Εννοείται ρε συ, στην ευθεία βάλε 6η και πήγαινε με 3κ στροφές, δεν αντιλέγω καθόλου, απλά τις εθνικές της Κρήτης δεν τις λες και εθνικές που μπορείς να κάνεις οικονομία καυσίμου εύκολα, θέλεις στροφές(κινητήρα) για προσπεράσεις, στροφές, ανηφόρες, οπότε απλά λέω ότι τα 5λ/100χλμ θα πρέπει να τα θεωρείς ρεαλιστικοτατο νούμερο, είναι άλλωστε απίστευτα χαμηλή κατανάλωση για μηχανή τέτοιων επιδόσεων.
ΥΓ:Πώς γίνεται να μην πατάς φρένο στο σκούτερ; έχει engine brake; το πίσω φρένο χρειάζεται φουλ να ξέρεις...
Απο αυτό θα σου απαντήσω και στο υπόλοιπο ποστ.
1ον δεν υπάρχει πολύ κίνηση ούτε φανάρια
και 2ον αφήνω το γκάζι όταν δε πρόκειται να προσπεράσω
και προσπέραση να θέλω να κάνω δε πλησιάζω με μεγάλη διαφορά ταχύτητας για λόγους ασφάλειας
εδώ είναι παρκαρισμένοι δεξιά και ξαφνικά κάνουν επι τόπου στην εθνική
Τακάκια συμπλέκτη στο σκούτερ άλλαξα πρώτη φορά στα 65.000 ενώ το περισσότερο που είχαν δεί μέχρι πριν απο εμένα ήταν στα 30-40.000
Πιεσμένο το MT-07 κοντά στο μέγιστο, καταναλώνει νομίζω 7 L/100 km. Αυτό θα στο πεί καλύτερα ο Blitzer, αν ποτέ είχε κοιτάξει τη σχετική ένδειξη.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 29/10/2018 στις 15:55.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Έχεις σκεφθεί καθόλου το Honda NC 750X; Είναι πιο οικονομικό από το MT-07 σε κατανάλωση, κατασκευάζεται στην Ιαπωνία (σε αντίθεση με τα 500X και 500F), δε σπάει, δε χαλάει. Κάποιοι με αυτά κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Η τιμή του βέβαια είναι αρκετά υψηλότερη από το όριο που έθεσες αρχικά, στα 8.550€.
Ο κινητήρας του τραβάει πολύ καλά από τις χαμηλές στροφές και έχει κόφτη πλέον στις 7.500 rpm (νομίζω ότι παλιά τον είχαν στις 6.500 rpm). Είναι ρυθμισμένο για να το δουλεύεις σε χαμηλές-μεσαίες στροφές. Επιπλέον τα χειριστήρια είναι πιο μαλακά και πιο ακριβή στα Honda, σε σχέση με τα Yamaha. Στο MT-07 το κιβώτιο ταχυτήτων είναι σχετικά τραχύ.
Είναι ό,τι πρέπει για ύψος σου. Επιπλέον είναι πιο άνετο σε ανοικτό δρόμο σε σχέση με το MT-07 και σαφώς καλύτερο για το συνεπιβάτη, αφού έχει γι' αυτόν κανονική σέλα και όχι "ταμπόν" όπως λέει μία φίλη. Του βάζεις άνετα και "κουβά" (δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα αυτή τη λέξη που χρησιμοποιείς) και του ταιριάζει, αντί να του χαλάει την εικόνα.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 29/10/2018 στις 19:13.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
18 σελιδες μετα θα καταληξεις με mt? Τοση κουβεντα ουτε panigale να αγοραζες...
Πάρε Tuono !!
Είναι γυμνό αλλά με ζελατίνα για προστασία από αέρα και σέλα πλατεία και για τον συνεπιβάτη
Το καλύτερο είναι ότι δεν θα ασχολείσαι με την κατανάλωση
Απλά θα ασχολείσαι να το γεμίζεις![]()
Το NC δεν είναι naked
Αν και στο δρόμο που το έχω δεί μου αρέσει δεν είναι αυτό που ψάχνω.
Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά* και απο τα υπόλοιπα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά ξεφεύγω απο αυτό που μου αρέσει (CB500F, Z650, MT-07) και φτάνουμε στο σημείο που δεν έχει κανένα νόημα η αλλαγή!
*αν εξαιρέσεις το βάρος του
Πάντως τώρα που το θυμήθηκα μου έκανε εντύπωση o μαλακός συμπλέκτης του MT-07!
Ένα video για το ΜΤ-09 με δίμετρο αναβάτη-ιδιοκτήτη...μια σταλιά φαίνεται δίπλα του το mt-άκι!