Αν ήμουν Τροχαίος, θα σου έκοβα 50€ πρόστιμο κάθε φορά που έβγαζες αυτό το πράγμα από την τσέπη σου.
Life begins at 45°.
Για να γίνει σοβαρή συζήτηση πρέπει να υπάρχει "κοινό " λεξιλόγιο . Τωρα αλλα γράφει ο ένας,αλλα καταλαβαίνει ο άλλος ,σε αλλα απαντάει ο τρίτος .
Kudos πάντως που κάνατε τον Blade και ποσταρε![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κανείς δεν είπε ότι φρενάρει απο τα 200μ...
Εγώ γράφω ότι είσαι 200μ μακριά και πάς με 100χλμ.
Πώς σταματάς ΧΑΛΑΡΑ σε αυτή την περίπτωση?
Άλλος μπορεί να βάζει νεκρά και να τσουρλάει (ευτυχώς δεν είχαμε κάποιον τέτοιο!)
Ο άλλος περιμένει να φτάσει στα 60μ και να πατήσει δυνατά το φρένο και ο άλλος πατάει μόνο φρένο με 6η.
Το δίπλωμα πού κολλάει? (σοβαρά τώρα!)
ΥΓ. Δεν μαθαίνω τώρα με συμπλέκτη. Είχα συμπλέκτη και στο παπάκι![]()
Εντελώς σοβαρά.
1η σου μηχανή, πάρτο αλλιώς, θα βρεις. Εμάς στα απαυτά μας πως φρενάρουμε εμείς ή οι άλλοι. Εσένα θα πρέπει να ενδιαφέρει ότι δεν ξέρεις (ακόμα) να οδηγείς.
Όχι, το παπί και το σκούτερ δεν είναι μηχανές σ' αυτή την περίπτωση. Ελπίζω να πηγαίνεις όντως χαλαρά, αλλά επειδή αυτά τα μοτοσακά μαζεύουν εύκολα χλμ, ξεκίνα να το σκέφτεσαι σοβαρά.
Όχι, όλα αυτα δεν τα κάνεις τόσα χρόνια. Δέξου το, είναι μια καλή αρχή.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ δε διαφωνώ με αυτά που λέτε ούτε με τα βιβλία.
Ξαναλέω ότι οδηγώ έτσι χρόνια.
Εσείς διαφωνείτε μαζί μου είτε λόγο ηλικίας και κολλήματος (βλέπε ABS) είτε για να διαφωνήσετε και να φανείτε κάπως.
Εμένα αυτά δε με αγγίζουν και εσείς φαίνεστε όπως φαίνεστε.
Στο τρασερ πήγαμε μέχρι κάποια καλή ταχύτητα, πιάσαμε κόφτες, πλαγιάσαμε όσο νιώσαμε άνετα για πρώτη βόλτα, κάναμε τα κατεβάσματα με ανέβασμα στροφών ενδιάμεσα και όλα καλά. Δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό.
Επειδή έχει συμπλέκτη-ταχύτητες και το πίσω φρένο κάτω?
Έχεις οδηγήσει το SH?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου