το ρωταω εδω , και ο Νταζ να βαλει το χερι του...
ψαχνω ενα κομπρεσερ αερα ,κυριως για φουσκωμα ελαστικων.
- να μπορει να λειτουργησει απο αναπτηρα αυτοκινητου.
-να μην ειναι της πλακας.
-να εχει σχετικα μανιτζεβελο ογκο
μερσι
το ρωταω εδω , και ο Νταζ να βαλει το χερι του...
ψαχνω ενα κομπρεσερ αερα ,κυριως για φουσκωμα ελαστικων.
- να μπορει να λειτουργησει απο αναπτηρα αυτοκινητου.
-να μην ειναι της πλακας.
-να εχει σχετικα μανιτζεβελο ογκο
μερσι
για να ζητάς να λειτουργεί από αναπτήρα αυτοκινήτου θεωρώ ότι το θες για να το έχεις κοντά σου με την μηχανή. Το καλύτερο όλων, αξιόπιστο και μικρού όγκου είναι αυτό που έχουν όλα τα smart αντί ρεζέρβας. Αν πας λοιπόν σε μαντράδες με διαλυμένα smart θα βρεις σχετικά εύκολα και οικονομικά.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θες απλά να φουσκώνει ή να το κουβαλάς μαζί και να σε σώσει σε περίπτωση αλλαγής σαμπρέλας? Για το 2ο τα περισσότερα δεν κάνουν γιατί δεν έχουν δύναμη να φουσκώσουν ώστε να κάτσει το λάστιχο σωστά και να πατήσει το λάστιχο στο safety bead (να κάνει δλδ το γνωστό ποπ που ακούμε στους λαστιχάδες). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επενδύσεις αρκέτα, αν είναι πες να ψαξω να σου βρω ενα δοκιμασμένο κ αξιόπιστο που παίζει πολύ στους adv τυπους αλλα δεν το έχω πρόχειρο.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
http://www.viaircorp.com/
Μήπως λες αυτής της εταιρίας;
Όχι τους συγκεκριμένους δεν τους ξέρω. Μιλάω για αυτούς εδώ: https://bestrestproducts.com/product...pump-ez-gauge/ που τον έχω δεί σε δράση και είναι εντυπωσιακός. Επίσης έχω διαβάσει καλά λόγια για αυτόν εδώ http://www.advdesigns.com/mitipukitba.html και για έναν αντίστοιχο της Touratech τον airpower 115 αλλά δεν έχω άποψη.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Τη μηχανάκια της viair τα χρησιμοποιούν πολλοί από τον κόσμο των off road (wrangler κτλ) με μη εργοστασιακά μεγέθη ελαστικών και ζάντας.
Ιδανικά, θα ήθελα να έχει σχετικά μικρό όγκο ώστε να μπορείς να το έχεις μαζί σου.
Κυρίως ,η δουλειά του θα είναι να προσθέτει αέρα σε αυτοκίνητο και μηχανή.
Αν είναι και τόσο δυνατό ώστε να μπορεί να ζανταρει το λάστιχο όπως λέει ι Μαρίνος παρακάτω,ακόμα καλύτερα, αλλά θα εξαρτηθεί από το κόστος
Σε ξέχασα!
Αν θέλεις μικρό, ελαφρύ, δυνατό και αξιόπιστο ξέρεις την απάντηση. Στην εδωσαν παραπάνω. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι καλύτεροι, είχα σταμπάρει παλιότερα κανα δυο μοντέλα, τώρα έχουν ξεφυτρώσει κι άλλα. Σίγουρα κανένα δεν είναι φθηνό.
Εγω έχω εφαρμόσει την φθηνή επιλογή. Δλδ στη μηχανή έχω αμπούλες πεπιεσμένου αέρα. (δες την σχετική συζήτηση εδώ)
Αλλά πολλές φορές έχω και αυτό μαζί μου.
που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τέτοιο.
χωρίς πλαστικά. Του έχω βγάλει τα πάντα και έχει μείνει μόνο ο μηχανισμός. Ήταν φθηνό αλλά δεν έχει πάθει κάτι. Με ένα τέτοιο ο βροχίδης γύριζε 2.5 χρονια στις ινδίες. Φουσκώνει κανονικά το λάστιχο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν μπορεί να το ζαντάρει (ούτε ξέρω αν μπορεί να το κάνει σε συνδιασμό με τις αμπούλες). Ευκολότερα αυτό μπορεί να συμβεί χωρίς την ασφάλεια στην βαλβίδα, αφού ζαντάρει βάζεις την βαλβίδα και συμπληρώνεις. Σε τελευταία ανάλυση θα σε πάει μέχρι κάποιο βενζινάδικο ακομα και με το λάστιχο να μην έχει πατήσει στις άκρες της ζάντας.
Στο σπίτι έχω ένα τέτοιο.
Το οποίο έχει διαφορετική λειτουργία απ' το παραπάνω. Χρησιμοποιεί το καζανάκι του και όχι μόνο το πιστόνι όπως το άλλο. Είναι πολύ πιο γρήγορο απ' το προηγούμενο αλλά είναι βαρύ και μεγάλο και δεν κάνει για μεταφορά με μηχανή.
Και τα δύο είναι φθηνά. Φθηνότερα από ένα καλό.
Edit. Αν έχεις τη δυνατότητα πάρε ένα καλό.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 17/03/2018 στις 22:27.
Sent from me using a computer.
Ναι μάλλον αφορόυν αυτοκίνητα αποκλειστικά! Δεν έχω εμπειρία στη χρήση τους. Απλά γνωρίζω οτι τα δουλεύουν πολλοί σε οφροουντ καταστάσεις και σε οχήματα με πολλές μετατροπές. Αυτό μόνο!
Σε μικρό μέγεθος, υπάρχουν και οι Slime : https://www.skroutz.gr/s/9434932/Sli...air-50024.html
Εγώ χρησιμοποιώ μία φθηνή χωρίς τα πλαστικά και το μανόμετρο, αλλά με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Από όγκο, μάλλον δεν υπάρχει κάτι μικρότερο και λειτουργεί χρόνια έχοντας φουσκώσει τα πάντα.
Αλλά οι συγκεκριμένες είναι πάντα λαχείο. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Αυτός είναι οκ αλλά όσο καλός και οι υπόλοιποι στα λευτά του αλλά επίσης δεν ζαντάρει λάστιχο.
πχ εδώ ενα συγκριτικό με τον airman που κατα τύχη είχα αγοράσει πριν καμια 10ετία εγώ..
https://www.webbikeworld.com/slime-v...r-compressors/