Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Το Club Decadence επιστρέφει!!

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Είμασταν εκεί μετά από συναυλία του Cave στο Ρόδον και ξαφνικά μου λέει ο αδερφός μου (εν μέσω αλκοόλ και διαφόρων) "ρε μ@λ@κα έχω γίνει χρέπι" του λέω γιατί ρε; Και μου απαντάει¨"Βλέπω ακόμα τον Cave μπροστά μου", όντως είχε έρθει εκεί με τον Blixa και τον Πετρίδη...
    Δεν το έγραψα για πλάκα, μόνο σε αυτό το μαγαζί πήγαινε όταν ερχόταν στην Αθήνα. Στις αρχές πρέπει να τον έφερναν οι διοργανωτές που έστηναν τις συναυλίες , αργότερα γνωρίστηκε με τους θαμώνες-ιδιοκτήτη και ερχόταν και μόνος του.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	upl568e35f01698b.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	381282
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 19/04/2017 στις 08:55.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ρε Αθηνεζοι!! Το Decadence το καλο ηταν στη Θεσσαλονικη στα 90ies!!
    Tεκνο-τρανσο-καψιμο-καγκουραδικο!!
    Υπαρχει ακομα αλλα δεν νομιζω να εχει την παλια παρακμιακη του αιγλη πλεον.
    Δεν εχει την παραμικρη σχεση με το παλιο δυστυχως
    Βεβαια η ηλεκτρονικη μουσικη εχει αλλαξει παρα πολυ πλεον και προς το χειροτερο.
    Δεν θα ξαναπαιχτουν μουσικαρες οπως τοτε
    που "βλεπαμε κυκλους"

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse

Όνομα:	Screenshot_20170419-122058.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	381286
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος

Όνομα:	Screenshot_20170419-122058.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	381286
    Ωχου, πρεπει να πουλαει ολο αυτο τον προλογο...;;;
    Ενα (αλλο ενα) μαγαζι που θα πουλαει ξυδια και μουσικη για να βγαζει κερδος ηταν και θα ειναι. Simple as that! (ουδεν κακο)
    Περιοδικα, λεσχη, ραδιοφωνο, ψαροσουπες κλπ κλπ... Δεν θα πηγαινα μονο και μονο για τον προλογο και την υπερπροσπαθεια του να το παιξει "εναλακτικο"..
    MADE IN JAPAN 日本製

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν θα πηγαινα μονο και μονο για τον προλογο και την υπερπροσπαθεια του να το παιξει "εναλακτικο"..
    Alternative is the new mainstream.
    Life begins at 45°.

Προφανως εχει ριξει του κοσμου το χρημα για να φτιαχτει γιατί ειχε ρημαξει τοσα χρονια. Πιστεψε με δεν βγαζεις ευκολα χρημα μιας και εχω επαφη με τον χωρο ;-)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Προφανως εχει ριξει του κοσμου το χρημα για να φτιαχτει γιατί ειχε ρημαξει τοσα χρονια. Πιστεψε με δεν βγαζεις ευκολα χρημα μιας και εχω επαφη με τον χωρο ;-)
    Το ξερω οτι δε βγαινει ευκολα χρημα σε τετοιου ειδους bar (αν "πιασει" βεβαια, χεζεσαι στο ταλιρο). Σεβομαι τον κοπο και το ρισκο που παιρνει ο ιδιοκτητης του για να βγαλει τα προς το ζην.
    Αυτο που δεν σεβομαι και δεν μου αρεσει ειναι ο τροπος που επελεξε να το προωθησει και η κιβδηλη, κατ'εμε, ταυτοτητα που του προσδιδει.
    Το εχω δει πολλακις το εργο με "εναλακτικα" μαγαζια και ποσο """""εναλακτικα""""" ειναι σε θεματα εργασιακων σχεσεων, διαχειρισης και κερδους.
    Και το πιο τραγελαφικο ειναι οταν βλεπω εργαζομενους να τρωνε τον ιδιο "παπα" με τους πελατες..
    MADE IN JAPAN 日本製

Το ξερω οτι δε βγαινει ευκολα χρημα σε τετοιου ειδους bar (αν "πιασει" βεβαια, χεζεσαι στο ταλιρο). Σεβομαι τον κοπο και το ρισκο που παιρνει ο ιδιοκτητης του για να βγαλει τα προς το ζην.
    Αυτο που δεν σεβομαι και δεν μου αρεσει ειναι ο τροπος που επελεξε να το προωθησει και η κιβδηλη, κατ'εμε, ταυτοτητα που του προσδιδει.
    Το εχω δει πολλακις το εργο με "εναλακτικα" μαγαζια και ποσο """""εναλακτικα""""" ειναι σε θεματα εργασιακων σχεσεων, διαχειρισης και κερδους.
    Και το πιο τραγελαφικο ειναι οταν βλεπω εργαζομενους να τρωνε τον ιδιο "παπα" με τους πελατες..
    Kαταλαβαίνω που το πας αλλα καλό θα είναι να δούμε στη πράξη το concept πως θα είναι γιατί αμα διαφέρει κατα πολύ απο το παλιό απλα θα πηγαίνει μόνο το ''εναλλακτικό βλαμμένο κοινό''. Τα άλλα περι εργασιακού είναι άλλη κουβέντα ας μην την κάνουμε εδω Δεν ξέρω κατα πόσο άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά η δύναμη των Κοινωνικών μέσων δικτύωσης είναι το καλύτερο μέσο για διαφήμιση οπότε θα δούμε πολλά τέτοια μέχρι να στρώσει το μαγαζι...

Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα έχει τον ίδιο χαρακτήρα που είχε παλιά. Εκτός από τον χώρο τη μεγαλύτερη σημασία την έχουν οι θαμώνες, δεν μπορώ να φανταστώ την κουτσή Μαρία να πηγαίνει επειδή είναι ΙΝ, που πολύ φοβάμαι ότι θα συμβεί.
    Τότε ήταν χώρος συνάντησης περιθωριακών καλλιτεχνών και αναρχικών ομάδων εκτός από τους ξέμπαρκους της μιας βραδιάς το χρόνο. Γιαυτό άλλωστε και άφησε το όνομα που άφησε.

Ο αξιοτιμος υπουργος κ. Φλαμπουραρης που μενει στην κατω γωνια δεν θα ενοχλειται απο τον θορυβο και τη μουσικη...;;;

υ.γ. Περα απο την πλακα, πολυ ησυχο σημειο για να υπαρχει bar. Αν εμενα εκει θα μου την εσπαγε..

υ.γ.2. Γενικοτερα, γκρινιαζω σημερα διοτι δεν μπορεσα να παω βολτα με το μοτορι..
    MADE IN JAPAN 日本製

Ο αξιοτιμος υπουργος κ. Φλαμπουραρης που μενει στην κατω γωνια δεν θα ενοχλειται απο τον θορυβο και τη μουσικη...;;;

υ.γ. Περα απο την πλακα, πολυ ησυχο σημειο για να υπαρχει bar. Αν εμενα εκει θα μου την εσπαγε..

υ.γ.2. Γενικοτερα, γκρινιαζω σημερα διοτι δεν μπορεσα να παω βολτα με το μοτορι..
    Δεν έχει θέμα, η μουσική ήταν σχετικά χαμηλά για συζήτηση και το κτήριο ηχομονωμένο, τα καλοκαίρια έπαιζε αρκουδίσιο και δεν ενοχλούσαν κανένα.

Nαι,παρόλο που είχε και 3 stage με διαφορετικές μουσικές δεν ενοχλούσε και τόσο την γειτονιά. Κακό δεν ειναι να το δουν και άτομα που δεν το πρόλαβαν και σίγουρα θα παει η Σάρα και η Μάρα το θέμα είναι να μην γίνει καμιά εμπορική μαλακία και χαλάσει εντελώς τον τίτλο της μαγαζάρας που κατείχε για πολλά χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Για Decadence δεν το βλέπω https://www.merriam-webster.com/dictionary/decadence
    με FB κοινό και "ρεφενέ" ,βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος...

Άντε να ξανά ανοίξει και η "Τριάνα του Χειλά" και ο "Τζίμης ο Χοντρός"..

Τα 80- 90ς είχαν μαγαζαρες γιατί τότε ειμασταν νέοι και ήταν μέρη που είχαν άποψη,φρέσκια μουσική, φρέσκιες ιδέες, φρέσκες φάτσες.

Τώρα,είναι 2017...

Οι σημερινοί πιτσιρικάδες έχουν τα δικά τους στέκια και δεν χρειάζονται ένα ακόμα ρετρολαγνο όνομα ...Μόνο οι νοσταλγικόι μπαρμπαδες χαίρονται που νομίζουν ότι θα πάνε να κουνήσουν τις κοιλιες τους στους ρυθμούς των κακών σπόρων όπως τότε..

Έχει ξανά ανοίξει και το remember (στου Ψυρρή πλέον) ..Με τα ίδια ρούχα με τότε..Αν βρείτε κάτι να σας κάνει, πλύντε το καλά γιατί μυρίζει μούχλα..

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Ρε Αθηνεζοι!! Το Decadence το καλο ηταν στη Θεσσαλονικη στα 90ies!!
    Tεκνο-τρανσο-καψιμο-καγκουραδικο!!
    Υπαρχει ακομα αλλα δεν νομιζω να εχει την παλια παρακμιακη του αιγλη πλεον.
    καμια σχεση ομως!
    αν και στα 80ς λιγοι γνωριζαν την υπαρξη του.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. διαγραφη απο το club
    από morrison1986 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2012, 06:38
  2. Κοπή πίτας το Africa Twin Club
    από africa_info στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2006, 22:52
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2005, 10:46
  4. Μηπως ξερετε για το V-STROM CLUB..???
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2004, 18:31
  5. Ξέρει κανένας το club V2?
    από wizard στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας