το εχω σκισει και δεν εχει κανει κιχ μεχρι τωρα
μια ελαφρα πτωση στην μπαταρια αλλα αυτο παιζει να ειναι επειδη πραγματικα το γονατιζω και το βαζω να φορτισει οπως να ναι οποτε να ναι
το εχω σκισει και δεν εχει κανει κιχ μεχρι τωρα
μια ελαφρα πτωση στην μπαταρια αλλα αυτο παιζει να ειναι επειδη πραγματικα το γονατιζω και το βαζω να φορτισει οπως να ναι οποτε να ναι
κοίτα να έχει την snapdragon cpu, που νομίζω το Note 4x (3/32 gb) το έχει, αν λες γι΄αυτό. Όσοι γνωστοί μου το έχουν, λένε μόνο τα καλύτερα!!!!! με μπαταρία σε full χρήση να κρατάει 2 μέρες, ταχύτατο, με μοναδικό μείον τις φωτογραφίες το βράδυ
επειδή κι εγώ το γλυκοκοιτάω πάαααααααααααρα πολύ έντονα, με ενδιαφέρει και σου μεταφέρω ότι μου έχουν πει χρήστες![]()
Καλό για αυτά τα λεφτά.
Σασί από βούτυρο, όχι και πολύ καλή η οθόνη, πλαστικούρα στο πίσω μέρος που αν δεν έχεις θήκη δείχνει φτηνό-κατασκευή.πολύ κακή κάμερα.
Κατά τα άλλα, πάρα πολύ καλή η διάρκεια μπαταρίας και πολύ καλή απόδοση γενικότερα, ούτε lag, πολύ καλός σένσορας δακτυλικών αποτυπωμάτων
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Βασικά οτι κσι να πάρω μετα Απ αυτο που εχω θα μου φαίνεται όπλο,
Για το note 4 λεω αν και δρν ξερω τι διάφορα εχει με το 4x,με τα λίγα ομως που εχω διαβάσει λένε οτι το x ειχε βγει για Κίνα μεριά.
Σιγουρα θα ειναι με Ελληνικό μενου.
Στα 150-200 ευρω πρεπεο να ειναι το καλύτερο παντως.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Πολλά κινεζο-site πλέον παρέχουν ''ασφάλεια τελωνείου'' με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση των 4 - 5 ευρώ περίπου. Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αυτή την παροχή. Κι αν ναι πως ακριβώς γίνεται το κόλπο;
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Τσεκαρετε οπου βρειτε " Priority Line (EU Express)" ή Priority Direct Mail ή Tax Insurance.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
@teogtp
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν αναλαμβάνουν αυτοί με κάποιο τρόπο τα έξοδα που ίσως προκύψουν από τον εκτελωνισμό ή αν κάνουν κάποιου είδους πατέντα ώστε να φαίνεται ότι η αγορά πραγματοποιείται από χώρα της ΕΕ.
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Κανουν καποια "κολπα" ,τριγωνικη πωληση το αναφερουν καποιοι.
Οχι εσυ δεν κανεις κατι αλλο απο το να περιμενεις το δεμα σου.
Πρόσεξε αν πρόκειται για "ασφάλιση σε περίπτωση που περάσει τελωνείο". Θα πάρεις πίσω μόνο το κόστος των δασμών και όχι του εκτελωνισμού.
Από προσωπική πείρα, δυστυχώς με DHL. Κινητό με "δηλωμένη αξία" 430 ευρώ περίπου, είχε 98 ευρώ δασμούς που πήρα πίσω από την ασφάλεια (κόστος 9 ευρώ στο κατάστημα Flosmall που ήταν άψογοι σε όλα) και 56 ευρώ κόστος εκτελωνισμού που πλήρωσα κερατιάτικα.
Σε αυτά συνυπολόγισε την καθυστέρηση, τα τηλέφωνα, το άνοιγμα/καταστροφή της συσκευασίας κα
Εγώ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Ιδίως με DHL. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Αγενείς, λες και φέρνεις όπλα ή ναρκωτικά. Δυσκοίλιοι σε κάθε κίνηση. Αργοί (η απάντηση σε κάθε ερώτηση έρχεται την επόμενη μέρα). Περίμενα το δέμα δύο μέρες ολόκληρες στο σπίτι (μετά από συνεννόηση) χωρίς να με ενημερώσουν ότι δεν θα έρθει τελικά. Έκανε 4 εργάσιμες μέρες μετά το πέρας του εκτελωνισμού να φτάσει στα χέρια μου.
Θεωρητικά θα το είχα σε 12 μέρες και το παρέλαβα σε 24 μετά βασάνων και κόπων.
ΟΥΣΤ.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Ποτέ με DHL!
Μιλάμε για πολλές κλοτσιες....
Αν πάρεις global λογικά θα έχει την Β20. Η επίσημη (πλέον) αντιπροσωπεία της Infoquest έχει και την Β20 μέσα στις μπάντες. http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs