ποια η θερμοκρασία λειτουργίας ψυκτικού των μοτοσυκλετών σας?
78C το δικό μου. GSX-R1000 K6
έχω δει θερμοστάτη αυτοκινήτου 105C! αλλά ήταν με κερί (άνοιγε αν υπήρχε φορτίο στον κινητήρα)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Πωωωωω πωω! Ρε είσαστε απίστευτοι λέμε! Χαλαρώστε ρε σεις! Οδηγείστε το ήρεμα χωρίς απότομα ανοίγματα του γκαζιού και δε χρειάζεται τίποτε άλλο.
Σωστό!
Αφήστε το ρελαντί μέχρι να κουμπώσεις κράνος γάντια μπουφάν μπαγαζιερα, και μετά χαλαρά για μερικά χιλιόμετρα.
Στο κάτω κάτω , άντε και ζεστάθηκε το μοτέρ, τα λάστιχα ζεστάθηκαν για να τρέξεις; ; ;
Αν η διαδρομή είναι μικρή, πήγαινε όλη την διαδρομή χαλαρά, και τι έγινε.
Δεν το είπα για να ανοίξω άλλο θέμα, απλά λέω χειμώνας είναι, θα αργήσει να ζεσταθεί το νερό, το λάδι, το μέταλλο, τα λάστιχα, οι δρόμοι κρύβουν παγίδες,
Εεεεε δώσε παραπάνω χρόνο γενικά και στο σύνολο τις διαδρομής πήγαινε πιο χαλαρά.
Αν τώρα έχεις ταξίδι, πιστεύω θα έχεις χρόνο να το ανοίξεις να γουστάρεις, δεν χρειάζεται να το ανοίξεις από τα πρώτα χιλιόμετρα.
Τελικά, μόνο στο μότο.γρ έχουμε αναγάγει την διύλιση του κωνωπα σε επιστήμη![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
οκ,έχει "καεί" το θρεντ
μολαταύτα , θα ήθελα ως πληροφορία την θερμοκρασία λειτουργίας ψυκτικού διαφόρων μοτοσυκλετών. ας διαχωρίσει κάποιος μοντ,αν θέλει.![]()