Σελίδα 113 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Α, επιπλέον σημερα έγινα ευτυχής κάτοχος ενός καρουλιου 20m λάστιχου για το κομπρεσέρ αέρα(vaska ακούς ρε? Δεν το χεις μονο εσυ χαχαχα)
    Είχα μερες που ηθελα να παρω ενα μεγαλύτερο λάστιχο γτ ηταν αρκετά κοντό κ δεν έφτανε εξω απο το γκαράζ όπου ηθελα... όλο το τρέναρα κ σημερα τυχαία έπεσα πανω στο λιντλ που το είχε βγαλει σε πώληση...20€ ,άλλαγμα τους κονεκτορες στα άκρα με τους δικους μου γτ είχε κατι μυστηρίους της πλακας , μου έμεινε κ το καρούλι κ τύλιξα μια μπαλαντέζα που είχα και μια χαρα βολευτήκαμε κ με αυτο !
    Γιατι καρουλι/ανεμη και οχι ενα σπιραλ οπως πχ αυτο https://www.airblock.gr/pepiesmenos-...ies-akres.html ?
    Προσωπικα οταν θελω να χρησιμοποιησω τον αερα θελω να το εχω αμεσο και οχι να μαζευω καρουλια. Επισης νομιζω μετα απο λιγο καιρο μαλλον, στο καρουλι θα μπερδευτει το λαστιχο του. Ισως κανω λαθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nektarios2016 Προβολή μηνύματος
    Γιατι καρουλι/ανεμη και οχι ενα σπιραλ οπως πχ αυτο https://www.airblock.gr/pepiesmenos-...ies-akres.html ?
    Προσωπικα οταν θελω να χρησιμοποιησω τον αερα θελω να το εχω αμεσο και οχι να μαζευω καρουλια. Επισης νομιζω μετα απο λιγο καιρο μαλλον, στο καρουλι θα μπερδευτει το λαστιχο του. Ισως κανω λαθος.
    Είχαμε ενα τετοιο στο ποδηλαταδικο που δούλευα παλιά κ μου εχουν μείνει ψυχολογικά απο οταν μπερδεύονταν

Μέλος
    Ξέρουμε ποιός κατασκευάζει τα εργαλεία haupa?
    Είναι made in Germany και φαίνονται πολύ ποιοτικά.Σκέφτομαι να πάρω 1 κατσαβίδι και έναν πλαγιοκόφτη.
    Δεν είναι πολύ φτηνά αλλά αρκετά οικονομικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Νέο μέλος

Εργαλεια

Καλησπερα σας ..δεν εχω σχεση με τα εργαλεια χαχα αλλα ο φιλος μου ειναι μηχανικος και θα ηθελα να του κανω δωρο καποια καλα εργαλεια για την αρχη που κανει..μπορει καποιος απο εσας,γιατι ειδα οτι ολοι εχετε εμπειρα και γνωσεις..να μου προτεινετε να αγορασω απο καποια καλη μαρκα καποια εργαλεια(π.χ. καστανιες ,κατσαβιδια, κλειδια κλπ.) Που να φτανει και μια νορμαλ τιμη...εχω στο μυαλο μου να διαθεσω εως 200 ευρω..βρηκα βαλιτσακια με 200 εργαλεια με 120 ευρω αλλα θα προτιμουσα κατι ποιοτικο..ευχαριστω εκ των προτερων!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μηχανικός αυτοκινήτων, μηχανών, τι?

Τι εργαλεία έχεις κατα νου? Καρυδάκια, γερμανοπωλύγωνα, κατσαβίδια, όλα τα παραπάνω, τι?

Κατά τη γνώμη μου το κατάλληλο δώρο δε θα ήταν κάποιο απ' τα "βασικά" εργαλεία όπως τα παραπάνω, αλλά κάτι που μπορεί γλιτώσει πολύ χρόνο σε έναν επαγγελματία και παράλληλα δεν είναι τόσο φθηνό, ώστε να πάρει ένα καλό σετ απ' την αρχή.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μηχανικός αυτοκινήτων, μηχανών, τι?

Τι εργαλεία έχεις κατα νου? Καρυδάκια, γερμανοπωλύγωνα, κατσαβίδια, όλα τα παραπάνω, τι?

Κατά τη γνώμη μου το κατάλληλο δώρο δε θα ήταν κάποιο απ' τα "βασικά" εργαλεία όπως τα παραπάνω, αλλά κάτι που μπορεί γλιτώσει πολύ χρόνο σε έναν επαγγελματία και παράλληλα δεν είναι τόσο φθηνό, ώστε να πάρει ένα καλό σετ απ' την αρχή.
    Ειναι μηχανικος αυτοκινητων...και ειναι στην αρχη ακομα στον προσωπικο του εξοπλισμο..γιατι στο συνεργειο που ειναι εχει τα παντα μεσα..αλλα κανει και καποιες δουλειες σπιτι ...οποτε ειχα στο νου μου αυτα που μου ανεφερες..(γερμανοπωλυγωνα.κατσαβιδια κατι τετοιο..)εσυ τι θα μου προτεινες;;

Εγώ θα πρότεινα ένα επώνυμο σετ σφυροκατσάβιδο και κάποιους εξολκείς για αυτοκίνητα, όπως ακρόμπαρων. Γερμανοπολύγωνα και κατσαβίδια θα βρει παντού. Άσε που το κλειδί και το κατσαβίδι είναι μυστήρια εργαλεία.... Μπορεί να του πάρεις τα ακριβότερα και τα ποιοτικότερα και να μη τον βολεύουν. Τα έχεις στα χέρια σου συνέχεια, είναι σα τα ρούχα!
    Ενώ αυτά που σου είπα τα πιάνεις μια φορά στα χέρια σου, αλλά σου δίνουν λύσεις. Είναι απαραίτητα. Για το σφυροκατσάβιδο στο υπογράφω, για τους εξολκείς, παίζεται, υπάρχουν και άλλες λύσεις, αν και δε γίνεται μηχανικός αυτοκινήτων χωρίς εξολκείς. Είναι ακριβά εργαλεία.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα πρότεινα ένα επώνυμο σετ σφυροκατσάβιδο και κάποιους εξολκείς για αυτοκίνητα, όπως ακρόμπαρων. Γερμανοπολύγωνα και κατσαβίδια θα βρει παντού. Άσε που το κλειδί και το κατσαβίδι είναι μυστήρια εργαλεία.... Μπορεί να του πάρεις τα ακριβότερα και τα ποιοτικότερα και να μη τον βολεύουν. Τα έχεις στα χέρια σου συνέχεια, είναι σα τα ρούχα!
    Ενώ αυτά που σου είπα τα πιάνεις μια φορά στα χέρια σου, αλλά σου δίνουν λύσεις. Είναι απαραίτητα. Για το σφυροκατσάβιδο στο υπογράφω, για τους εξολκείς, παίζεται, υπάρχουν και άλλες λύσεις, αν και δε γίνεται μηχανικός αυτοκινήτων χωρίς εξολκείς. Είναι ακριβά εργαλεία.
    Θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιες εταιριες για σετ σφυροκατσαβιδο η για εξολκεις;;

Θα πρέπει να ρίξεις λίγο διάβασμα...

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147281
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Θα πρέπει να ρίξεις λίγο διάβασμα...

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147281
    Χαχα στο τελος θα γινω εγω μηχανικος!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ion77 Προβολή μηνύματος
    Χαχα στο τελος θα γινω εγω μηχανικος!!
    Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    επισης μιας και ειναι μηχανικος αυτοκινητων αλλο special tool ειναι το εργαλειο για τις φυσουνες. αυτο...
    Γιαννης

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    επισης μιας και ειναι μηχανικος αυτοκινητων αλλο special tool ειναι το εργαλειο για τις φυσουνες. αυτο...
    Ωραιο φαινεται και αυτο ...αναμεσα στο σφυροκατσαβιδο..στους εξολκεις και αυτο ποιο ειναι πιο ιδιαιτερο;; αυτο μου φαινηκε πιο ωραιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Βεβαια να ξερεις οτι ειναι εργαλειο αερος και θα χρειαστει να εχει κομπρεσερ ο φιλος σου.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ωραια όλα αυτά αλλά το παιδί δουλεύει στο σπίτι του. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα μάλλον, οπότε δε μιλάμε για εξοπλισμό συνεργείου αλλά για εργαλεία που χρειάζεται άμεσα.

Δεν ξέρω τι εργαλεία έχει και τι χρειάζεται, αλλά αν δεν έχει τίποτε σοβαρό ξεκίνα με κάτι τέτοιο.

https://www.ebay.com/itm/FACOM-RS-16...0AAOSwUYNZ7x4N

Εκτός του ότι θα σε αγαπήσει περισσότερο, είναι κάτι που θα το έχει και αργότερα επάνω στον πάγκο του, συνέχεια ανοιχτό. H τιμή είναι εξαιρετική γι' αυτό που παίρνεις και αν θέλεις μπορείς να την συμπληρώσεις και με ένα σετ ποιοτικά γερμανοπωλύγωνα (ή σφυροκατσάβιδο ότι σ' αρέσει).

Με 138ευρώ μαζί με τα μτφ δε μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο για κάποιον που ξεκινάει.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	facom.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	103,6 KB 
ID:	390753
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)