χρονια πολλα σε ολους και καλες βολτες!!!!
Η ερωτηση που θα ηθελα να κανω,μιας και ειμαι σχετικα καινουργιος στις μηχανες,ειναι:Αγορασα ενα KLE 500 μεταχειρισμενο και χρειαζεται αλλαγη λαστιχων.
Τι λαστιχα θα με συνιστουσατε να βαλω;;;;!!
Ειμαι απο επαρχια (Κοζανη) και οι δρομοι μας εδω εχουν τα "γνωστα σχετικα χαλια τους".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους εκ των προταιρων!!!

χρονια πολλα σε ολους και καλες βολτες!!!!
το αλλο με τον τοτο το ξερεις;μα σε τι μηχανακι τα ειχες;...
. Δεν υπερασπιζομαι τα Σαχαρα (δεν τα ξερω καθολου) αλλα υπερασπιζομαι τα 50-50. Τα ατομα που βαζουν ασφαλτινα σε on-off μαλον δεν εχουν κανει τη σωστη επιλογη μηχανης.
.2 μαυρα λαστιχενια πραματα φοραει που 1ον ΔΕΝ μπορεις καθε μερα να αλλαζεις λαστιχα για οποιο δρομο πας,και 2ον ζητας το καλυτερο απο την επιλογη σου...,και πρεπει να κρατανε οπως και δηποτε αδερφε...και επειδη σαν γνησιοι Ελληνες το στιβουμε το μοτορι συχνα σε λαθος στιγμες,η συμβαινουν καταστασεις σε λαθος στιγμες,η μετριοτητα ειναι οτι χειροτερο...καλυτερα να ξερεις οτι ΚΑΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΑΡΙΣΤΑ (ασφαλτος στεγνη-βρεγμενη)και καπου υποφερεις,παρα κρατας "ντεμι" παντου...θες παραδειγμα: ειμαι με τα Sahara στρωμενα-ολοκαινουργια Ιουνης μηνας και ανηφοριζω Καλαβρυτα....σε στροφες που τις ξερω απο μικρο παιδι...σε καποιες εχει ρυακια καθετα πλατους 15-30 cm...περνωντας με τα Σαχαρα ...απλα χεστηκα!μετατοπιστηκε ολο το μηχανακι λες και πατησα σε λαδια!!!στον ιδιο δρομο με τα ANAKEE,ηταν σα να περνουσα απο στεγνο...τετοια αισθηση...και δεν το λεω μονο εγω αλλα οσοι αλλαξαν σε μισελεν...παραπλησια αισθηση ειχαν και τα SIRAC,μονο που φαγωθηκαν γρηγορα...(12000 κμ το πισω)...την ιδια τρομαρα πηρα και με τα Scorpion της Pirelli αλλα σε ελαφρως καλυτερη συμπεριφορα...οποτε υπαρχει ΚΑΙ μια αλλη επιλογη: πιρελι και μισελεν σιρακ...