Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Ρουλεμαν τιμονιού 30x53

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n

Ρουλεμαν τιμονιού 30x53

Να μην τα πολυλογώ βρίσκομαι σε απελπισία.έχω λύσει την μηχανή έχω δώσει για παλιοσιδερα το παλιό μπροστινό που φορούσα και έχω ένα απο gsxr1000 k6 κτλπ..ρουλεμάν για κάτω θέλω 30χ62 πανεύκολο.για πάνω θέλω 30χ53 και δν μπορούμε να βρούμε πουθενά
    Μπινια!!!!

μπινιά ρε ντάλτον, μπινιά των κατασκευαστών που φτιάχνουν μπροστινά με στάνταρ διαστάσεις ρουλεμάν και δεν λαμβάνουν υπ' όψη οι κάρχιες το λαηκό πεδί που θέλει να φτιάξει ένα μηχανάκι να βγάΝει τα γούστα του. Εντάξει δεν είναι σωστό αυτό. Καλό είναι να μην γίνεται.

Αλλά δες τώρα υπάρχει ένα εξαιρετικό αργαλείο που λέγεται γκουγκ και άμα ψάξεις... όντως δεν έχει αλλά δεν φταίει ο κατασκευαστής. Λέω μιά τρελή ιδέα, μπορεί και να σωθείς με ρουλεμάν ώσης... https://www.fastenal.com/products/details/4125996

Αν δεν μπέρδεψα όσα είδα, υπάρχουν κωνικά 30Χ52 το οποίο σημαίνει ένας μάγκας με μηχανουργείο ίσως και μπορεί να κάνει μιά πατέντα... Επίσης είδα 30Χ55, που σημαίνει πως ένα σενάριο (αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει σωστά) είναι να "φας" το 55άρι της βάσης εξωτερικά 1 χιλιοστό σε τόρνο και να έρθει. Μην μου πείτε οι υπόλοιποι πως τρολάθηκα*, στον ΝΤΑΛΤΟΝ μιλάμε, το μηχανάκι δεν έχει επάνω τίποτα "σωστό".

Αλλέως σου έχω και άλλη λύση, ψάξε για 53 διάμετρο εξωτερική, δες τι υπάρχει σε εσωτερική και είτε γέμισε είτε τρόχισε τον άξονα της τιμονόπλακας. Ναι ξέρω, είναι παλαβό αλλά ΟΚ, μιά παλαβομάρα ακόμα στις τόσες...

*τρολαίνομαι ήτοι τρολλάρω και τρελαίνομαι μαζί. Βαβινιώτης σελίδα 183408766 του τόμου "γραμματική της νέας φορουμικής".

+1 αν μπήκες σε αυτο το θέμα γιατι είδες dalt0n
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Ο μηχανικός μου δεν θέλει να ξεπρεσαρω τον αξωνα απ την τιμονοπλακα για τους λόγους του...Μου συμβούλεψε να πάρουμε ρουλεμάν 30χ51 (που το βρήκαμε δυσκολα και μ τσιμπημενη τιμή) και να προσαρμόσουμε το καινούργιο ρουλεμάν με τρυπα 30μμ στην θήκη του παλιού ρουλεμάν που εξωτερικά είναι 53...(τρώγοντας λίγο την θήκη απο μέσα.)
    Εγώ όμως επειδή είμαι μεγάλος μπινες περιμένω να μ έρθουν ρουλεμάν 30χ55 (που τα βρήκα και 10ευρώ φθηνότερα skf απ τα 30χ51) και θα φάω την θήκη του ρουλεμάν εξωτερικά 1 χιλιοστό
    Μπινια!!!!

καλά.

είσαι απλό γατάκι. post #2. nailed it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Ο μηχανικός μου δεν θέλει να ξεπρεσαρω τον αξωνα απ την τιμονοπλακα για τους λόγους του...Μου συμβούλεψε να πάρουμε ρουλεμάν 30χ51 (που το βρήκαμε δυσκολα και μ τσιμπημενη τιμή) και να προσαρμόσουμε το καινούργιο ρουλεμάν με τρυπα 30μμ στην θήκη του παλιού ρουλεμάν που εξωτερικά είναι 53...(τρώγοντας λίγο την θήκη απο μέσα.)
    Εγώ όμως επειδή είμαι μεγάλος μπινες περιμένω να μ έρθουν ρουλεμάν 30χ55 (που τα βρήκα και 10ευρώ φθηνότερα skf απ τα 30χ51) και θα φάω την θήκη του ρουλεμάν εξωτερικά 1 χιλιοστό
    Το μπινες βγαίνει από το καμπινές?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Το μπινες βγαίνει από το καμπινές?
    Ρουμπινές ίσως

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μιας και σου έβαλε ο viper απο πάνω λινκ που υπάρχει 30*53 απο SKF γιατι δε το τσιμπάς και να αφήσεις τις πατέντες?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Γιατί απλώς χωρίς μπινιά και πατέντα δεν μπορεί ο άνθρωπος, τι δεν καταλαβαίνεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Μιας και σου έβαλε ο viper απο πάνω λινκ που υπάρχει 30*53 απο SKF γιατι δε το τσιμπάς και να αφήσεις τις πατέντες?
    Γιατί το λινκ του Viper1 δεν λέει τι τύπος ρουλεμάν είναι. Και όταν βλέπεις site από ρουμανία που πουλάει προϊόν χωρίς λοιπά στοιχεία ή κωδικούς, τι ακριβώς θα παραγγείλεις;

γελάτε αλλά για μιά φορά κάνει κάτι λογικό. το ότι το πρότεινα πριν το σκεφτεί, με κάνει να θέλω να πάρω τηλέφωνο έναν ψυχίατρο.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ο μηχανικός μου δεν θέλει να ξεπρεσαρω τον αξωνα απ την τιμονοπλακα για τους λόγους του...
    ΚΙ εγω δεν θελω να ξαναγραψεις στα Τεχνικα για τους λογους μου, αλλα βλέπω οτι μονο τον μηχανικο σου ακούς...!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Δν μπορώ να καταλάβω γτ δν ήθελε να ξεπρεσαρω τον αξωνα και να πρεσαρουμε τον παλιό η να επεξεργαστούμε τον καινούργιο ήταν καθετως όχι γτ στο πρεσαρισμα υπάρχουν παρα πολλές πιθανότητες να μπει στραβά (εντάξει τον άκουσα έχει πολυ περισσότερη εμπειρία απο μένα και το βλέπω καθημερινά αυτό μέσα στο μαγαζί του.δν πιάνεται εδώ στην περιοχή) αλλά έχω δει ενα σωρό στάτους και βίντεο που μια χαρά πρεσσαρουν και ξεπρεσσαρουν τον πειρο..Τι να πω.απο καπου κέρδος δν έχει να πεις ότι σκέφτεται και την δουλειά τ
    Μπινια!!!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    ......Τι να πω.απο καπου κέρδος δν έχει να πεις ότι σκέφτεται και την δουλειά τ .....

Αυτό αρχηγέ λέγετε Μ Π Ι Ν Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Αυτό αρχηγέ λέγετε Μ Π Ι Ν Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μα δν έχει κέρδος απο κάπου
    Μπινια!!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρουλεμάν τιμονιού
    από Stergios69 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 16:38
  2. Σφίξημο ρουλεμάν τιμονιού....
    από karamoto στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 16:31