Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Μή νόμιμη πινακίδα

Παλαιό μέλος

Μή νόμιμη πινακίδα

Ξέρει κάποιος αν οι πινακίδες αντίγραφα έχουν το ίδιο προστιμο με την μή ύπαρξη πινακίδας? Υπάρχει νόμος περι πλαστογράφησης εφόσον ΔΕΝ έχει πανω το στρογγυλο σήμα "ελληνική δημοκρατία"?

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    χωρίς να είμαι σίγουρος η παραποίηση/πλαστογράφηση πινακίδας είναι βαρύτερο αδίκημα από την μη ύπαρξή της. τουλάχιστον αυτό είχα μάθει όταν έψαχνα το θέμα με τα διόδια. Προτιμότερο να μη τη φοράς και να περνάς από το να την παραποιήσεις-μασκάρεις.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Griechenland uber alles...

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ο φίλος εννοεί να πάει να βγάλει ίδια με τη δικιά του αλλά χωρίς το σήμα όχι να αλλάξει τον αριθμό κυκλοφορίας..στο r6 το 2009 είχα πάει με την κανονική(που ήταν τότε που τις κάνανε σαν ταμπέλες εθνικής οδού)και έφτιαξα μια σε πολύ μικρότερη χωρίς το σήμα βέβαια..Η αλήθεια είναι δεν είχα θέμα πότε και με είχαν σταματήσει τρεις τέσσερις φορές..Τώρα εφόσον η πινακίδα λέει το ίδιο με την άδεια κυκλοφορίας σου δε νομίζω να χεις θέμα εκτός αν αυτός που σε σταμάτησε έχει όρεξη να σε τραβήξει..περίμενε μπας και μας πει κάνένας που γνωρίζει περισσότερα..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ο φίλος εννοεί να πάει να βγάλει ίδια με τη δικιά του αλλά χωρίς το σήμα όχι να αλλάξει τον αριθμό κυκλοφορίας..στο r6 το 2009 είχα πάει με την κανονική(που ήταν τότε που τις κάνανε σαν ταμπέλες εθνικής οδού)και έφτιαξα μια σε πολύ μικρότερη χωρίς το σήμα βέβαια..Η αλήθεια είναι δεν είχα θέμα πότε και με είχαν σταματήσει τρεις τέσσερις φορές..Τώρα εφόσον η πινακίδα λέει το ίδιο με την άδεια κυκλοφορίας σου δε νομίζω να χεις θέμα εκτός αν αυτός που σε σταμάτησε έχει όρεξη να σε τραβήξει..περίμενε μπας και μας πει κάνένας που γνωρίζει περισσότερα..
    πρόστιμο υπάρχει στανταρ. το 300άρι το τρως. Εγω θα έχω και την κανονική πάνω μου (σε κομμάτια πλέον) αλλα επειδη εχει σπασει και θα ξανασπασει και εχω βαρεθει να δινω 30αρια για αντικατάσταση σκέφτηκα να φτιάξω μια πιο μικρη (λίγο) ωστε να κάθετε πιο σωστα και με λιγότερη αντίσταση στον αέρα. Εχω χάσει και μία ηδη. Δεν με νοιάζει το 300άρι, το ρίσκο αυτο το παίρνω. αλλα αν ειναι να τρέχω διοικητικά για μια πινακίδα δεν θα το κάνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    βάζεις πίσω από τη πινακίδα πλάτη για να μη ταλαντώνεται;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    βάζεις πίσω από τη πινακίδα πλάτη για να μη ταλαντώνεται;
    πλέον ναι.

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.........ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ

Φοράω παραποιημένη.
    Στην πρώτη περίπτωση έχουμε το γνωστό πρόστιμο, ΑΛΛΑ
    στην δεύτερη ΠΑΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ αν θέλει το όργανο...!!!
    ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........λοιπόν...!!!

Παλαιό μέλος
    Τα πάντα εξαρτώνται από την διάθεση του αστυνόμου που θα πέσεις.
    Πρωταρχικό ρόλο πεζη και η (εμφάνιση σου) το πόσο νόμιμος είσαι σε όλα τα άλλα.
    Πινακίδα του εμπορίου, με το ίδιο νούμερο που γράφει η άδεια, στο σωστό σημείο και όχι στα βάθη του τροχού έχοντας μαζί σου και την παλιά σε κομμάτια, θα πρέπει να είσαι πολύ καντέμης για να φας πρόστιμο.
    Φυσικά με αυτή δεν μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Πιθανα το μονο θεμα που θα εχεις ειναι οτι θα σε σταματανε συχνοτερα.
    Γιατι αν βλεπουν τετοιες πινακιδες κατι παιζει.. Ειδικα αν ειναι σε μηχανες και οχι σε καγκουτοπαπια.
    Απο εκει και περα αν ο αστυνομικος θελει ναι εχει προστιμο 300 ευρω και ειναι πταισμα οποτε θα τρεχεις και ποινικα.
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παλαιό μέλος
    τις πινακίδες τις βάζω παντα στη σωστή θεση και ειμαι φουλ εξοπλισμένος αλλα συνηθως πεφτω σε ουγκανους και δεν εχω ορεξη για τραβηγματα. ειπα αν ειναι μονο το 300αρι το σηκωνω αλλα δεν θελω ποινικο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τις πινακίδες τις βάζω παντα στη σωστή θεση και ειμαι φουλ εξοπλισμένος αλλα συνηθως πεφτω σε ουγκανους και δεν εχω ορεξη για τραβηγματα. ειπα αν ειναι μονο το 300αρι το σηκωνω αλλα δεν θελω ποινικο.
    Πρόκειται περί παραποίησης επίσημου κρατικού εγγράφου, εφόσον αυτό φέρει την σφραγίδα του κράτους.... άσχετα λοιπόν αν έχεις τον ίδιο αριθμό γραμμένο στην μαιμού, δεν παύει να είναι μαιμού, άρα, πταίσμα......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Πρόκειται περί παραποίησης επίσημου κρατικού εγγράφου, εφόσον αυτό φέρει την σφραγίδα του κράτους.... άσχετα λοιπόν αν έχεις τον ίδιο αριθμό γραμμένο στην μαιμού, δεν παύει να είναι μαιμού, άρα, πταίσμα......
    ναι και εγω αυτα βρηκα. ασχετα με το αν εχει πανω τη στρογγυλη ειναι ποινικο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    ναι και εγω αυτα βρηκα. ασχετα με το αν εχει πανω τη στρογγυλη ειναι ποινικο.
    Κανείς που έχει μαγαζί που κάνει πινακίδες δεν θα σου φτιάξει με την στρογγυλή σφραγίδα, συνιστά πλαστογραφία και το μετά είναι ΠΟΛΥ χοντρό ένθεν και ένθεν, (κατασκευαστού και αγοραστού) εδώ σου φτιάχνει απλή και σου λέει ότι είναι παράνομη.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    ψαξτο λιγο περισσοτερο με τη βαση πινακιδας που εχεις. σαμπρελα ποδηλατου και σιλικονη κανουν καλη δουλεια με τους κραδασμους.
    στην τελικη απο τη στιγμη που την εχεις κανονικα πισω, αν δε βγαλεις ακρη με τροποποιησεις στην βαση πινακιδας, βαζεις την εργοστασιακη και καθαρισες.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μη σας κλέψουν την πινακίδα...
    από fotisdragon στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 13:56
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 17:03
  3. Όσοι πιστοί (και μη) προσέλθετε...
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5