Καλο μ' παληκαρι ειπες οτι ειχες ΜΙΑ φορα Sahara ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
!!!!!!!!!!sahara στο βρεγμενο κρατανε;το αλλο με τον τοτο το ξερεις;μα σε τι μηχανακι τα ειχες;...
...................................
Εγω σου ειπα οτι αλλαξα ΔΥΟ ζευγαρια Anakee και ΔΥΟ ζευγαρια Sahara .
Επισης ΠΟΤΕ ΔΕΝ πηγαινω "σιγα" και μπορουν να σου το "βεβαιωσουν" αρκετοι κι απο 'δω μεσα ...
Προφανως αυτα που λες ειναι η "προσωπικη σου γνωμη".
Σε πληροφορω λοιπον οτι με τα Sahara (τωρα πια) πηγαινω το ιδιο ευκολα τελικιασμενος στο βρεγμενο, οπως και με τα Anakee.
Τα μονα μειονεκτηματα που εχουν στην ασφαλτο ειναι, ο λιγο παραπανω θορυβος και το οτι ειναι πολυ πιο μαλακο λαστιχο (λιγοτερα χιλιομετρα).
Μην τα ισοπεδωνεις ολα ...
Απο την αλλη φυσικα, ΔΕΝ εχω κι εγω κανενα αλαθητο, οπως φανταζομαι πως ουτε κι εσυ ...
Κι εγω την γνωμη μου λεω ...
Για το χωμα, δεν ξερω τι ακριβως εμπειρια εχεις, αλλα το προηγουμενο ζευγαρι Sahara εβγαλε 1350 συνεχομενα χλμ χωματινα, και μαλιστα απο πολλους ΚΑΚΟΥΣ ή και ΑΔΙΑΒΑΤΟΥΣ (για μεγαλα On-Off τουλαχιστον) χωματοδρομους ...
Αν και αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι πανε (σε ικανοποιητικο βαθμο) στο χωμα, τοτε τι να πω ...
Ξερω επισης ατομα (απο 'δω μεσα μαλιστα) που θεωρουσαν τα Anakee το χειροτερο λαστιχο που ειχαν συναντησει ποτε (αν ειναι δυνατον)!
Προφανως κι αυτοι την γνωμη τους λενε ...
Απο 'κει και μετα καποιος μπορει να "μετρησει" τις "γνωμες" και ν' αποφασισει πριν βαλει το δικο του ζευγαρι κι αποκτησει κι αυτος "γνωμη" ...
Να ξερετε παντως οτι ο οδηγος παει την μηχανη κι ΟΧΙ η μηχανη τον οδηγο ...![]()