εσυ fasaria υποψιαζομαι οτι θα σου κανει στην δουλεια σου το γαλλικο με τα λεπτα ακρα
δες το βιντεο
εσυ fasaria υποψιαζομαι οτι θα σου κανει στην δουλεια σου το γαλλικο με τα λεπτα ακρα
δες το βιντεο
Γιαννης
Για τον χρήστη που ρώτησε σε vroom για τα μεταφορικά του onlyqualitytools αν θυμάμαι καλά το ελάχιστο που έχει είναι 11,5£.
Το κακό είναι ότι στέλνει με Royal Mail International Signed που συνεργάζεται με gls που με τη σειρά της συνεργάζεται με ACS.
Θα δούμε αν θα επιβεβαιωθώ όταν με το καλό παραλάβω.
Τα bahko εν`τω μεταξυ φωτια και λαβρα στις τιμουλες τους ετσι.
Ωραια παρ`ολα αυτα.
Δώσε μας και λεπτομέρειες για την τιμή και το μαγαζί από όπου έγινε η αγορά.![]()
Μεγειά και καλοδούλευτο!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 20/01/2018 στις 13:35.
Sent from me using a computer.
Ναι απο τον κολλερη το πηρα, ενα εικοσαρικο στο ετσι.
Τωρα ειναι δεν ειναι καλη τιμη, δεν ξερω.
Σαν εντυπωσεις μετα απο χρηση, χλιαρα τα πραγματα.
Ουτε σαν γαλλικο μπορεις να το δουλεψεις σωστα, μα ουτε και σαν γκαζοταναλακι, ειναι μια φαση κατι σαν υβριδικο εργαλειο, καπως ετσι.
Ναι μεν εχει λεπτα μαγουλα για να σφηνωνει σε δυσβατα σημεια, αλλα εχει χοντρη κεφαλη που τελικα βρισκει σ`αυτα τα σημεια.
Και βεβαια για να βαλεις παραπανω δυναμη ουτε λογος.
Ο μυλος ειναι αρκετα καλος, χωρις τζογους κ.λ.π.
Η λαστιχενια λαβη οχι και τοσο, σε μια προσπαθεια μου με παραπανω ζορι, μου ξεκουμπωσε απο την θεση της.
Ουσιαστικα απ`οτι καταλαβα, αντικαθιστα ολα τα μικρα νουμερα σε γερμανικα και γερμανοπολυγωνα, αυτο και μεχρι εκει.
Ενταξει βεβαια δεν μπορεις να εχεις και αυξημενες απαιτησεις απο ενα γαλλικακι 6 ιντσων.
Θα δω σιγουρα μετα απο εκτεταμενη χρηση αν οντως αξιζει σαν αγορα ή οχι.
Αν κρίνω από τις τιμές που βλέπω ονλαιν σε καταστήματα του εξωτερικού, μια χαρά το πήρες! Κάτω από 30 δεν το είδα πουθενά!