν με τρυπα 30μμ στην θήκη του παλιού ρουλεμάν που εξωτερικά είναι 53...(τρώγοντας λίγο την θήκη απο μέσα.)
Εγώ όμως επειδή είμαι μεγάλος μπινες περιμένω να μ έρθουν ρουλεμάν 30χ55 (που τα βρήκα και 10ευρώ φθηνότερα skf απ τα 30χ51) και θα φάω την θήκη του ρουλεμάν εξωτερικά 1 χιλιοστό
Μπινια!!!!
καλά.
είσαι απλό γατάκι. post #2. nailed it.
Γιατί απλώς χωρίς μπινιά και πατέντα δεν μπορεί ο άνθρωπος, τι δεν καταλαβαίνεις;![]()
Γιατί το λινκ του Viper1 δεν λέει τι τύπος ρουλεμάν είναι. Και όταν βλέπεις site από ρουμανία που πουλάει προϊόν χωρίς λοιπά στοιχεία ή κωδικούς, τι ακριβώς θα παραγγείλεις;
γελάτε αλλά για μιά φορά κάνει κάτι λογικό. το ότι το πρότεινα πριν το σκεφτεί, με κάνει να θέλω να πάρω τηλέφωνο έναν ψυχίατρο.
Δν μπορώ να καταλάβω γτ δν ήθελε να ξεπρεσαρω τον αξωνα και να πρεσαρουμε τον παλιό η να επεξεργαστούμε τον καινούργιο ήταν καθετως όχι γτ στο πρεσαρισμα υπάρχουν παρα πολλές πιθανότητες να μπει στραβά (εντάξει τον άκουσα έχει πολυ περισσότερη εμπειρία απο μένα και το βλέπω καθημερινά αυτό μέσα στο μαγαζί του.δν πιάνεται εδώ στην περιοχή) αλλά έχω δει ενα σωρό στάτους και βίντεο που μια χαρά πρεσσαρουν και ξεπρεσσαρουν τον πειρο..Τι να πω.απο καπου κέρδος δν έχει να πεις ότι σκέφτεται και την δουλειά τ![]()
Μπινια!!!!