Το μπροστινο ειχε αρκετα προβληματα συν του οτι με ετρωγε ο κωλος μου για πατεντες επρεπε να το αλλαξω...
Ηθελε ρουλεμαν,τσιμουχες και ηταν σπασμενο κατω στην βαση που βιδωνει....
Δεν αξιζε αλλα ηθελα να διατηρησω τα διπλα δισκοφρενα ετσι επιστρατευτηκε το συμβατικο μπροστινο απο TZR250 που ειχα καβατζα
Μπαινει κουτι !
Στην παρακατω φωτο βλεπετε το τελειοτερο συστημα οδηγησης για Σερρες,clippons και τιμονι 2 σε 1 !
Η μονη @@αρια ειναι οτι η τιμονοπλακα δεν εχει καβαλετα για τιμονι.....
Οποτε επιστρατευτηκε και ο σταυρος μαζι με την τιμονοπλακα απο TDR125 που ειχα καβατζα και επισης ( Ω ναι) μπαινει και αυτη κουτι !
![]()
εισαι ηρωας ρε φιλε!1000 μπραβο για το μερακι σου.
![]()
πριν απο 2 χρονια,τετοια εποχη εψαχνα κ γω για tdr250 με τον ιδιο στοχο,sm project,αλλα εμεινα μονο σε ζαντες κ μπροστινο απο tzr.περιπου οπως ηταν το δικο σου οταν το πηρες...
υ.γ.το μηχανακι σου το ειχα δει κ παρα λιγο θα το επερνα αλλα τελικα βρηκα ενα εδω στην πατρα,νορμαλ αλλα πολυ φθηνοτερο.''1300ε''μου ελεγε το παιδι τοτε,''αντε 1200 επειδη δεν εχει μπροστα λαστιχο'' αλλα φαινοταν οτι ηθελε πολλα μαζεματα.
ελπιζω να μη σου πηρε τα ιδια 2 χρονια μετα.
και παλι :a19:
καλη συνεχεια κ ποσταρε συνεχεια φωτο να σε χαιρομαι! (κ να περνω ιδεες.ποιος ξερει...ισως...καποτε...)
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Κeep it up! πολυ καλη δουλεια, συνεχισε τις φωτος οποτε εχεις κατι νεοτερο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
me ta xtipimata (vathulwmata) stin exatmisi ti tha kaneis?
an den vriskeis kanena tropo pes mou na sou pw mia diadikasia pou exw skeutei kai efarmwsei sto DT...(apetei ilektrokolisi)
keep up the good work...
p.s. poli katharo kai taxtopoiimeno to domatio/ergastirio...
kala mesa sto saloni to ftiaxneis to mixanima:rotflmao: :rotflmao:
Τhanks παιδια
Sonic για πες τον τροπο που ξερεις αν και ειμαι ασχετος απο ηλεκτροκολληση (αλλα ισως καβατζωσω για λιγο μια)
Λοιπον βαφτηκαν οι ζαντες και τοποθετηθηκαν
Το μοτερακι κελαηδαει αλλα δεν το εχω παρει βολτα ακομα γιατι κατι εχω ξεχασει να βαλω...
Χμμμμ
Α ναι τα φρενα![]()
Λοιποοον.....
Θα μπει μασκακι αλα εντουρο και ψηλο σμ φτερακι της Acerbis (Μολις βγουμε απο το οικονομικο αδιεξοδο ισως βαλω μασκα απο Δουκα)
Παρτε και μια φωτο...
![]()
ο bugatti ειχε πει καποτε ''τα φρενα ειναι αχρηστα,απλως σε επιβραδυνουν...''Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Τhanks παιδια
Το μοτερακι κελαηδαει αλλα δεν το εχω παρει βολτα ακομα γιατι κατι εχω ξεχασει να βαλω...
Χμμμμ
Α ναι τα φρενα![]()
Λοιποοον...
μη μασας:a39: :a29:
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old