80-90€ βενζίνες υπολογίζω εγώ, που έχω σύγχρονο μηχανάκι.10-15€ η ταβέρνα (και πολλά λέω, για 2 σουβλάκια!). 20€ η διανυκτέρευση (ίσως x2). Στο 150άρι είμαστε.
Life begins at 45°.
Και μενα στα 110 βγαινουνε οι βετζινες μονο + 60 τα γενικα κανας καφες κανα σαουντιτς και ταβερνα 170 περιπου αλλα εγω εχω ss και αυτονομια στα ταρταρα..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
ετσι...
οι δρομοι που θα κινηθουμε θα είναι φουλ επαρχιακο και σφιχτο,οποτε οι ταχυτητες χαμηλες.
Η εμπειρία από άλλες βόλτες με τελείως διαφορετικά μηχανακια έχει δείξει ότι η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 6λιτ/100χλμ (και συνήθως είναι χαμηλότερη)
Οι Δ/Ν (ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ) δεν θα ξεπεράσουν τα 10 ευρώ το άτομο την βραδιά .
Στο Ρερεση , ανάλογα φυσικά και με τον κόσμο , θα είμαστε γύρω στο 15ρι.
Τα αλλα φαγητά-καφεδεσ των ημερων θα είναι ρεφενε και προχειρα και δεν θα ξεφύγει στο σύνολο το πολύ κάνα 20ρι το άτομο.
Οποτε γυρω στο 150ρι..
Όμως , μιλάμε για ένα 3ΗΜΕΡΟ με πολλά και καλά χλμ. Και παντα υπαρχει η επιλογη για λιγοτερες μερες αν θελει καποιος ..
Γιατί το συζητάς όμως? σε προβληματιζει το κοστος?
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 11/04/2017 στις 11:33.
Σαν κοστος για τριημερο με μηχανες και 1200χλμ πανω κατω δεν ειναι παραλογο..ισα ισα..για πηγαινε καπου 3μερες με αμαξι φαγητα και λοιπα να δεις..νομιζω ειναι μια χαρα απο κει και περα ομως τα χουμε πει δυσκολοι καιροι και ο καθενας τα φέρνει βολτα διαφορετικά εξου και η επιλογη απλης βολτας μια απ τις τρεις με κοστος κανα 50 το πολυ..![]()
Τελευταία τροποποίηση από o teos; 11/04/2017 στις 11:38.
Throttle that mysterious friend of ours
Όχι ρε καμάρι και εννοείται ότι δεν με παίρνει λόγω οικογενειακής μουρμούρας και μόνο (ετήσια μέσα για φέτος πάντως).Απλώς σκέφτομαι ότι με καύσιμα 110+ που σίγουρα θα φτάσει αφού θα βάλετε και σε επαρχιακά βενζινάδικα ,μια 3ήμερη με 2 διανυκτερεύσεις φαγητά καφέδες κανά γλυκό κουταλιού χαχαχα να ούμε άντε τσουρέκι εύκολα ξεφεύγει ακόμα και χωρίς τα διόδια...
η περιοχη λογω εποχης/ακομα κρυου εκει πανω θελει προσοχη οτι αφορα την κατασκηνωση καθως απαιτει καλο εξοπλισμο ενω στα εκει χωρια (ειδικα τα μικρα) δεν υπαρχουν μαγαζια για πιτογυρα κτλ...
ισως μια συνενοηση με καποιο τοπικο καφενειο/ταβερνειο μπορεσει να κρατησει χαμηλα τον προυπολογισμο του φαγητου,
ενναλακτικα ολο κ καποια κοκκιν αυγα θα χουν περισεψει,λιγο ψωμακι,μερικε προμηθειες απο καποιο μπακαλικο κ βουρ...
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!