Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 376

Θέμα: street vs street

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Μια χαρά είναι η κατηγορία 650-750, τα μεγάλα ονοφ είναι πολυέξοδα και κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά μεταφέροντας περισσότερο βάρος και ίσως πάνε λίγο πιο γρήγορα εκεί που θες.
    Δεν κάνουν παπάδες....
    Εξαρτάται και από πολλά, αν είσαι ΧΧΧL παλικάρι με ανάλογου μεγέθους σύζυγο και αποσκευές μετακόμισης θα το λατρέψεις το μέγα ονοφ.
    Αν είσαι στο μέγεθός μου 170, 70 κιλά θα σκέφτεσαι συνέχεια τι μαλακία έκανες και το πήρες γιατί είναι λίγο υπερβολικό... και δεν θα θες να το πουλήσεις γιατί θα χάσεις πολλά χρήματα επειδή το πήρες καινούργιο.

Αλλά στο τέλος το συνηθίζεις και βλέπεις τα υπόλοιπα μηχανάκια σαν πατίνια.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    και εγω μπορω να ξερω τι τρωει με το κουταλι ο φιλος? αυτος ξερει για μενα?
    Άστο δε το πιάνεις....Όλα καλά..όπως είπαν και σε άλλο ποστ για τους μικροκοσμους του καθενός κρατά τον δικό σου και όλα καλά...έχουν οι γιαπωνες μια καλή παροιμία για ένα βάτραχο και ένα πηγάδι που μου διαφεύγει τώρα αλλά ταιριάζει γάντι..
    Throttle that mysterious friend of ours

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Ωραία τα λέτε. Επιστημονικά και κατανοητά. Μου έμεινε μια απορία όμως, απ το πρώτο πόστ ακόμα. Ρε Μπομπ? Τι ρόλο παίζει ένα χαλικάκι στην κορυφή ενός παγόβουνου?? Ότι τι???
    Οτι ειναι κατι αμελητεο. Ουτε καν η κορυφη του παγοβουνου, απλα ενα χαλικακι πανω της.
    Μη με ρωτησεις τωρα πως βρεθηκε το χαλικακι πανω στο παγοβουνο..
    MADE IN JAPAN 日本製

ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ.................

Ο άνθρωπος έχει οργώσει όλες τις κορυφογραμμές της χώρας.
    Σε αυτό το θρεντ διάβασα........... ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,
    κάποιοι ξεπεράσατε τον εαυτό σας....!!!

υγ. Συνέχισε τις βόλτες σου ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, με το μηχανάκι που γουστάρεις
    κι άσε τους ΜΙΖΕΡΟΥΣ να ψάχνουν πως πήγαινες,αν ήσουν αργός,αν
    θα το έκαναν κι αυτοί με χιλιάρι SS κ.λ.π....κ.λ.π....
    ΚΡΑΤΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ......κι άσε τους άλλους στη συνουσία....!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Το έχω σκεφτει κάποιες φορές αλλα προς το παρών απορρίπτεται για τις αναγκες μου και θα σου εξηγησω το γιατι.

Κανω 55.000km το χρονο μεχρι σήμερα που μιλάμε,ανεβαινω κορυφες βουνων και κανω διαφορες τετοιες δραστηριοτητες.Δυστυχως λογω εργασιας συνηθως εχω μολις μια μερα διαθεσιμη.Οι περισσοτεροι αυτη τη μερα θα ηθελαν να ξεκουραστουν,εγω την εκμεταλλευομαι στο επακρον και κάνω μεγάλες μονοήμερες εκδρομες.

Πχ μια τυπικη εκδρομη ειναι η εξης https://goo.gl/maps/19VGaxtFLN22.Και ειναι μια διαδρομη που εχω κανει και θα ξανακανω μεσα στις επομενες Κυριακες(κορυφη περήφανο του Γραμμου 2444m).Αυτη τη διαδρομη που βλεπεις την κανω σε μια μέρα + 3-4 ωρες πεζοποριας αναλογα.Ανεβαινω μονο απο επαρχιακα γιατι η εθνικη ειναι βαρετη και κατεβαινοντας οπου με πιασει νυχτα βγαινω εθνικη.Δηλαδη σε μια 1000αρα βόλτα το 3% ειναι χωματοδρομος τον οποιο περναω αργα μεν αλλα άφοβα,ναι θα μπορουσα με ενα Africa Twin να τον περάσω τάπα,σε ολο το επαρχιακό ομως δεν θα πηγαινα το ιδιο ευκολα και γρηγορα με 21 ζαντα μπροστα.Εκτος αυτου ενα χωματινο λάστιχο σε περιορίζει στην ταχυτητα στις ευθειες στις οποιες πάω τουλαχιστον με 160.

Ευρωπαικό μηχανάκι με τα χιλιομετρα που κάνω ειναι ενα τεραστιο ρίσκο αν και το F800 ειναι πολυ καλο,καιει ομως σαφως παραπάνω στις ταχυτητες που κινουμαι,δοκιμασμένο. Σιγουρα στα χέρια μου δε θα αντεξει.Σε φιλο μου βάρεσε το σασμάν 1ο χέρι στα 40.000km.Και το καινουργιο Αφρικα καιει και αυτο αρκετα συγκριτικα με το NC,το καλοκαίρι πετυχα εναν Τουρκο ανεβαινοντας για βορειο Ακρωτηρι και οι διαφορες στα 160km σταθερα ηταν 2,5 λιτρα στα 100.

Με το NC στα χιλιομετρα που κάνω γλιτωνω πανω απο 1500 ευρω το χρόνο συγκριτικά με κάποιο αλλο της κατηγορίας στην ίδια χρηση .Ενα Vstrom καιει 2 λιτρα πανω,ενδεικτικα στο χαρτη που εβαλα θα ήθελα 35-40 ευρω παραπάνω βενζινη.Δοκιμασμένο πολλες φορες σε βόλτες με φίλους.
    Σήμερα έχω 147.000km και ουσιαστικα στο μηχανακι δεν εχει αλλαχτει ποτε τιποτα εκτος απο λάδια(ανα 12.000) και μπουζι (ανα 48.000).Ουτε τεντωτηρες,ουτε ντιζες συμπλεκτη,ουτε πηνια.Απολυτως τιποτα.

Τα πάντα ειναι θεμα αναγκων,μεχρι σημερα που μιλάμε το ταπεινό εργαλείο NC με καλύπτει στο να πετυχαινω τους στοχους μου και μου εξοικονομεί πολλά χρήματα.

Εισαι Σαφεστατος.....

Πλακα κανεις σχετικα με την αξιοπιστια του NC... Μενω εκπληκτος,,,!!

( Δεν το γνωριζω το μηχανακι αλλα εχω χρονια να ακουσω για μοτο που δεν χρειαστηκε τιποτα για τοσα χιλμ..)

Καλες βολτες λεβεντη.... Το ευχαριστιεσαι και μου αρεσει.... !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος

δεν ξέρω για τα αλλά που λες αλλά θα σου πω το εξής το bil84 με το nc & cbr τον ξέρω και έχουμε πάει κάνα δυο βόλτες περα από το ότι εχει οργωσει όλη την Ελλάδα κλπ ..(βορειο ακρωτηρι) κλπ ..
    αν τον δεις να οδηγεί ακόμα και το nc , σε κλειστά κομμάτια θα εκπλαγείς !! για μένα ειναι από τους λίγους οδηγούς που πραγματικά του βγάζω το καπέλο !!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Σήμερα έχω 147.000km και ουσιαστικα στο μηχανακι δεν εχει αλλαχτει ποτε τιποτα εκτος απο λάδια(ανα 12.000) και μπουζι (ανα 48.000).Ουτε τεντωτηρες,ουτε ντιζες συμπλεκτη,ουτε πηνια.Απολυτως τιποτα.

Τα πάντα ειναι θεμα αναγκων,μεχρι σημερα που μιλάμε το ταπεινό εργαλείο NC με καλύπτει στο να πετυχαινω τους στοχους μου και μου εξοικονομεί πολλά χρήματα.
    διάβασα κάπου να λες 55k ανα χρόνο, λέω δε μπορεί λάθος θα έκανε και θα εννοούσε ως τώρα..και μετά βλεπω το 147k σε τρία χρόνια, ένα έχω να πω

ΟΥΟΥΟΥΑΑΑΟΥΥΥΥ!

κάνω 25k με το εταιρικό κουτί ανα χρόνο και τους λέω οτι μου πίνουνε το αιμα, προσωπικά δε έχω ακούσει περισσότερα χιλιόμετρα ανα χρόνο και overall σε τρια χρόνια σε δίκυκλο γενικότερα, πας σε level με ταρίφες!

*επι του θέματος και απο μένα, μιά ζωή στριτ και περιοδικά εντουρακι για το βουνό, αυτή η μικρή διαφορά που υπήρχε σε όλα αυτά τα μηχανάκια της κατηγορίας ταξιδιαρικά on/off σε αναρτήσεις και στήσιμο εκανε την διαφορά συγκριτικά με τα στημένα για δρόμο μοτό μονο, σε προδιέθεταν και το αισθανόσουν ότι είχες μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα χωμάτινα περάσματα ενώ (το ατυχές παράδειγμα) με το fazer θα προτιμούσες περισσότερο να κάνεις το κύκλο του βουνού και να συναντηθείς ξανά στο ασφάλτινο κομμάτι.

η νέα κατηγορία ψηλά στριτ(που υποψιν και το ονοφ vstrom 150mm διαδρομής όπως τα nc+versys) προδιαθέτει σίγουρα περισσότερο σε χωμάτινο πέρασμά συγκριτικά με ένα mt09, cb650f sv650. Και με ελάχιστες επεμβάσεις (bar risers+ χουφτες) μπορείς να διαμορφώσεις μια κανονική όρθια θέση οδήγησης για τα χωματινα περάσματα.

Έχω πετύχει Ζ1000 σε εντουράδικα μονοπάτια του σειχσου να κάνει downhill καλύτερα απο το εντουράκι μου και να μας αφήνει πισω. Αυτό δεν κάνει το μηχανάκι εντουρο, αλλα ούτε βέβαια οτι ενα παρόμοιο στριτ μηχανάκι δε θα μπορούσε να το ανεβάσει/διασχίσει με τον αναβάτη του οποιαδήποτε χωμάτινη διαδρομή σε βουνό και χωρίς να το διαλύσει

η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και τα ψηλά στριτ προδιαθέτουν στον μ.ο. αναβατών περισσότερο για μεγαλύτερο εύρος τερέν και απόδειξη τόσα αναρτημένα βίντεο
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley

Ρε τρελαμένε σ' αγαπάω σ' εκτιμάω αλλά μη ξεφεύγεις, κατάλαβες γιατί το παιδί έχει διαλέξει το συγκεκριμένο (ο θεός να το κάνει μοτοσυκλέτα) δίτροχο ?
    Για την οικονομία ! και το τίμημα που πληρώνει είναι ότι περνάει τις κορυφογραμμές που λες με ταχύτητες διέλευσης...
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα ,άλλος (εγώ ) θα έκανε λιγότερες βόλτες και πιο σβέλτα.
    Μην κάνεις τώρα σαν τη χήρα στο κρεββάτι.

Το πόρδα το νψ είναι και θα παραμένει άοσμο, άχρωμο κι αδιάφορο, 2τροχο μόνον από σύμπτωση, ένα συμβιβασμένο μηχανάκι....κι ως τέτοιο το βλέπω. Χίλια χρόνια ΚΤΜ 690 εντούρο...για τα πάντα. Καλά χιλιόμετρα με υγεία σε όλους, ότι κι αν καβαλάτε.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 05/06/2017 στις 18:05.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ρε τρελαμένε σ' αγαπάω σ' εκτιμάω αλλά μη ξεφεύγεις, κατάλαβες γιατί το παιδί έχει διαλέξει το συγκεκριμένο (ο θεός να το κάνει μοτοσυκλέτα) δίτροχο ?
    Για την οικονομία ! και το τίμημα που πληρώνει είναι ότι περνάει τις κορυφογραμμές που λες με ταχύτητες διέλευσης...
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα ,άλλος (εγώ ) θα έκανε λιγότερες βόλτες και πιο σβέλτα.

Μην μπερδευεστε......

Οτιδηποτε πλην των καθαροαιμων αγωνιστικων εντουρο μεχρι 530cc σε οποιαδηποτε κορυφογραμμη και οχι μονο.....

Μονο διελευσεις μπορουν να κανουν.... Αλλα λιγο ποιο γρηγορες.... Αλλα λιγο ποιο αργες...

Αλλα λιγο ποιο ανετα ... Αλλα λιγο ποιο αβολα....!!

Και ενταξει... Ο συγκεκριμενος ανθρωπος το εχει 1000γραψει... Δεν το ενδιαφερει ο ρυθμος διελευσης λεμε...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Συμβιβασμοί γίνονται σε όλα.
    Και όποιος νομίζει ότι υπάρχει επιλογή και για βουνό και για άσφαλτο, σε μηχανάκι, σε λάστιχο, σε ανάρτηση, σε οτιδήποτε απλά κάνει λάθος.
    Είναι εντελώς αντίθετοι κόσμοι.
    Απλά διαλέγεις εάν ξέρεις που θα κάνεις τον συμβιβασμό.
    Αλλά πάντα θα υπάρχει η στιγμή που θα τελειώνει το Τ63 και θα σιχτιρίζεις που δεν φοράς ένα ζευγάρι ΜΧ...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Και ενταξει... Ο συγκεκριμενος ανθρωπος το εχει 1000γραψει... Δεν το ενδιαφερει ο ρυθμος διελευσης λεμε...!
    Για συμβιβασμενο τον κοβω....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Έτσι ρε φίλε λιωσ'το στο χιλιόμετρο!
    Απλά με κάποιο άλλο εργαλείο μπορεί να το ευχαριστηθεις περισσότερο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος

ΑΠΑΝΤΩ............

Σεβασμός σε ένα τύπο που σε τρία χρόνια έκανε 150000 χλμ. στα βουνά...!!
    Διπλός σεβασμός αφού όπως λες τα έκανε με ακατάλληλο μηχανάκι...!!!
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΜΟΥ,όποιος κατάλαβε.............
    Τώρα για τα υπόλοιπα ................έχουμε πει άπειρες φορές πως ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΣΠΑ
    πηγαίνεις στο Βόρειο Ακρωτήρι......
    Και ποιος σου λέει εσένα ότι ο συγκεκριμένος τύπος ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να περνάει
    τις κορυφογραμμές με ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ...???
    Δεν διάβασα πουθενά ότι του αρέσουν οι αγωνιστικοί ρυθμοί και πως κρατάει ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ...!!!
    Με λίγα λόγια.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ασκείς κριτική από τον ΚΑΝΑΠΕ,αφ'υψηλού μάλιστα...!!!
    Προφανώς ο άνθρωπος γουστάρει να βολτάρει στα βουνά,να τα ρουφάει,να τα απολαμβάνει.
    Και δεν τον ενδιαφέρει το να κυνηγάει τα οδηγικά του όρια και τις οδηγικές του ικανότητες εκεί πάνω.
    Τώρα γιατί αυτό το πράγμα το αποκαλείς εσύ ΤΙΜΗΜΑ..??
    Μάλλον δεν τον έπιασε κανένας, όσο για το χήρα στο κρεββάτι............το θεωρώ ΥΠΕΡΒΟΛΗ
    Εγώ κατάλαβα ότι του αρέσει να βολτάρει στα βουνά,ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ,με ένα σούπερ αξιόπιστο μηχανάκι
    και παράλληλα να του βγαίνει η βόλτα όσο φθηνότερη γίνεται.
    Τώρα αν υπάρχουν πιο κατάλληλα μηχανάκια για τέτοιου είδους βόλτα....διέλευση κ.λ.π....προφανώς και ναι,ΟΜΩΣ
    μάλλον δεν συγκεντρώνουν τα προσόντα που ζητάει ο φίλος μας ΣΥΝΟΛΙΚΑ για τη χρήση του...!!!
    Εγώ ξέρω ότι ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ κι εμείς μιζεριάζουμε και ασκούμε κριτική του ΚΩΛΟΥ από τον καναπέ...!!
    Παρεπιμπτόντως μια και ασχολείσαι στην περιοχή Παρνασσός Αράχωβα........είχε κανέναν
    αγώνα ΡΕΤΡΟ με μηχανάκια το τριήμερο..??
    Είδα πολύ πράμμα με αριθμούς αγώνων ,...........μηχανάκια των δεκαετιών 70, 80, 90,εννοείται σε χαλαρούς ρυθμούς
    να περνάνε μέσα από την Αράχωβα το Σάββατο το απόγευμα...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    ΑΠΑΝΤΩ............

Σεβασμός σε ένα τύπο που σε τρία χρόνια έκανε 150000 χλμ. στα βουνά...!!
    Διπλός σεβασμός αφού όπως λες τα έκανε με ακατάλληλο μηχανάκι...!!!
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΜΟΥ,όποιος κατάλαβε.............
    Τώρα για τα υπόλοιπα ................έχουμε πει άπειρες φορές πως ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΣΠΑ
    πηγαίνεις στο Βόρειο Ακρωτήρι......
    Και ποιος σου λέει εσένα ότι ο συγκεκριμένος τύπος ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να περνάει
    τις κορυφογραμμές με ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ...???
    Δεν διάβασα πουθενά ότι του αρέσουν οι αγωνιστικοί ρυθμοί και πως κρατάει ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ...!!!
    Με λίγα λόγια.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ασκείς κριτική από τον ΚΑΝΑΠΕ,αφ'υψηλού μάλιστα...!!!
    Προφανώς ο άνθρωπος γουστάρει να βολτάρει στα βουνά,να τα ρουφάει,να τα απολαμβάνει.
    Και δεν τον ενδιαφέρει το να κυνηγάει τα οδηγικά του όρια και τις οδηγικές του ικανότητες εκεί πάνω.
    Τώρα γιατί αυτό το πράγμα το αποκαλείς εσύ ΤΙΜΗΜΑ..??
    Μάλλον δεν τον έπιασε κανένας, όσο για το χήρα στο κρεββάτι............το θεωρώ ΥΠΕΡΒΟΛΗ
    Εγώ κατάλαβα ότι του αρέσει να βολτάρει στα βουνά,ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ,με ένα σούπερ αξιόπιστο μηχανάκι
    και παράλληλα να του βγαίνει η βόλτα όσο φθηνότερη γίνεται.
    Τώρα αν υπάρχουν πιο κατάλληλα μηχανάκια για τέτοιου είδους βόλτα....διέλευση κ.λ.π....προφανώς και ναι,ΟΜΩΣ
    μάλλον δεν συγκεντρώνουν τα προσόντα που ζητάει ο φίλος μας ΣΥΝΟΛΙΚΑ για τη χρήση του...!!!
    Εγώ ξέρω ότι ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ κι εμείς μιζεριάζουμε και ασκούμε κριτική του ΚΩΛΟΥ από τον καναπέ...!!
    Παρεπιμπτόντως μια και ασχολείσαι στην περιοχή Παρνασσός Αράχωβα........είχε κανέναν
    αγώνα ΡΕΤΡΟ με μηχανάκια το τριήμερο..??

Είδα πολύ πράμμα με αριθμούς αγώνων ,...........μηχανάκια των δεκαετιών 70, 80, 90,εννοείται σε χαλαρούς ρυθμούς
    να περνάνε μέσα από την Αράχωβα το Σάββατο το απόγευμα...!!!!
    Εδώ οι ρυθμοί που λες.
    https://www.youtube.com/watch?v=Tf4I_kPy8VQ
    Εδώ η βόλτα που είδες
    https://www.facebook.com/groups/classicjapgr/

Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Street VS Sport
    από zik_virches στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2015, 09:47
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic