παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε να διαγραφτω εντελως απο το club..ο λογος ειναι προσωπικος και δεν εχει σχεση με το club..να αναφερω οτι εχω διαγραψει το hotmail μου.. επισης θα επανεγγραφτω σε λιγο χρονικο διαστημα και παλι..σας ευχαριστω!!!
παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε να διαγραφτω εντελως απο το club..ο λογος ειναι προσωπικος και δεν εχει σχεση με το club..να αναφερω οτι εχω διαγραψει το hotmail μου.. επισης θα επανεγγραφτω σε λιγο χρονικο διαστημα και παλι..σας ευχαριστω!!!
Δεν είμαστε club.
Δε μπορείς να διαγραφτείς.
Απλά μη ξαναμπείς.
Οκ done.Αρχικά δημιουργήθηκε από morrison1986
![]()
5 μηνυματα ολα κ ολα, ας διαγραφει, τον λογο δεν καταλαβα ομως...
Πανταχού παρών..Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Οκ done.
![]()
![]()
υ.γ. ποιοι κλαμπ;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και τι σε ενδιαφερει ρε κουτσομπολα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
5 μηνυματα ολα κ ολα, ας διαγραφει, τον λογο δεν καταλαβα ομως...![]()
![]()
![]()
Βγάλε το βραχιολάκι και είσαι οκ.
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
5 μηνυματα ολα κ ολα, ας διαγραφει, τον λογο δεν καταλαβα ομως...
μπορει να μπει ο μπαμπας του και να δει οτι γραφει σε φορουμ με αλητες
Eγώ λέω να κάνουμε έναν έλεγχο, κι όσοι έχουν 2πλούς λογαριασμούς (λόγω διαφόρων προβλημάτων) ή δεν έχουν μηχανάκι να διαγραφούν εντελώς, να ελαφρώσει και λίγο η DB..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Eγώ λέω να κάνουμε έναν έλεγχο, κι όσοι έχουν 2πλούς λογαριασμούς (λόγω διαφόρων προβλημάτων) ή δεν έχουν μηχανάκι να διαγραφούν εντελώς, να ελαφρώσει και λίγο η DB..
![]()
![]()
![]()
Μόνο τον Μικρό Λουλού να σκεφτεί κανείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Eγώ λέω να κάνουμε έναν έλεγχο, κι όσοι έχουν 2πλούς λογαριασμούς (λόγω διαφόρων προβλημάτων) ή δεν έχουν μηχανάκι να διαγραφούν εντελώς, να ελαφρώσει και λίγο η DB..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόνο τον Μικρό Λουλού να σκεφτεί κανείς...![]()
Εξαιρείται λόγω ανίας.
και εγώ βαριέμαι, μπορώ να εξαιρεθώ επίσης;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εξαιρείται λόγω ανίας.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ή δεν έχουν μηχανάκι να διαγραφούν εντελώς, να ελαφρώσει και λίγο η DB..
...αν μου δινανε αυτα τα μικροποσα που μου χρωστανε διαφοροι θα ειχα κι εγω μηχανακι
![]()
![]()