Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Πρόβλημα με παραγγελία laptop

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgeIII Προβολή μηνύματος
    Θέμα δεν κάνω το κατοσταρικο που στο κάτω κάτω της γραφής γτ να το πληρώσω, θέμα κάνω όλη την συμπεριφορά του καταστήματος. Το παίρνεις όχι δεν το παίρνεις κτλ. Δλδ εσύ θα το έκανες αβαβα και θα έλεγες οκ φίλε βάλε και 100€ επιπλέον δεν τρέχει τπτ...

Το λάπτοπ αυτό ξέρεις πόσο έχει στην Αμερική 800$ εδώ τα ελληνικά μαγαζιά ξέρεις πόσο το έχουν; 1400€
    Αν βγαλεις το 24% ΦΠΑ πάει λίγο πανω από από 1100€. Δλδ 300€ πάνω από την τιμή που το πουλάνε στην Αμερική η οποία τιμή σίγουρα έχει δασμούς και κέρδος.

δεν θα εκανα αβαβα τιποτα...αλλα δεν θα πηγαινα να κουνηθω και με λεφτα που δεν εχω...αν απο την αλλη πηγαινα με το κασερι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα εκαναν τιποτα απ'ολα αυτα...

επισης μην συγκρινεις με Αμερικη...απειρα προϊοντα ειναι πιο φτηνα εκει...γι'αυτο το ebay εχει παρει φωτια...αν θες παρ'το απο εκει με 800$ που βγαινουν 740€ με σημερινη ισοτιμια και με τα μεταφορικα να σου ερχοταν με 800€ στην πορτα και να γλιτωνες και το κατοσταρικο το εξτρα και τα γ@μησιατικα του δανειου...αλλα ξεχασα! εκει δεν δεχονται καρτες και καταναλωτικα...οποτε, αναποφευκτα, εισαι βορα στα νυχια του καθε εμπορου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν κατω αριστερα ειναι οι δοσεις, τοτε ειναι 24...
    δλδ παιρνουμε καταναλωτικο για ενα λαπτοπ των 900€, που αυτοι θελουν να μας το δωσουν 1000, και εχουμε να το αποπληρωσουμε για 2 χρονια πληρωνοντας 150€ παραπανω...

οκ...
    H αρχική αξία εφόσον μπαίνει στη διαδικασία δανειοδότησης μέσω καταναλωτικού είναι 963 και όχι 899
    που σημαίνει ότι η επιβάρυνση ( τόκοι ) που έχεις για 12 μήνες είναι 1041-963 = 78 €

Υπάρχει πάντα η επιλογή των μετρητών και η τιμή των 899 €
    όπως και η πιστωτική που είναι άτοκο
    αλλά από τη στιγμή που ζητάς καταναλωτικό
    οφείλεις να γνωρίζεις ότι μπαίνεις στη διαδικασία των έντοκων δόσεων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    H αρχική αξία εφόσον μπαίνει στη διαδικασία δανειοδότησης μέσω καταναλωτικού είναι 963 και όχι 899
    που σημαίνει ότι η επιβάρυνση ( τόκοι ) που έχεις για 12 μήνες είναι 1041-963 = 78 €

Υπάρχει πάντα η επιλογή των μετρητών και η τιμή των 899 €
    όπως και η πιστωτική που είναι άτοκο
    αλλά από τη στιγμή που ζητάς καταναλωτικό
    οφείλεις να γνωρίζεις ότι μπαίνεις στη διαδικασία των έντοκων δόσεων
    οπως και να εχει, εγω βλεπω οτι κατι που θα μπορουσα να παρω με 900 το παιρνω με 1040..αρα τα 140 τα θεωρω νταβατζηλικι...και ειναι λογικο, γιατι θα πρεπει να υπαρχει και ενα ανταποδοτικο οφελος για την επιχειρηση για να πουλησει σε καποιον χωρις λεφτα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οπως και να εχει, εγω βλεπω οτι κατι που θα μπορουσα να παρω με 900 το παιρνω με 1040..αρα τα 140 τα θεωρω νταβατζηλικι...και ειναι λογικο, γιατι θα πρεπει να υπαρχει και ενα ανταποδοτικο οφελος για την επιχειρηση για να πουλησει σε καποιον χωρις λεφτα...
    Η αλήθεια είναι ότι το ύφος σου δεν μου αρέσει καθόλου αλλά δεν θα ασχοληθώ με αυτό. Το τι έχω στην δική μου τσέπη είναι δικιά μου δουλειά και δεν νομιζω να ζήτησα δανεικά από κανένα εδώ. Η ερώτησή μου ήταν άλλη και ευχαριστώ όσους απάντησαν.

Παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα,
    Ευχαριστώ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18