Δεν έχει να κάνει με το τι έχει καβαλήσει κάποιος ή πως το πάει.
Γι αυτό ανέφερα το CBF που είναι ίδια κατηγορία με το SV και στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά ακόμα κι ένα παλιό CBF που είχα καβαλήσει είχε ΟΚ φρένα ενώ το SV δεν έχει.
Το bimota είναι ιστορία ολόκληρη. Το δικό μου είναι το 1025.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Quote απο υπαλληλο (και γνωστό) απο το Ducati καλληρόηςοταν τον ρωτουσα πως να το ρυθμίσω μπας και δουλέψει
Και επιβεβαιωμενο απο οτι απλα δεν δουλευε, απλα στον χρονο επανω εφυγα εξωτερικο και το πουλησα οποτε δεν μπηκα στην διαδικασία αλλαγής.
Αλλα και στο Tuono V4 2014, το sachs ηταν για τα μπαζα (καλυτερο βεβαια απο το ducati) και το αλλαξα με ενα Ohlins απο το factory
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
πουλακια μου...σε τετοια μαλλιοτραβηγματα ενημερωνουμε τον νεο...
λοιπον...το abs , κατα την καθολου ταπεινη αποψη μου, ειναι επικινδυνο, κατα συνεπεια για τα σκουπιδια...ευχαριστω...
frankly my dear, i dont give a damn...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Στους δρόμους δεν κυκλοφορούν μόνο έμπειροι οδηγοί, αλλά και άπειροι. Όχι μόνο συγκεντρωμένοι, αλλά και περιστασιακά αφηρημένοι ή με χαμηλά αντανακλαστικά λόγω κούρασης. Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα σώζουν σε μερικές περιπτώσεις που ο οδηγός αιφνιδιάζεται, είτε εξαιτίας της δικής του κατάστασης, είτε λόγω απρόβλεπτων συνθηκών.
Σίγουρα υπάρχει μερίδα ανθρώπων που δεν της χρειάζονται, όπως υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που δε θα σε σώσουν. Στατιστικά όμως είναι υπέρ του μέσου οδηγού σε δημόσιο δρόμο, γι' αυτό και το ABS έχει θεσπιστεί ως υποχρεωτικό. Δεν είναι λόγος για να προσέχεις λιγότερο, αλλά αρκεί να σε σώσει μία φορά που οι συνθήκες ή η εμπειρία σου, δε θα είναι με το μέρος σου. Προσωπικά με έχει σώσει από πτώση.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Τελευταία τροποποίηση από reinmeister; 26/12/2018 στις 19:55.
frankly my dear, i dont give a damn...