Τα λεφτα,
θελουν λεφτα....
Τα λεφτα,
θελουν λεφτα....
Tο να κουνάει το δάχτυλο ο Γερούν μου φαίνεται πολύ αστείο. Έχουμε δει τα χαΐρια των βορειο-κεντροευρωπαίων στα νησιά τα καλοκαίρια όπου η ξεφτίλα και η χυδαιότητα τους δεν έχει όριο. Τα λεφτά τους τα μαζεύουν για να τα χαλάσουν σε 1-2 εβδομάδες κραιπάλης. Λοιπόν, όχι μαθήματα "ηθικής" παρακαλώ... και ναι, χίλιες φορές μπατίρης, χρεωμένος έχοντας σπαταλήσει τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες / άντρες / τρίτο φύλλο, ότι γουστάρει ο καθένας, αρκεί να είναι ενήλικες και να συναινούν, παρά στην Ν.Α. Ασία όπου συρρέουν χιλιάδες Ολλανδοί για να πηδήξουν αγοράκια (όντως είναι οι πρώτοι παγκοσμίως στο "sport")
Μπα νομίζω πως οι συντοπίτες του σόιμπλε τους ανταγωνίζονται στον τελευταίο τομέα που αναφέρεις.
Ξαναλέω κάπου χάνετε την ουσία. Το θέμα δεν είναι ποσό μαλ@@@ είναι οι άλλοι. Αλλά ποσό είμαστε εμείς. Όταν τσακωθείς στον δρόμο με κάποιον και σου πει " είσαι μεγάλος βλάκας και ακοινώνητος φίλε", με το να του πεις ναι αλλα Εσυ είσαι περισσότερο...... δεν κατάφερες κάτι.
Ναι, αλλά αν του πεις "το ίδιο λέει κι η μάνα σου";![]()
Life begins at 45°.
A ρε Blitzer που σας χρειάζεται...
Στανταράκι, κοπυ πάστε είναι από ξένο site και άλλαξαν την γλώσσα στο google translator. Όποιος καταλάβει τι εννοεί ο "ανοίξει πόρτα, αέρα μπει", μου λέει.
Για όποιον δεν κατάλαβε, είναι το μήνυμα λάθους που πετάει το site του ΙΚΑ όταν πάει κάποιος να κολλήσει ένσημα.
![]()
Μάλλον δε μπορεί να δώσει αποτελέσματα εύρους μεγαλύτερου των 30 ημερών, οπότε θέλει ο μήνας και στα 2 πεδία να είναι ο ίδιος (και το έτος, προφανώς). Το οποίο είναι ηλίθιο, γιατί τότε ένα πεδίο θα αρκούσε. Ή αυτό ή χρειάζεται άλλο format περιόδου.
"Πρέπει ο μήνας από να είναι ίδιος με τον μήνα έως."
Life begins at 45°.
Έκλεισε το mybike? Εδώ και καμια βδομάδα μου βγάζει μόνιμο σφάλμα όταν πάω να μπώ...
Τα πηρε ο συντροφος διοτι στα νιατα του εχυνε αγελαδες.....
http://www.newsbeast.gr/politiki/art...hitis-ageladon