Ε άρα κάποια έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.Θες τη χαμηλότερη CAS, όπως σωστά έγραψες.
Ε άρα κάποια έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.Θες τη χαμηλότερη CAS, όπως σωστά έγραψες.
Life begins at 45°.
Βάλε την φθηνότερη...Δεν πρόκειται να δεις διαφορά από την ταχύτητα της μνημης... έτσι κι αλλιώς η RAM είναι το ταχυτερο κομμάτι της επεξεργαστικής αλυσίδας... Αναβάθμισε με την φθηνότερη και με ότι περισσέψει τσόνταρε και ρίξτα σε έναν ssd
Ε ναι, φυσικά, όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι έχουν ίδια τιμή πάνω κάτω. Αν υπάρχει διαφορά στην τιμή, εννοείται ότι προτιμάς τη φθηνότερη.
Life begins at 45°.
Παιδες τα φώτα σας. το λαπτοπ με προεγκατεστημένα τα win 7 μου εβγαλε μαυρη οθονη(death screen). Επειδή ουτε το recovery δουλευε για να κανω επαναφορά απο άλλη ημερομηνία του λειτουργικού μιας και ειχα σωει αρχεία ρου εκανα φορματ. Αλλα ελα που δεν μπορω να κατεβασω απο το σαιτ της μικροσοφτ παλι το λειτουργικο αφου το νομιμο oem key που εχω λεει οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον κατασκευαστη και λοιπες πιπες. Πρώτον με το key που εχω μπορώ να βάλω τα ultimate 7 ( εχω τα home prem) και δευτερον υπάρχει καποιο τορεντ η σαιτ να κατεβασω τα home prem 7 μιας και εχω το νομιμο κλειδι η θα πρέπει να κανω τη διαδικασια μεσω τηλ στη microsoft?
Και εγένετο....Toshiba Radius 12 4k!! Τα συν και τα πλην ( στο τέλος το μεγάαααλο συν)
-i7 3.10mhz +
-8gb ram +
-256 ssd +
-4k touch +
-lighter than macbook +
-Full hdmi/2xusb 3/1xusb-c/SD slot/ 1yr office 365 +
-4-6 ώρες μπαταρία -
Από 1299
.
.
.
.
.
.
850ευρώ!!!! 24 άτοκες των 35...ένα καφέ την ημέρα
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Η Toshiba έχει σταματήσει την διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό, οπότε πήρες μάλλον παραεισαγωγής (δύσκολα μετά από τόσον καιρό να έχει μείνει κάποιο στοκ). Είναι εύκολο να το τσεκάρεις από το ΚΒ. Δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες. Οπότε ενημερώσου τι γίνεται με την εγγύηση. Κατά τα άλλα είναι πολύ οκ μηχάνημα και σε τιμή πολύ καλή. Καλορίζικο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
2 χρόνια εγγύηση απο Κώτσο...
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 10/04/2017 στις 11:09.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Και, σήμερα, τα "αγαπημένα" όλων μας Windows Vista περνάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (τώρα πρέπει να πω και τις λέξεις βίντεο ντοκουμέντο και πλάνα αρχείου για να είμαι τηλεοπτικός)
End Of Life προϊόν πιά...
Να θυμηθούμε το WinFS που δεν προχώρησε ποτέ, το aero theme που πάνω/κάτω μαζί μας είναι ακόμα, το νέο -τότε- search που επίσης διατηρείται, τα ατέλειωτα παράθυρα με προτροπές για το κάθε τι που γινόταν λόγω του επιθετικού UAC, το ότι γονάτισε όλα τα μηχανήματα που δεν είχαν αρκετή ραμ και καλή 3D κάρτα γραφικών...
Αιωνία τους η μνήμη εκεί που θα κάθονται με τα Milennium και τα 8...
(XP still rulz ρε)
Καλά και τα millennium τα έγραψα λάθος από ότι βλέπω τώρα, αλλά δεν πειράζει, αιωνία και πάλι![]()
Πείτε μια πρόταση για ιντερνετομηχανακι ,live streaming video σε 15ρα και άνω οθόνη.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
σήμερα ανακάλυψα ότι έχω και windows 98SE σε ένα σκληρό. WTF... (ναι και τα 98 μου άρεσαν)