Καινούρια εργαλεία, καθαρά, έτοιμα για όλα ....
Εντάξει, ο νέος είναι ωραίος
αλλά
και
ο παλιός είναι αλλοιώς :
Κάποιος συνάδελφος ρωτούσε για κάτι τέτοιο
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Αναλογικό (1979) vs ψηφιακό (1994) .... δουλεύουν και τα δύο ....
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Κατα κάποιον τροπο το λες και tool, μια προσθήκη που ηθελα καιρό να κανω ...
παρόλο που δείχνει απλή κατασκευή δείχνει "επαγγελματικό" χαρακτήρα .
στα συν οτι ρουφα υγρά ,εχει πρίζα για σύνδεση ηλεκτρικού εργαλείου, αν καταλαβα καλα οταν ενεργοποιήσεις το εργαλείο ενεργοποιείται και αυτη και αντίστοιχα σταματά και οτι εχει μεγαλο σωλήνα αναρρόφησης σε σχέση με τις συμβατικές !
Τελευταία τροποποίηση από camen; 23/09/2017 στις 18:11.
Γερμανοπολύγωνα καστάνιας σταθερού άκρου με καστάνια και στο πολύγωνο και στο γερμανικό από την Wurth και την σειρά Zebra
Όλη την δουλειά της καστάνιας στο Γερμανικό άκρο την κάνει αυτό το μαύρο τσουστσουνάκι που υποχωρεί κι επιτρέπει την αντίστροφη κίνηση χωρίς να βγάλεις το εργαλείο από την βίδα
τα νούμερα είναι 8,9,10,12,13,17,19. Μου την σπάει απίστευτα που λείπουν τα ενδιάμεσα νούμερα και ειδικά το 14 που όποτε πάω να λύσω κάτι το βρίσκω μπροστά μου, αλλά η εταιρία δεν τα βγάζει θα πρέπει να τα αναζητήσω αλλού. Η πετριά που λέγαμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Να κάνω μια ερώτηση αν επιτρέπεται: τέτοιου είδους σκούπες είναι έχουν κάποιο πλεονέκτημα σε σκούπισμα διαμερίσματος ή είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τις πιο συμμαζεμένες οικιακές σκούπες; Μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι και πιο πρακτικές και πιο δυνατές, μόνο ο όγκος με χαλάει. Επίσης, από φιλτράρισμα αέρα εξόδου κάνουν τίποτα;
Σε βατ παιζουν 1200 ή 1400 (αυτη 1200)δεν ειχα βρει μεγαλυτερη οταν εψαχνα σε τετοιο ειδος,ισως καποιες πολυ ακριβες να ειναι παραπανω...φιλτρο εχει οπως απο τις μηχανες ,σα χοανη Κ&Ν μεγαλη πλενομενο! Για το αν πλεονεκτουν σε σκουπισμα διαμερισματος δε το ξερω,παντως αυτη δεν χρειαζεται σακουλα(παιρνει ωστοσο) ακομη κ σκετη σκονη να σκουπιζεις αν βαλεις λιγο νερο στον καδο παγηδευει ολη τη σκονη εκει.
Στην τελικα δε νομιζω να υπερτερει καπου,πρεπει να εχει αυτη τη διαμορφωση για να ρουφα υγρα και πιο μεγαλα στερεα οχι για καποιον αλλο λογο!
Τελευταία τροποποίηση από camen; 25/09/2017 στις 22:18.
Εχω αυτή: https://www.skroutz.gr/s/5856351/Kar...i-purpose.html καπου 4 χρόνια. Πολύ καλή γενικά με λίγο ακριβά αναλώσιμα (σακκουλα+φίλτρο). Σε ότι είπε ο Camen να προσθέσω ότι και η Karcher παίρνει φίλτρο και σακούλα αλλά δουλεύει και χωρίς, για υγρά ή χονδρά αντικείμενα. Οι σκούπες με μπρίζα για εργαλείο (τριβείο συνήθως) σε αυτήν την κατηγορία τιμής μαλλον είναι ημι-επαγγελματικές αλλά μια χαρά κάνουν και για δουλειές σπιτιού. Αντέχουν περισότερο σε κακομεταχείρηση και δεν εχουν προγράμματα, ηλεκτρονικά που χαλάνε, οθόνες και διακοπτάκια που σπάνε νεύρα. Οι καθαρα επαγγελματικές είναι πάνω από 300-400 ευρώ.
Την πήρα 85€ απο Eshop,νομίζω ειναι τίμια τιμή για την μάρκα της και την ποιότητα της! Όντως εχει μονο ενα διακόπτη ον-Οφ κ τίποτα αλλο... ημουν ανάμεσα σε αυτήν κ την karcher αλλα αποφάσισα να το παίξω εναλλακτικός ! Δεν ξερω αν αντέχει την κακομεταχείριση , ακομη κ ο ίσιος σωλήνας προέκταση του σπιράλ ειναι πλαστικός αλλα δείχνει πολυ καλής ποιότητας! Γενικά ειναι πολυ απλή,το πέδιλα ας πουμε που μπαίνει στο τελείωμα για να σκουπίζει ειναι κ αυτο ενα απλό ορθογώνιο πλαστικό που του κουμπωνεις είτε βούρτσα κι είτε λαστιχάκι με το χέρι ανάλογα το τι θες να σκουπίσεις ! Το μονο μείον που βρίσκω ειναι οτι δεν εχει καποιο σύστημα τακτοποιήσεις του σπιράλ σωλήνα που ειναι αρκετά μεγάλος(6m νομίζω,πλεονέκτημα αυτο στο δικο μου χώρο τουλάχιστον γτ φτάνει να σκουπίσει όπου θελω χωρίς να σέρνω τη σκούπα πισω μου!) , θα μπορούσε με καποιο τροπο να τυλίγεται γύρω της πιο σταθερά !
Αυτά δεν είναι "καστάνιας" στο Γερμανικό άκρο
Ίσως θα δω τι άλλες επιλογές έχω και θα πράξω αναλόγως. Δεν είναι πρόσφατη η αγορά απλά τα θυμήθηκα χθες που άλλαξα λάδια και αλυσογράναζα στον πάπο
Καλορίζικες, καλοδούλευτες, ποιότητα κόκεν και η λαβή φαίνεται να έχει ωραίο πιάσιμο. Μου αρέσει που κλειδώνει η κεφαλή στην επιθυμητή γωνία.
είχα παρόμοια πριν τουλάχιστον 10 + χρόνια για οικιακή χρήση της Ντελονκι. Και αυτή με κάδο χωρίς σακούλα. Το μοτέρ κρεμόταν από το καπάκι κι έπαιρνε διαφορετικό φίλτρο μοτέρ αναλόγως τι ήθελες να ρουφήξει.Είχαμε πάρει τότε 3 ταυτόχρονα, εγώ η μάνα και η αδερφή μου και μας είχαν δώσει και οι 3 το μοτέρ στο χέρι σχετικά εύκολα και σε λίγο χρονικό διάστημα. Και να πεις ότι εγώ ήμουν ο μλκς που της έκανε διαφορετική χρήση από αυτή που προορίζονταν, οι άλλες δύο έκαναν απλά οικιακή χρήση, Η δικιά σου είναι γνωστή μάρκα στους επαγγελματίες του χώρου κι ελπίζω καλύτερης κατασκευής από την βλακεία των Ιταλών, οπότε μάλλον θα έχει διάρκεια. Καλορίζικη ρε μούτρο.
Οπότε περιμένω μερικούς μήνες και αν δεν ακουστεί το μπαμ από Λευκάδα στην Πάτρα, το βάζω κι εγώ σε χρήση. Αυτό πάντως που το Λιντλ διαβάζει την σκέψη μας και βάζει τα κατάλληλα τσουμπλέκια όταν τα χρειαζόμαστε πρέπει να το δούμε σοβαρά. Οι γερμανοί υποκλέπτουν τα πισιά μας.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δε μου λετε, αν πάρει ο καμεν καινούρια φριντεζα και στήσουμε συζήτηση στο τουλ πορν, σας πειράζει να τη διαχωρίσω;![]()