1000% αλλά να το ξαναδώ . Ούτως ή αλλως στο traceroute εκει πάει πρώτα στην 1.1 . Να είναι βλαμμένος ο ρουτερ . Πιθανό . Αλλά γιατι την ίδια ώρα με raspberry και κινητό μπαίνω κανονικά ? Χαλάσε το ethernet interface ? του άλλαξα μια φορά θέση . Τα ίδια . Κάνω restart το pc και πάιζει μέρχρι να ξανά "κρεμάσει"
Και καλώδίο θα αλλάξω , και ρουτερ και φορμάτ θα κάνω . Αλλά εφόσον στο restart του PC συνδέομαι για κάνα μισάωρο και "κρεμάει" αν είχε θέμα το καλώδιο θα το έβγαζε μια και έξω . Να εχω ledακια σύνδεσης , να απαντάει σε ping , και να πάιζει μέχρι να σταματήσει δεν νομίζω πως είναι το καλώδιο .
Μιλήσα με wind , έιχαν ελεγξει την γραμμή πρώτα και φυσικά δεν βρήκαν κάτι και εφόσον μου είπαν μπαίνω με το κινητο κάτι συμβαίνει στο PC . Εγώ καλού κακού έκανα ενα clean με το cc cleaner Και την registry , και έκανα και uninstall τους drivers της κάρτας . Στην επανεκκίνηση περιμένα να τους βρει αλλά δεν . Ενα realtek etheros κάτι . Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα ξαναβάλω τον driver απο το cd της μητρικής και θα πάρω μερικά screens απο τις ιδιοτήτες να τις βάλω μπας και δείτε κάτι αξιοπερίεργο . Η μητρική μια asus είναι Η87 προ αν αυτό σημαίνει κάτι
Ευχαριστώ όπως και να έχει .