Πάπαλα το Netflix στις ρουταρισμένες συσκευές android.
Google και ψηφιακά δικαιώματα...για το καλό μας. μας νοιάζεται.![]()
Πάπαλα το Netflix στις ρουταρισμένες συσκευές android.
Google και ψηφιακά δικαιώματα...για το καλό μας. μας νοιάζεται.![]()
Δεν βάλαν νοσοκομεία στο στόχαστρο. Τα πληγέντα ήταν Windows XP.
Τώρα αν τα μοσχοπληρωμένα παράσιτα του Συστήματος Υγείας του ακούν στο όνομα "μάνατζερζ", δεν είχαν αναβάθμησει ακόμα τα συστήματα τους, γιατί προφανώς προτιμούσαν να τσεπώνουν την διαφορά - ε, δεν φταίνε οι χάκερζ γι αυτό. Πόσον καιρό τώρα είναι end-of-life το XP;
Επίσης, δεν χρειάζεται το κομπιούτερ για να δεις αν έχει κρεβάτια το νοσοκομείο. Κανε μια βόλτα, ρε γιατρέ βλήμα, ΑΝ ακόμα θυμάσαι πώς να περπατάς, και ρίξε μια ματιά μόνος σου, αν μπορείς ακόμα να κρατάς τα μάτια σου ανοικτά, κοιμήση!
Τα μήντια απλώς πάνε να καλύψουν την αισχρή "νεοφιλ" κατάσταση των νοσοκομείων, εποφελούμενα την ευκαιρία μιας παγκόσμιας χακιάς, και τα συναισθήματα του κόσμου.
Κάτι το οποίο, κατα τη γνώμη μου, είναι ακόμα χειρότερο και από την ίδια την χακιά.
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
έλα, η μικρομαλακή είναι πίσω από όλο αυτό για να πουληθούν νέες άδειες και να τρομάξει ο κόσμος και να αφήσει XP και σβίστα.
αλλά για εμάς που αγαπάμε ΑΚΟΜΑ xp, να η λύση.... https://www.microsoft.com/el-GR/down....aspx?id=55245
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 15/05/2017 στις 14:14.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για android συσκευές να βάζω το λινκ απο βίντεο του you tube, και να το μετατρέπει σε αρχείο ηχου και να το κανει αποθήκευση στο abdroid smartphone?
Έχω στο pc το
You tube on mp3
Αλλά για να περάσω τραγούδια στην κάρτα μνήμης του τηλ
Πρέπει να βγάλω την κάρτα μνήμης απο το τηλ
Να την βάλω στο pc και να φορτωσω τα τραγούδια που έχω κατεβάσει σε μορφή mp3.
Υπάρχει κάτι ποιο απλό για συσκευές android?
Tο βρήκα και εκεί
Αλλά δεν δουλεύει (τουλαχιστον όπως θέλω)
Ζητάει να έχω κανει λήψη του βίντεο τραγουδιού
Και μετα να το κανει μετατροπή.
Εγώ θέλω(αν υπάρχει) όπως το you tube on mp3 που έχω.
Να βάζω το λινκ και να το κάνει μετατροπή το πρόγραμμα
δε νομιζω οτι υπάρχει το απευθείας που θες. το youtube ειναι μια εφαρμογη με αρκετά κλειδώματα. τα προγράμματα αυτά έτσι δουλεύουν γιατί μπορούν να επέμβουν μόνο στα δεδομένα που σώζονται προσωρινά τοπικά στη μνήμη της συσκευής σου. Αρα οποιαδήποτε μετατροπή δε μπορεί να γίνει realtime αλλά κατόπιν επεξεργασίας του συνόλου του αρχείου που έλαβες.
Το youtube-dl αν δεν κάνω λάθος, είναι πρόγραμμσ Python, άρα τρέχει όπου υπάρχει Python, άρα και σε Android,φαντάζομαι.
Μετά όμως πρέπει να μετατρέψεις τα αρχεία από βίνδεο σε απλό ήχο. Υπάρχουν πολλά προγραματα γι αυτό, πχ AudioExtractor, MP3 Video Converter, κλπ
https://play.google.com/store/apps/d...AudioExtractor
https://www.maketecheasier.com/conve...audio-android/
Γιατί όμως χρειάζεται να πηγαινοφέρνεις την κάρτα, δεν συνδέεται το τηλ σου στο κομπιούτερ σαν USB stick;
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Γνωστός μου ζήτησε να κάνω ένα βίντεο την ώρα που χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα για να μάθει πως το δουλεύω
Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείται για αυτή τη δουλειά ;
Πόσο πάει σε μέγεθος ένα βίντεο μιας ώρας π.χ. ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τσου
Κανένα δεν δουλεύει απευθείας.
Θέλει κατέβασμα ,αποθήκευση του βίντεο.
Και μετα να το κανείς μετατροπή.
Απορρίπτονται όλα ως τώρα