Σελίδα 120 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2070110115116117118119120121122123124125130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.786 έως 1.800 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αγάπη η πύλη σου είναι σίγουρα το 192.168.1.1? Αν και αυτό φαίνεται μου κάνει εντύπωση που δεν μπαίνεις στο. interface του router. Μάλλον κάτι εμποδίζει την επικοινωνία σου ή είναι βλαμμένος ο router
    1000% αλλά να το ξαναδώ . Ούτως ή αλλως στο traceroute εκει πάει πρώτα στην 1.1 . Να είναι βλαμμένος ο ρουτερ . Πιθανό . Αλλά γιατι την ίδια ώρα με raspberry και κινητό μπαίνω κανονικά ? Χαλάσε το ethernet interface ? του άλλαξα μια φορά θέση . Τα ίδια . Κάνω restart το pc και πάιζει μέρχρι να ξανά "κρεμάσει"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    Δεν δοκιμαζεις μα κανα αλλο πατσ κορντ?μπορει να εχεις conecrivity αλλα να μην περναει δεδομενα απο πανω λεω εγω τωρα...
    Και καλώδίο θα αλλάξω , και ρουτερ και φορμάτ θα κάνω . Αλλά εφόσον στο restart του PC συνδέομαι για κάνα μισάωρο και "κρεμάει" αν είχε θέμα το καλώδιο θα το έβγαζε μια και έξω . Να εχω ledακια σύνδεσης , να απαντάει σε ping , και να πάιζει μέχρι να σταματήσει δεν νομίζω πως είναι το καλώδιο .

Μιλήσα με wind , έιχαν ελεγξει την γραμμή πρώτα και φυσικά δεν βρήκαν κάτι και εφόσον μου είπαν μπαίνω με το κινητο κάτι συμβαίνει στο PC . Εγώ καλού κακού έκανα ενα clean με το cc cleaner Και την registry , και έκανα και uninstall τους drivers της κάρτας . Στην επανεκκίνηση περιμένα να τους βρει αλλά δεν . Ενα realtek etheros κάτι . Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα ξαναβάλω τον driver απο το cd της μητρικής και θα πάρω μερικά screens απο τις ιδιοτήτες να τις βάλω μπας και δείτε κάτι αξιοπερίεργο . Η μητρική μια asus είναι Η87 προ αν αυτό σημαίνει κάτι

Ευχαριστώ όπως και να έχει .
    Modenas Kriss 125

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Ποιο wind router έχεις; Σε ποιά LAN είναι κουμπωμένο; Δοκίμασε να το κάνεις τράμπα σε άλλη LAN port. Τσέκαρε μια το Bios της asus μήπως στο network adapter έχει ξερυθμιστεί τίποτα. Πολύ κουλά αυτά που σου γράφω ως σενάρια αλλά όταν τα προφανή δε δουλεύουν στρέφεσαι στα απόλυτα κουφά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ελαφρώς άσχετο, αλλά πριν λίγες μέρες, μετά από αλλαγή cpu cooler σε ένα μηχάνημα, δεν έβλεπα ίντερνετ. Τοπικό δίκτυο όλα οκ, αλλά ίντερνετ δεν (ξέρετε, εικονίδιο δικτύου με κίτρινο θαυμαστικό, όπως είναι ο επίσημος τεχνικός όρος). Αφού δοκιμάζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, κάνω format και περνάω άλλη έκδοση 10. Ακριβώς τα ίδια. Ποτέ δε βρήκα λύση.

Απλά ενημερώνω. Μηχανήματα του Σατανά.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ελαφρώς άσχετο, αλλά πριν λίγες μέρες, μετά από αλλαγή cpu cooler σε ένα μηχάνημα, δεν έβλεπα ίντερνετ. Τοπικό δίκτυο όλα οκ, αλλά ίντερνετ δεν (ξέρετε, εικονίδιο δικτύου με κίτρινο θαυμαστικό, όπως είναι ο επίσημος τεχνικός όρος). Αφού δοκιμάζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, κάνω format και περνάω άλλη έκδοση 10. Ακριβώς τα ίδια. Ποτέ δε βρήκα λύση.

ξέσφιξε λίγο τις βίδες του κούλερ. Παράσφιξες και τσάκισε το PCB της motherboard αρκετά για να σου κόψει την ethernet.(εστω και εν μέρει)

Ποιες βίδες; Έχει βάση τύπου intel, με αυτά τα άθλια pins.
    Life begins at 45°.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Ποιο wind router έχεις; Σε ποιά LAN είναι κουμπωμένο; Δοκίμασε να το κάνεις τράμπα σε άλλη LAN port. Τσέκαρε μια το Bios της asus μήπως στο network adapter έχει ξερυθμιστεί τίποτα. Πολύ κουλά αυτά που σου γράφω ως σενάρια αλλά όταν τα προφανή δε δουλεύουν στρέφεσαι στα απόλυτα κουφά.
    Ενα μπλε με δύο κέρατα για κεραίες . Το έχω και στο σπίτι στην Αθήνα και στο ιατρείο της γυναικας . Των 19.90 αλλά γενικά απροβλημάτιστα . Lan θύρα άλλαξα μια φορά χωρις να αλλάξει κάτι . Στο bios τι να μπω να κάνω . Ποια ρυθμίσh σε αφήνει για μίσή ώρα και μετά σε αφήνει χωρίς dns ? Μπορεί να βγάλω την μπαταρία . Καμιά φορά συσσωρεύονται ηλεκχτρόνια και χρειάζεται ένα drain !!!
    Modenas Kriss 125

Ποιες βίδες; Έχει βάση τύπου intel, με αυτά τα άθλια pins.
    μοντέλο μητρικής;
    μοντέλος ψύκτρας;
    ρίξε και ένα φύσημα στην ethernet στο backpanel I/O

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anritsu Προβολή μηνύματος
    1000% αλλά να το ξαναδώ . Ούτως ή αλλως στο traceroute εκει πάει πρώτα στην 1.1 . Να είναι βλαμμένος ο ρουτερ . Πιθανό . Αλλά γιατι την ίδια ώρα με raspberry και κινητό μπαίνω κανονικά ? Χαλάσε το ethernet interface ? του άλλαξα μια φορά θέση . Τα ίδια . Κάνω restart το pc και πάιζει μέρχρι να ξανά "κρεμάσει"

Και καλώδίο θα αλλάξω , και ρουτερ και φορμάτ θα κάνω . Αλλά εφόσον στο restart του PC συνδέομαι για κάνα μισάωρο και "κρεμάει" αν είχε θέμα το καλώδιο θα το έβγαζε μια και έξω . Να εχω ledακια σύνδεσης , να απαντάει σε ping , και να πάιζει μέχρι να σταματήσει δεν νομίζω πως είναι το καλώδιο .

Μιλήσα με wind , έιχαν ελεγξει την γραμμή πρώτα και φυσικά δεν βρήκαν κάτι και εφόσον μου είπαν μπαίνω με το κινητο κάτι συμβαίνει στο PC . Εγώ καλού κακού έκανα ενα clean με το cc cleaner Και την registry , και έκανα και uninstall τους drivers της κάρτας . Στην επανεκκίνηση περιμένα να τους βρει αλλά δεν . Ενα realtek etheros κάτι . Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα ξαναβάλω τον driver απο το cd της μητρικής και θα πάρω μερικά screens απο τις ιδιοτήτες να τις βάλω μπας και δείτε κάτι αξιοπερίεργο . Η μητρική μια asus είναι Η87 προ αν αυτό σημαίνει κάτι

Ευχαριστώ όπως και να έχει .

Ρίξε ένα σκανάρισμα με malwarebytes. Αν δουλεύει προσωρινά και ξαφνικά σκάει το PC ενώ τα άλλα είναι οκ, αφού αποκλείσαμε καλωδιώσεις, ρούτερ, θύρες, το μόνο που μένει είναι software πρόβλημα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Πρόβλημα που έχω αντιμετωπισει σε πολλά 10αρια.

Κ η λύση:

Here’s how to fix the ‘No Internet Connection’ issue on Windows 10 Build 14393.479

by Sean Chan
    Dec 10, 2016 at 19:46 GMT

Microsoft recently started rolling out a new update to Windows 10 devices, KB3201845 to users. The update bumped the OS build number to 14393.479 and it fixed a couple of issues. However, it also caused a major issue for some users by breaking their internet connection. According to a report from The Register and several other reports from around the web, the issue is caused by a problem with DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) on Windows. In addition to reports from users, Microsoft has confirmed the issue on its official forum and our own Editor in Chief’s laptop was also affected by the issue after installing KB3201845.

Thankfully, there are a couple of fixes available. Firstly, users can try running the following commands in the Command Prompt (CMD) one after another. You can do so by opening up CMD by hitting Win + R, typing “cmd.exe” and hitting enter. Once CMD is opened, trigger the following commands one after another:

netsh winsock reset catalog

netsh int ipv4 reset reset.log
    If the above fix doesn’t work, users are also recommended to try renewing their PC’s IP address. To do so, open up CMD (Win +R, type in “cmd.exe” and hit enter) and type the following command in:

ipconfig /renew
    Normally you have to execute this command twice.

If the above doesn’t fix the issue for you, please try following Microsoft’s official help guide here which has a handful of solutions available. Microsoft seems to be working on a fix, and we’ll let you know when that’s available.

Λοιπόν, μπαίνω σπίτι, ανοίγω cmd, τρέχω "netsh winsock reset catalog", μου ζητάει elevated cmd. Κλείνω, ξανανοίγω elevated και, πριν πληκτρολογήσω οτιδήποτε, ανοίγω ρυθμίσεις δικτύου για να ενεργοποιήσω την ethernet, την οποία - θυμάμαι ότι - είχα απενεργοποιήσει. Όχι μόνο ήταν ενεργοποιημένη, αλλά είχε πλήρη σύνδεση κανονικότατα, ενώ το wifi (είχα βάλει ένα usb wifi dongle) ήταν αποσυνδεδεμένο.

Wtf. Ίσως λειτουργούσε μέρες έτσι και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι (δεν είναι δικό μου το πισί, δεν το δουλεύω εγώ). Ίσως με κάποιο update, διορθώθηκε το bug.

Όπως και να'χει, σας ευχαριστώ όλους.

ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΛΕΜΕ! Κανένα νόημα.
    Life begins at 45°.

Λοιπόν, μπαίνω σπίτι, ανοίγω cmd, τρέχω "netsh winsock reset catalog", μου ζητάει elevated cmd. Κλείνω, ξανανοίγω elevated και, πριν πληκτρολογήσω οτιδήποτε, ανοίγω ρυθμίσεις δικτύου για να ενεργοποιήσω την ethernet, την οποία - θυμάμαι ότι - είχα απενεργοποιήσει. Όχι μόνο ήταν ενεργοποιημένη, αλλά είχε πλήρη σύνδεση κανονικότατα, ενώ το wifi (είχα βάλει ένα usb wifi dongle) ήταν αποσυνδεδεμένο.

Wtf. Ίσως λειτουργούσε μέρες έτσι και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι (δεν είναι δικό μου το πισί, δεν το δουλεύω εγώ). Ίσως με κάποιο update, διορθώθηκε το bug.

Όπως και να'χει, σας ευχαριστώ όλους.

ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΛΕΜΕ! Κανένα νόημα.
    μια χαρά είναι τα μηχανάκια. τα μυαλά σου είναι αλλού :P

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ξέσφιξε λίγο τις βίδες του κούλερ. Παράσφιξες και τσάκισε το PCB της motherboard αρκετά για να σου κόψει την ethernet.(εστω και εν μέρει)
    έχεις εμμονή με αυτό ε Γιώργη??? Θυμάμαι και αλλού το πρότεινες. Πρέπει να σου έχει συμβεί στο παρελθόν και να σε ταλαιπώρησε πολύ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    έχεις εμμονή με αυτό ε Γιώργη??? Θυμάμαι και αλλού το πρότεινες. Πρέπει να σου έχει συμβεί στο παρελθόν και να σε ταλαιπώρησε πολύ.
    το πρωτοπέτυχα το 2008-2009 αν θυμάμαι καλά όταν παρουσιάστηκε ο πρώτος memory controller ενσωματωμένος σε επεξεργαστή. Από τότε όλες οι CPU σαν αρχιτεκτονική είχαν IMC και ήταν συνηθισμένο φαινόμενο αστάθειας στις λειτουργίας μητρικών να παρασφίγγεις την ψύκτρα και να χαλάνε Ram slots, ethernet, usb....ανάλογα τη μητρική ότι πέρναγε από το σημείο που γειτονίαζε με το σημείο σύσφιξης.

πάντως πολλά κουλά συμβαίνουν όταν η αρχική εγκατάσταση OS είναι λάθος στημένη.
    δε μου χει τύχει σε κανένα υπολογιστή όσα χρόνια στήνω με καθαρό ISO του τρέχοντος μήνα να έχω software θέματα ή δυσλειτουργίες. Το χοντρό πακέτο το φάγαμε στα auto-updates από win7 win8 8.1 σε win10.
    Ακόμα και μπλε οθόνες να μην σου τύχαιναν (πράγμα σπάνιο), η αίσθηση στην απόκριση με ένα clean installation ISO ήταν παραπάνω από εμφανής.

παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει πως μπαινω σε safe mode στα win 10pro.μου φαινετε πρεπει να τσιμπησα ιο δεν μου ανοιγει καν ο task manager και δεν μπορω να κανω εγκατασταση το malwabytes.
    θελω να μπω σε safe mode μπας και εκει γινει η εγκατασταση
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει πως μπαινω σε safe mode στα win 10pro.μου φαινετε πρεπει να τσιμπησα ιο δεν μου ανοιγει καν ο task manager και δεν μπορω να κανω εγκατασταση το malwabytes.
    θελω να μπω σε safe mode μπας και εκει γινει η εγκατασταση
    F8 μόλις πάρει μπρος η Οθόνη

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7