Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 242

Θέμα: Τα μικρά κυβικά δεν είναι επιλογή μόνο των νέων οδηγών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Live2ride
    Εγώ έτσι όπως το βλέπω ή έχεις ένα "γαϊδούρι" για καθημερινή χρήση όπου θα κάνει τα πάντα, δουλειά, φόρτωμα σουπερ μαρκετ, οικονομία, άνεση δικαβαλου, φτηνό σέρβις τέλη, δηλαδή ένα παπί η σκούτερ και από την άλλη έχεις το κτήνος στο γκαράζ για ξεκαυλωμα.
    Αν οι ανάγκες δεν σε αφήνουν να έχεις το κτήνος και μόνο ένα all around όχημα προσωπικά στην ηλικία μου σιγά μην αγόραζα 250cc vstrom, cbr και ου τό καθεξής παπαριτσα που είναι σαν γκόμενα με τροφική ανορεξία.
    Megascooter μέχρι 250-350cc και άντε γεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Live2ride Προβολή μηνύματος
    Εγώ έτσι όπως το βλέπω ή έχεις ένα "γαϊδούρι" για καθημερινή χρήση όπου θα κάνει τα πάντα, δουλειά, φόρτωμα σουπερ μαρκετ, οικονομία, άνεση δικαβαλου, φτηνό σέρβις τέλη, δηλαδή ένα παπί η σκούτερ και από την άλλη έχεις το κτήνος στο γκαράζ για ξεκαυλωμα.
    Αν οι ανάγκες δεν σε αφήνουν να έχεις το κτήνος και μόνο ένα all around όχημα προσωπικά στην ηλικία μου σιγά μην αγόραζα 250cc vstrom, cbr και ου τό καθεξής παπαριτσα που είναι σαν γκόμενα με τροφική ανορεξία.
    Megascooter μέχρι 250-350cc και άντε γεια.
    Όλο το ζουμί αυτό είναι.
    Τα "μικρά " που βγάζουν είναι απομίμηση μοτοσυκλέτας.
    Το μόνο που υπάρχει είναι παπιά και σκούτερ γι αυτούς που κυκλοφορούν καθημερινά.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    χμμ...εχεις και εσυ καποιο δικιο...

αλλα σκεψου οτι υπαρχουν και καποιοι που πιανουν 170αρες σε κατοικημενες περιοχες γιατι...ετσι...
    Την πλειοψηφία των φορών καλοί μαλάκες είναι οι εν λόγω κάποιοι.
    Δε θα ξεχάσω έναν τετοιο που υπό την ιδιότητα του μαλακα έπιασε κάπου τόσα μέσα στη Νικαια και σκότωσε με το τδμ του ένα κοριτσάκι που γυρναγε απο το φροντιστήριο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Δε νομιζω οτι γινεται κανεις γραφικος αν θυμαται απο που ξεκινησε. Προσωπικα το θεωρω σημαντικο.

Ουτε τα γουστα φταινε ουτε η ανεχεια. Πιστευω παλια για να ακολουθησεις την εποχη σου, με ενα 250αρι ησουν οκ, με ενα καλο στερεοφωνικο ή ενα βιντεο. Τωρα για να ακολουθει ενας ανθρωπος την εποχη του "πρεπει" να αγορασει υπολογιστη, κινητο, ταμπλετ, smart tv, gps, drone, action camera κλπ κλπ. Η καθε εποχη ειχε τα "πρεπει" της, απλα τοτε δεν ηταν τοσα πολλα. Κι επισης τωρα δεν αρκουμαστε σε απλες συσκευες, θελουμε premium. Δε λεω να γυρισουμε τεχνολογικα στο '80, αλλα τη στιγμη που ενας μισθος ειναι 580 ευρω πως γινεται να θεωρειται νορμαλ/cool/λογικο καποιος να σκαει 800-900 ευρω για κινητο, που οντως ειναι φοβερο μηχανημα, αντι για ενα "απλο" των 250 που θα κανει την ιδια δουλεια (ιντερνετ, fb, viber). Πως γινεται να θεωρειται νορμαλ/cool/λογικο καποιος να δινει 25.000 για mega adventure μηχανες, που οντως ειναι απιστευτα εργαλεια, αλλα την ιδια στιγμη με 40.000-50.000 αγοραζεις σπιτι πχ. Παντα υπηρχαν ανθρωποι με λεφτα γι αυτο και τετοια προιοντα ηταν για λιγους. Πλεον ομως η νοοτροπια του premium εχει περασει στο συλλογικο ασυνειδητο χαμηλοτερων κοινωνικων/οικονομικων στρωματων γι αυτο και βλεπουμε τρελες πωλησεις σε αυτα τα προιοντα.

Μηπως εχουμε χασει τη μπαλα;Στα δικα μου ματια, οι μονοι κερδισμενοι απ αυτο ειναι οι μεγαλες εταιρειες που καταφεραν να περασουν αυτη τη νοοτροπια και σε βαθος χρονου πιστευω θα φανει ποσο χαμενοι ημασταν εμεις που σπαταλησαμε χρονο και χρημα σε ανυπαρκτες αναγκες. Μηπως θα πρεπει να κοιταμε που και που πισω;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Θα μπορούσα να έχω για το υπόλοιπο του βιου μου ενα SR400 ομως δεν διατίθενται τα λεφτα πια για κατι τετοιο.
    Καλοβλεπω κινέζο(μιας και καμια αλλη σχολη δεν παραγει κατι τετοιο και σε αυτο το μπατζετ)εαν το μοτερ του δεν ειναι "πειραματίζομαι για να μαθω" αλλα καποια παλιας ιαπωνεζικης copy βασης με λεφτα 3800 κουτι ειναι οτι πρεπει για ολες τις χρησεις ακομη και RTW, το ονομα αυτου:
    Daytona rockstar400(με 28 ολόκληρα άλογα ιπποδύναμη).

Εχω περασει απο κυβικά πολλα και λιγα με ενα τέτοιου στυλ δικυκλο θα εκανα την βολτα μου χαλλλαρα μιας και ειναι προαπαιτούμενο πια για μενα. Θελω να βλεπω δίκυκλα βολτας που να με χαλαρώνουν και οχι να με πριζωνουν.

Πάρτε και μια φώτο
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ROCKSTAR_BLACK-1-1030x773.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	63,1 KB 
ID:	388732
    you rise you fall you're down then you rise again

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    με λεφτα 3800 κουτι ειναι οτι πρεπει για ολες τις χρησεις ακομη και RTW, το ονομα αυτου:
    Daytona rockstar400(με 28 ολόκληρα άλογα ιπποδύναμη).
    Προσωπικα θεωρω χαζο να δωσεις 3800 και να παρεις το κινεζικο, το οποιο ας πουμε ειναι ο κινητηρας του καλος, τα πλαστικα, συνδεσμοι, τα τυπου νικελ κλπ περιφερειακα θα ειναι σε 2 χρονια οπως σε ενα cb 400 μετα απο 15 χρονια...

με αυτα τα λεφτα φιλε εχεις παρα πολλες επιλογες.... μεταχειρισμενες αλλα πολυ καλυτερες. Αποψη μου
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Την πλειοψηφία των φορών καλοί μαλάκες είναι οι εν λόγω κάποιοι.
    Δε θα ξεχάσω έναν τετοιο που υπό την ιδιότητα του μαλακα έπιασε κάπου τόσα μέσα στη Νικαια και σκότωσε με το τδμ του ένα κοριτσάκι που γυρναγε απο το φροντιστήριο.
    shit happens...
    και δεν συζηταμε την περιπτωση που θα γινει η στραβη...
    συζηταμε κατα ποσο ειναι ευχαριστηση για εναν εμπειρο να οδηγει ενα μικρου κυβισμου μηχανακι...

αλλωστε στραβες συμβαινουν και θα συμβαινουν...και με πολυ λιγοτερα χλμ...και ελατε πειτε μου οτι τηρειτε τα ορια του ΚΟΚ μεσα στην πολη...
    αλλα εμενα με ξεπερναει το "διαλεγω λιγα κυβικα, οχι γιατι ειναι οικονομικο, αλλα γιατι με καλυπτει και δεν παω πλεον πανω απο 100χλμ/ωρα"...

και για τον φιλο που ειπε να κρατησω την πισινη γιατι ποτε δεν ξερεις...
    ναι, την κραταω την πισινη στην περιπτωση που δεν θα μπορω να αντεξω οικονομικα την καταναλωση βενζινης της μεγαλης μηχανης και τα γενικοτερα εξοδα που την περιβαλλουν (δλδ λαστιχα, σερβις, κλπ)...δλδ οικονομικα και παλι...οχι λογω ηρεμιας και ευχαριστησης...

τα γεραματα μου τα εχω σκεφτει με ενα τεραστιο muscle απο 1200cc και πανω (zrx, xjr, cb, gsx) για την πολη και τις χαλαρες μου βολτες και ισως ενα τουριστικο απο χιλια και πανω για τις μεγαλυτερες βολτες και τα ταξιδια μου...
    αν δεν μπορω και τα 2, τοτε σιγουρα θα επιλεξω το muscle...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ναι αλλά τα shit συνήθως (δηλαδη τι συνήθως,πάντα σχεδόν) happen όταν η μαλακία πάει σύννεφο.
    Δεν κυρρήτω, αλλά δε θα επικροτήσω κιόλας την ανοιχτή παραδοχή της 170αρας στα στενά δρομακια μας.
    Δεν σου μιλάω για δρόμους σα τη Συγγρού ή την Καβάλας,με πιάνεις φαντάζομαι.

Όσο για το θέμα εδώ, προφανώς δε θα ταιριάξουν όλες οι απόψεις γιατί ο καθείς έχει το δικό του τρόπο σκέψης.
    Το έχω δει κι εγώ πάντως, μεσηλικες αναβάτες να προτιμούν την άνεση ενός μικρότερου.
    Ίσως περα απο την οικονομία του θέματος, να είναι και μια πιο σέηφ προσέγγιση στο γενικότερο "εξωτικού" για πολλούς θέμα μοτοσυκλέτα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Όλο το ζουμί αυτό είναι.
    Τα "μικρά " που βγάζουν είναι απομίμηση μοτοσυκλέτας.
    Το μόνο που υπάρχει είναι παπιά και σκούτερ γι αυτούς που κυκλοφορούν καθημερινά.
    Cbr 125r ,04' με 20.000χλμ.αγορα ,σημερα εχει 97.000χλμ ,ποτε δεν περιμενα οτι καποιο μηχανακι σ αυτα τα κυβικα θα μπορουσε να προσφερει τοσα πολλα με τοσο λιγα εξοδα.

Modenas kriss 125cc 3 φορες μπιστονι μπιελα,ιδια συντηρηση ιδια χλμ. καθημερινα.

Μεγαλο πλεον δεν υπαρχει τπτ,και βεβαια λογω ασυμφορης καθημερινης μετακινησης.Θεμα καwλας δεν το συζηταμε,μερα με την νυχτα,απλα μετα απ αυτο που εχω βιωσει με το συγκεκριμενο 125αρι δεν ξερω ακομα και αν ειχα την δυνατοτητα μεγαλυτερης παλι,αν πραγματικα αξιζει να καλυπτεις 100χλμ. ημερισιως με πολυ περισσοτερα εξοδα-φθορες-κτλ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG Προβολή μηνύματος
    Προσωπικα θεωρω χαζο να δωσεις 3800 και να παρεις το κινεζικο, το οποιο ας πουμε ειναι ο κινητηρας του καλος, τα πλαστικα, συνδεσμοι, τα τυπου νικελ κλπ περιφερειακα θα ειναι σε 2 χρονια οπως σε ενα cb 400 μετα απο 15 χρονια...

με αυτα τα λεφτα φιλε εχεις παρα πολλες επιλογες.... μεταχειρισμενες αλλα πολυ καλυτερες. Αποψη μου
    Φιλε η κατηγορία αυτη ειναι η ρετρό μοντερν κλασικ μεχρι και cruiser να σου πω
    Σε μεταχειρισμένο μπορεις να βρεις μονο ενα MG V7 τα οποια ειναι ενα-δυο μεταχειρισμένα τα οποια εαν ο προηγούμενος δεν ένιωθε μπορει να πλερωσεις πολλα σε φθορες σε διαφορικά ηλεκτρικά μεχρι μηχανικα μέρη..απο cruiser το νεοτερο μεχρι 600cc να σου βαλω πρεπει να πας πίσω καμια 20ρια χρόνια..
    Οποτε ουσιαστικα δεν υπάρχει μεταχειρισμένο.

Το cb400sf που ανεφερες ειναι sport naked, δηλαδη αλλο πραμα και 20ετιας επισης

Απο την αλλη τα χερια μου πιάνουν, τα βασικα τα κάνω με πιο πολυ μερακι απο τα μαστορια αυτα το μοτερ τι εχει, μια διβαλβιδη κεφαλη με μονο εκκεντροφορο και κοκορακια. Χωρις φεριγκ χωρις τιποτα βαζεις χερι πανεύκολα βγαζεις σελα και το μεταλλικο ρεζερβουάρ σηκώνεις στο διπλο σταντ και κανεις τα σερβις α-νε-τα.

Αυτη η κατηγορια των ρετρο μοντερν κλασικ 125-400 καλπαζει σε γαλια ισπανια ιταλια και ειναι πολλες οι εταιριες με κινεζο-ινδικο background
    Μια ακομη νεα συνεργασια που ακούγεται ειναι της τσεχικης java που θα μπει στην προαναφερόμενη κατηγορια

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    αυτα τα θεματα εχουν πολυ πλακα
    ειναι πηγαδια διχως πατο, κοινος δεν βγαινει ποτε ακρη
    ανθρωποι με διαφορετικο background, διαφορετικη προσεγγιση στην μοτοσυκλετα, διαφορετικες εμπειριες, διαφορετικα θελω, διαφορετικες ικανοτητες , διαφορετικες φοβιες, διαφορετικες καθημερινες υποχρεωσεις, διαφορετικες τσεπες, διαφορετικες καβλες προσπαθουν να συμφωνησουν και να πεισουν τον απεναντι οτι η υποκειμενικη τους αποψη ειναι το αντικειμενικα σωστο σε ενα θεμα που εν τελη δεν εχει σωστο και λαθος
    γιαυτο λατρευω τα φορουμ χαχαχαχαχ

να πω λοιπον και γω την υποκειμενικη μου βλακεια που βεβαια την θεωρω αντικειμενικα σωστη

ξενερωνω με τις μοτοσυκλετες μικρου κυβισμου (εξαιρουνται καθαροαιμα, εντουρο και παρομοια πριονια)
    τις βαριεμαι με κοιμιζουν με ξενερωνουν με κανουν να μην θελω να καβαλησω ενα πραγμα
    δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου πλεον σε ενα παπακι η σε ενα 250 και να λεω οτι απολαμβανω τον μοτοσυκλετισμο, τακανα στα 17 μου αυτα, δεν βγαινει πλεον

δεν τον εχω μικρο (ετσι μου εχουν πει εστω) για να προλαβω αυτους που θα σκεφτουν οτι ψαχνω τον χαμενο μου ανδρισμο στα κυβικα
    και ουτε πλουσιος ειμαι να σερνω βενζιναδικο απο πισω μου αλλα εχω βαλει τις προτεραιοτητες μου και εχω κοψει απο αλλου γιατι γουσταρω να τα σκαω σε βενζινες και σε σερβις και σε λαστιχα προκειμενου να καβαλω αυτο που μου κανει κεφι και με κανει χαρουμενο

η ταχυτητα και η επιταχυνση ειναι πρεζα και γω δηλωνω εξαρτημενος, και μια μικρου κυβισμου δεν μπορει να μου δωσει την δοση μου
    και να εχω υπαρξει στο παρελθον ο μαλακας που περναγε σπασμενος στα κωλοστενα (ημουν μικρος και αμυαλος) , τωρα κανω σοφοτερες επιλογες οταν θελω να τρεξω
    η ανεση και η ευκολια στο ταξιδι ειναι ευχαριστηση, μια ευχαριστηση που πλεον αποζητω οταν ταξιδευω. και ναι με 250 εχουν γυρισει ολο τον κοσμο αλλα ανετοι δεν ηταν οπως και να γινει
    η φασαρια που βγαινει απο την εξατμιση στα δικα μου αυτια ειναι μουσικη και μιας και δεν φοραω mp3 την ωρα που οδηγαω ναι θελω να την ακουω,
    και επειδη εμεις οι αλητες οι μηχανοβιοι ειμαστε και λιγο ματακιδες, ε ναι ρε φιλε γουσταρω να βλεπω την μηχανη μου και να φτιαχνομαι οχι να σκεφτομαι ποσο θα μου κοστισει
    ειναι σαν να μπαινεις στην κρεβατοκαμαρα και να εχεις διαλεξει την γκομενα που θα σου στοιχισει λιγοτερο στα ψωνια και οχι αυτη που πραγματικα θες να κοιμηθεις μαζι της

υπαρχουν βεβαια παντα ανθρωποι που οντως την βρισκουν και γουσταρουν με μικροτερες μοτοσυκλετες και αν ο αλλος ειναι χαρουμενος εμενα μου αρκει και μου περισευει
    οπως υπαρχουν και περιπτωσεις αρκετες πλεον στις μερες μας που το οικονομικο ερχεται πριν απο την καβλα και κανεις δεν μπορει να πει κουβεντα, respect μονο που συνεχιζουν και καβαλανε ας ειναι και 50αρακια

αλλα ολοι οι υπολοιποι μην πατε να με πεισετε οτι οι μικρες μηχανες ειναι προτιμοτερες βολικοτερες πιο χρηστικες πιο πιο πιο απο αυτες μεγαλου κυβισμου
    και προς θεου οχι με επιχειρηματα που εμπεριεχουν μεσα την λεξη ευρω, (εξαιρειται η κατηγορια των οσων εχουν οικονομικο προβλημα εννοειται) οι υπολοιποι αν μετρατε το χιλ , το σερβις και το κοστος της λαμπας και την ασφαλεια προκειμενου να σας αρεσει η μηχανη σας θαρρω πως εχετε χασει το μεγαλυτερο κοματι ευχαριστησης που μπορει να σου προσφερει μια μηχανη, την ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

και για να κλεισω, επειδη τοχω συναντησει πολλες φορες , ας μην μπερδευουμε το δεν μπορω, φοβαμαι , δεν εχω ακομα την απαραιτητη εμπειρια, κτλ κτλ κτλ για να οδηγησω την ταδε μηχανη, με το δεν ειναι καλη μωρε αυτη μλκια ειναι ψηλη, βαρια, ανευ λογου γρηγορη και παει λεγοντας.
    οχι, εσυ δεν εισαι καλος ακομα για αυτη, οχι αυτη για σενα
    γιατι στην ελλαδα οταν δεν μπορουμε να κανουμε κατι το κακιζουμε για να νιωσουμε καλυτερα αντι να παραδεχτουμε την ασχετοσυνη μας και να κοιταξουμε να βελτιωθουμε

ολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και δεν εννοω τπτ για κανεναν προς θεου ειδικα απο εδω μεσα μιας και δεν σας ξερω κιολας, μην αρχισετε να βαρατε απο παντου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα παντα ειναι θεμα χρησης....
    επισης η ξεγνοιασια που μπορει να σου προφερει μια μοτο εχει αμεση σχεση με τα διαθεσιμα ευρω γιατι αν δεν εχεις να βαλεις βενζινη σερβις και λαστιχα εισαι πιο πολυ ματακιας παρα μηχανοβιος γιατι θα την παρεις και θα καταληξεις να κατσεις να την κοιτας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    αυτα...παντου
    αν εξαιρέσεις το μέρος με τα λεφτά(το ότι κάποιος έχει λεφτά δεν σημαίνει πως πρέπει να τα σκορπάει και όταν 2 μηχανές τον καλύπτουν απόλυτα,το λογικό κατά τη γνώμη μου είναι το να επιλέξει την πιο vfm επιλογή,όταν έχεις νορμάλ λεφτά βέβαια,δεν μιλάω για εκατομμυριούχους) όλο το υπόλοιπο σεντόνι πολύ well put and said.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Δε νομιζω οτι γινεται κανεις γραφικος αν θυμαται απο που ξεκινησε. Προσωπικα το θεωρω σημαντικο.

Ουτε τα γουστα φταινε ουτε η ανεχεια. Πιστευω παλια για να ακολουθησεις την εποχη σου, με ενα 250αρι ησουν οκ, με ενα καλο στερεοφωνικο ή ενα βιντεο. Τωρα για να ακολουθει ενας ανθρωπος την εποχη του "πρεπει" να αγορασει υπολογιστη, κινητο, ταμπλετ, smart tv, gps, drone, action camera κλπ κλπ. Η καθε εποχη ειχε τα "πρεπει" της, απλα τοτε δεν ηταν τοσα πολλα. Κι επισης τωρα δεν αρκουμαστε σε απλες συσκευες, θελουμε premium. Δε λεω να γυρισουμε τεχνολογικα στο '80, αλλα τη στιγμη που ενας μισθος ειναι 580 ευρω πως γινεται να θεωρειται νορμαλ/cool/λογικο καποιος να σκαει 800-900 ευρω για κινητο, που οντως ειναι φοβερο μηχανημα, αντι για ενα "απλο" των 250 που θα κανει την ιδια δουλεια (ιντερνετ, fb, viber). Πως γινεται να θεωρειται νορμαλ/cool/λογικο καποιος να δινει 25.000 για mega adventure μηχανες, που οντως ειναι απιστευτα εργαλεια, αλλα την ιδια στιγμη με 40.000-50.000 αγοραζεις σπιτι πχ. Παντα υπηρχαν ανθρωποι με λεφτα γι αυτο και τετοια προιοντα ηταν για λιγους. Πλεον ομως η νοοτροπια του premium εχει περασει στο συλλογικο ασυνειδητο χαμηλοτερων κοινωνικων/οικονομικων στρωματων γι αυτο και βλεπουμε τρελες πωλησεις σε αυτα τα προιοντα.

Μηπως εχουμε χασει τη μπαλα;Στα δικα μου ματια, οι μονοι κερδισμενοι απ αυτο ειναι οι μεγαλες εταιρειες που καταφεραν να περασουν αυτη τη νοοτροπια και σε βαθος χρονου πιστευω θα φανει ποσο χαμενοι ημασταν εμεις που σπαταλησαμε χρονο και χρημα σε ανυπαρκτες αναγκες. Μηπως θα πρεπει να κοιταμε που και που πισω;

Καλά, και παλιά που είχαμε μικρά κυβικά και κάναμε την δουλειά μας, δεν το κάναμε γιατί είχαμε καταναλωτική συνείδηση.. λεφτά δεν είχαμε..
    Οι μηχανές ήταν το ίδιο (μην πω και περισσότερο) ακριβές, λιγότερη προσφορά, ακριβότερα τα πάντα.

Τώρα , προφανώς οποίος έκ των πραγμάτων αναγκάζεται (για λόγους οικονομικούς, διπλώματος, ευκολίας στην πόλη) να πάρει μικρή μηχανή,πολύ καλά κάνει.

Φυσικά ,δεν μιλάμε ούτε και για όσους μπορούν να δώσουν 20000 Χιλ για μηχανή.

Το θέμα είναι αν κάποιος που του αρέσει το σπορ και η μοτοσυκλέτα και μπορεί να δώσει πχ 5-6-7000 Χιλ. και να πάρει μία μηχανή με αρκετά κυβικά και ίππους ,θα επιλέξει συνειδητά κάτι μικρό,όχι γιατί είναι οικονομικό, αλλά γιατί βγάζει τα γούστα του και με αυτό

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ Moto Guzzi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ?
    από guzzistas στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 18:05
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 01:18
  3. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  4. Και Τα Μικρα Ειναι Ομορφα...
    από tifoso4ever στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2005, 18:36
  5. «Δεν είναι τα πάντα μοτοσυκλέτα μάγκες, αλλά ούτε και τραχανάς...»
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 13:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •