Λοιπόν τι λέγαμε? Α ναι. Τελικά σκάρτα 1000 βγήκαν.
![]()
H μέρα (4/3) ξεκινά πριν τις 8πμ, και ο πρώτος καφές (και φόρος τιμής) στην ανάβαση για Μπράλο.
![]()
Λοιπόν τι λέγαμε? Α ναι. Τελικά σκάρτα 1000 βγήκαν.
![]()
H μέρα (4/3) ξεκινά πριν τις 8πμ, και ο πρώτος καφές (και φόρος τιμής) στην ανάβαση για Μπράλο.
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ναι, δεν κάνω πλάκα. Κατ'αρχάς η Πύλη είναι το χωριό αμέσως πριν την Ελάτη. (Έπεται χάρτης.) Τώρα, στο κτήριο αυτό συστεγάζεται το Αστυνομικό τμήμα και μέρος του ξενοδοχείου Babanara(!)
Το χοτέλι είναι **BIKER FRIENDY**, με τους γιούς της καλής κυρίας που το έχει να έχουν στα σκαριά τοπική μοτολέσχη.
Ιδού το κυριλέ parking που μου προσέφεραν!:hypnotize
![]()
---
ήρθες από τα μέρη μου και δεν ενημέρωσες??
εγώ σηκώθηκα και πήγα πλαταμώνα...
αν το ήξερα θα ερχόμουνα πάνω να σε γνώριζα![]()
(δεν στην πέφτω ε!)![]()
![]()
Η Ελάτη και τα πέριξ.
Τώρα πως γίνεται να λες Μετέωρα και να βρίσκεσαι εκεί είναι απλό: όταν φτάνεις στα Τρίκαλα και ακόμα και τα ξενοδοχεία δεν έχουν δωμάτια, και γενικώς γύρω ΔΕ βλέπεις τίποτα πινακίδες <ενοικιαζομενα δωματια> κλπ... Πας όπου βρεις! Σκοπός ήταν αφού εξασφαλιστεί η διανυκτέρευση, να πεταχτώ μέχρι Καλαμπάκα. Έλα όμως που στη Ελάτη μου κάηκε το φως (το διασταύρωσης)! Αυτοί εκεί στη Σουζούκι Japan, τι έξυπνοι τύποι: Ε λένε, αφού το κάναμε τέρας δύναμης, είναι ανάγκη να το κάνουμε και τέρας εργονομίας? Ε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Οπότε αν σου καει το κύριο φως σου στο δρόμο, για να μάθεις να θες 175 άλογα, η τιμωρία είναι να χρειάζεται να βγει το μισό φέρινγκ για να αλλάξεις λάμπα!!!! ΧΑΧΑΧΑ!
![]()
---
Μια (και καλή) από τις 10000000 γέφυρες του Πηνειού που πέρασα.
(Δυστυχώς, φωτό με τόση λεπτομέρια τις μαμάει το JPEG μέχρι να γίνουν 100k)
---