LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έλα να γυρίσει όλο το moto σε bash να κάνουν πάρτυ Mariner και Dr.Evil
Μετά βέβαια βλέπω αυτό το θέμα να γίνεται νο1 σε posts![]()
Πόσο καιρό έχεις βάλει 10άρια; Γιατί το ίδιο πρόβλημα με 100% χρήση σκληρού και άκυρα κρασαρίσματα χωρίς λόγο τα είχα σε καινούργιο Dell από την πρώτη στιγμή και δεν ήταν θέμα hardware, αλλά λειτουργικού. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση η διάγνωση είναι κάπως δύσκολη. Τον δικό μου μετά τα hardware diagnostics τον άρχισα στα benchmarks και δεν έκανε κιχ, αλλά αν του τη βίδωνε κράσαρε π.χ. με το που άνοιγα καρτέλα στον browser. Ή και σε reinstall από το μηδέν...
Υπάρχουν συμβουλές στο ίντερνετ, τις οποίες δε θυμάμαι και οι οποίες δε με πολυβοήθησαν. Καλού-κακού πάντως κάνε κι ένα τεστ τις μνήμες σου -ψάξε για Memtest- γιατί κανονικά (αν η Microsoft δεν ήταν τόσο ασυγχώρητα ηλίθια δηλαδή) εκεί θα πήγαινε το μυαλό μου.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Μπάμπη βάλε μια αυτό μήπως δείξει τίποτα αλλιώς το πιο πιθανό είναι κάτι hardware.
Give me fuel, Give me fire
μπα, μπροστά του όλοι γατάκια είναι.
αλλά είχα γελάσει τόσο πολύ με τις ιστορίες αυτές... (για τους μη γνώστες, γελάστε ατελείωτα http://bofh.bjash.com/ )
Παλιό αλλά αξέχαστο.
Μπαδεγουέι, τιμής ένεκεν, το WiFi στο σπίτι το έχω ονομάσει BOFHnet
BOFH ήμουν παλιά όταν ξεκίνησα, πλέον μετά απο τόσα χρόνια έχω αναβαθμιστεί σε BAFH![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Καλημέρα,
Είπα να το βάλω εδώ, σαν πιο σχετικό ...
Κανένα καλό παιδί, κομπιουτεράς, στη Θεσσαλονίκη ....
Θέλω ένα site για το μαγαζί, απλά πράγματα, στατικό, ούτε πωλήσεις, ίσα ίσα να το βρίσκουν πιο εύκολα ...
Με P.M. ή και εδώ ...
Μερσί ..![]()
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...