ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ …
ΕΛΑ ΔΩΣΕ ……ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ
![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ …
ΕΛΑ ΔΩΣΕ ……ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ
![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
[/B]
ΥΓ.μου εβαλες ιδεες .....απο fzr 250 πρεπει να ταιριαζουν μπροστινο και ψαλιδι-φρένα σε tdr 250???ετσι δεν ειναι ???![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Bασικα του ΤΖΡ μοιαζουν πολυ με του FZR,τα φρενα σιγουρα και οι μπουκαλες ειναι ιδιες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΥΓ.μου εβαλες ιδεες .....απο fzr 250 πρεπει να ταιριαζουν μπροστινο και ψαλιδι-φρένα σε tdr 250???ετσι δεν ειναι ???![]()
Το κολλημα σου θα ειναι
Σε σταυρο και τιμονοπλακα εγω εβαλα απο TDR125 ... και σε αποστατες για τον τροχο καθως και για τις δαγκανες (οχι τιποτα σοβαρο...)
Πορτοκαλί δαγκωτό !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Και ιδου το ερωτημα Πορτοκαλι η Μαυρη???
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πορτοκαλί δαγκωτό !!!
εννοειται[FONT=courier new][COLOR=orangered][SIZE=3]![]()
Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?
Θελει δουλιτσα ακομα αλλα χθες εκανε την πρωτη του βολτιτσα....
Ειχα και ενα ατυχηματακι με το υγρο φρενων που θα μου κοστισει να βαψω απο την αρχη την μπροστα ζαντα.... γμτ γμτ γμτ
Αλλα κατα τα αλλα το μηχανακι παει πολυ καλα και ειναι φοβερα πλακατζιδικο....
Ανεβηκα ολη την Καλαρη σαν φιδακι χθες το βραδυ και οχι τοσο πολυ επειδη το ηθελα αλλα επειδη θελει ρυθμισμα το ypvs .... τωρα καταλαβα τι σημαινει η "κλωτσια" του ypvs,απλα ευχεσαι να μην κλωτσησει οταν στριβεις .....
Στην αρχη και χαμηλα μπουκωνει και σε καποια φαση γυρναει το ypvs και αντε γειαααααα
Εχει δουλιτσα ακομα οποτε to be continued
![]()
Μάστορα, τί ειναι το μπανάκι με διαλυτικά ???Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Εδω τελειως γυμνο το μωρο μετα απο το μπανακι με διαλυτικα και τριψιματακι περιμενει να βαφτει (μολις βγει και το ψαλιδι!)
τι ειδους ειναι τα διαλυτικά ? και πως το μπανιαρίζεις ?
Διαλυτικο νιτρου πανακι και καθαρισμα...
Μετα τριψιμο και ξανα πανακι και διαλυτικο να φυγουν οι σκονες και ειναι ετοιμο για βαψιμο....
Εγώ να δεις !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Παιδακια το βαζω εδω γιατι δεν ειμαι σιγουρος σε ποια κατηγορια πρεπει να μπει...
Θα το πήγαινα στα Μοντέλα, αλλά αυτό είναι Χιμπατζής (όχι απλή μαϊμού...).
:rotflmao:
![]()
Ας πάμε εδώ, γιατί "Το πετρωμένο φίδι να βγει, αδύνατον" !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...