Σελίδα 90 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 40808586878889909192939495100 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.336 έως 1.350 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Φίλτρο λάδια στην yamaha έχουν 60€ Τα φουλ συνθετικά με εργασια!Μετά τα λίτρα που έγραψες ανα 100 χιλιομετρα ισχύουν!Αν είσαι νορμάλ και δεν το πιέζεις μέχρι 6 λίτρα θα δεις στα 100!
    Βέβαια και τα υπόλοιπα που σου γράψανε τα παιδιά ισχυουν(φθορές,αλυσιδες-γραναζια,ελαστικά κ.α )
    Εγώ παιδιά προτιμώ την μηχανή από ένα παπακι(κάτοχος και από αυτο) διότι σε βλέπουν,έχεις καλύτερα φρένα,καλύτερα φώτα και γκάζι παραπάνω για μια προσπέραση(με το παπάκι παλεύεις στις μεγάλες οδους)!!

Μέλος Το avatar του/της TiAiNO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Παιδιά, όντας χρόνια στον μοτοσυκλετισμο, να ρίξω κι εγώ τα 2 μου σεντς εμπειρίας.

Για μένα μοτοσυκλέτα κ δη χιλιάρι(παρα κάτι...)ίσον χόμπι. Ναι οκ για το δρόμο τα φτιαχνουν κ οχι για το γκαράζ.... Αλλά!
    Τα κόστη χρήσης δεν είναι μόνο η κατανάλωση βενζίνης. Το εικοσάρικο την βδομάδα...
    Τα ελαστικά κοστίζουν ακριβά κ με καθημερινη μετακίνηση ένα πίσω τουλάχιστον (!) μία φορά το χρόνο θα το αλλάζεις.
    Αλυσιδογραναζα γενικά κρατάνε. Αναλόγως το χέρι βέβαια κ την φροντίδα. Μέχρι την ώρα της αλλαγής... Όπου το διακοσοπενηνταρι σου χτυπάει την πόρτα...

Η καθημερινότητα στην κίνηση φορτώνει χιλιόμετρα κ φθορές την μηχανή.

Τέλος το κόστος μιας πτώσης, από το πιο απλό ξεπαρκαρα δεν την είδα κ στην εριξα, μέχρι την στουκα (εφόσον δεν υπάρχουν θυματα) δεν συγκρίνεται με ένα αυτοκινητο ή ένα παπάκι, σκουτερ κλπ

Η απώλεια σε περίπτωση κλοπής, το ίδιο. Να χρωστάς γραμμάτια σε κλεμμένη μηχανή... Γαμησε τα.

Γι αυτό κατάλαβα εδώ κ χρονια ότι η μηχανή είναι κάβλα κ μονο. Καθημερινά παπι αυτοκίνητο.
    Όταν έχω χρόνο κ φράγκα μηχανή κ ξελαμπικάρισμα.
    Μ αυτόν τον τρόπο φυσικά κ χρησιμοποιω ακριβά ελαστικά που μεταμορφώνουν την οδική συμπεριφορά κ οχι Sava ( no offence παιδιά όσοι τα χρησιμοποιείτε). Εργοστασιακα ανταλλακτικά μόνο κ οχι εμπορίου. Είναι ακριβότερα, αλλά κρατάνε περισσότερο κ κάνουν την δουλειά τους χωρίς παρατραγουδα.

Anyway αυτή είναι η γνώμη η δική μου.
    Το tracer μουνάρα
    Αλλά εγώ αγαπώ την βιταμίνη C (πορτοκαλί... Λεγε με KTM)
    Ktm duke 690 2008 αδελφέ ( αγάπη μεγάλη που έφυγε νωρίς χωρίς τη θέληση μου)
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο. Εγώ είπα σε κάποιες σελίδες ποιο πίσω για το "μια ζωή την έχουμε" για καθημερινή χρήση θα έχω το scooter μου (Honda PCX 150) και αυτό καινούργιο το είχα πάρει και το φροντίζω όπως πρέπει, γιαυτό και με πήγε Φεβρουάριο του 2019 με βροχές μέχρι Έδεσσα από Πάτρα. Είχα τα κότσια και έκανα 720 χιλιόμετρα με ένα 150cc μόνος μου. Εκδρομή - καβλα. Γιαυτό θέλω τώρα το Tracer γιατί είναι για την εξόρμηση μου και για την κ... Όπως προ είπα. Για καθημερινή χρήση το λυπάμαι για να είμαι ειλικρινής. Με έχουν ρωτήσει αρκετοί από τη δουλειά αν θα πάρω το Tracer αν θα πουλήσω το pcx.... Ούτε λεπτό δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να το δώσω. Από Ιανουαρίο 2017 μέχρι σήμερα βαδίζουμε παρέα στα πάντα. Καθώς και είναι το μόνο μεταφορικό μέσο που έχω. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα αυτοκίνητα οδηγώ βέβαια απλά δεν θέλω προς ώρας για κάποιο λόγο. Έχω φάει πολύ ΠΆΡΑ πολύ βροχή με το pcx και δεν κάνω πίσω. Καλοτάξιδο και στο φιλί που θέλει να το αγοράσει. Εγώ περιμένω να περάσουν αυτοί οι μήνες γιατί αν έρθει σε 4 μήνες Μαξ το μηχανάκι θα πρέπει να ανέβω επάνω Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι καιρό θα έχει και επειδή είμαι αρκετά ψείρας δεν θέλω να φάει βροχή τουλάχιστον ακόμη οπότε το τρεναρω λίγο ακόμη. Καλό χειμώνα να έχουμε με ασφαλή οδήγηση

Νέο μέλος
    Καλησπέρα παιδιά.Είμαι νέος κάτοχος Tracer 900 gt.εχω και το t max 530 του '16,λογικά σήμερα θα το πουλήσω αυτό. Έχω μια απορία για το νέο εργαλείο μου,μου κοπανάνε οι ταχύτητες νομίζω.μια μπαίνουν αθόρυβα μια με με κρακ.. Όχι τρελα αλλά μου κοπανάνε, και νομίζω και με το shifter και ο μηχανικός μου λέει η βάλανε μάπα λάδια η απλά θα στρώσει.γιατί και αυτός το πήρε βόλτα και μου είπε ότι γρατσουνανε.μηπως φταίει που απλά έχω ξεχάσει το άθλημα με ταχύτητες και δεν τις παίζω σωστά? έχω 11000 χιλιόμετρα με πρόγραμμα αλλά χωρίς akrapovic και είχε ρυθμιστεί με akrapovic.και κάτι άλλο ακόμα, πουλάει κανένας καμία acrapovic για να τον έχω κατανου όταν το πάρω απόφαση. ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μέλος
    Σε όλα κοπανάνε ότι εταιρεία λαδια βάλεις σε άλλες περισσότερο σε άλλες λιγότερο... βέβαια μερικοί έχουν βάλει 15-50 αντί για 10-40 και δεν κοπανάει... τώρα για την εξάτμιση, υπάρχουν 2 ελληνικές ομάδες στο φβ μπες και στις 2 και όλο και κάτι θα βρεις....

270° firing order
    Ρε την γιαμαχα...
    25 χρόνια πέρασαν και ακόμα κοπανάνε οι ταχύτητες τους.Κάνε μια δοκιμή αν θέλεις,δοκίμασε να αλλάξεις τις ταχύτητες σε λίγο πιο ψηλές στροφές.
    Φυσικά εντελώς άλλο μοτέρ και γενικά ολόκληρη μοτοσυκλέτα το δικό σου αλλά στο δικό μου (yamaha παλιό μότο όμως) όταν αλλάζω στις ~3κ κοπανάει καμιά φορά.Κοντά στις 4.5κ τις αλλάζει πολύ πιο ομαλά.
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billgio Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παιδιά.Είμαι νέος κάτοχος Tracer 900 gt.εχω και το t max 530 του '16,λογικά σήμερα θα το πουλήσω αυτό. Έχω μια απορία για το νέο εργαλείο μου,μου κοπανάνε οι ταχύτητες νομίζω.μια μπαίνουν αθόρυβα μια με με κρακ.. Όχι τρελα αλλά μου κοπανάνε, και νομίζω και με το shifter και ο μηχανικός μου λέει η βάλανε μάπα λάδια η απλά θα στρώσει.γιατί και αυτός το πήρε βόλτα και μου είπε ότι γρατσουνανε.μηπως φταίει που απλά έχω ξεχάσει το άθλημα με ταχύτητες και δεν τις παίζω σωστά? έχω 11000 χιλιόμετρα με πρόγραμμα αλλά χωρίς akrapovic και είχε ρυθμιστεί με akrapovic.και κάτι άλλο ακόμα, πουλάει κανένας καμία acrapovic για να τον έχω κατανου όταν το πάρω απόφαση. ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Με το shifter σου κοπανάει ή γενικότερα?

Νέο μέλος
    Απλά το έκανα ερώτηση στον μηχανικό μου στην yamaha και μου είπε ούτε καν τις νιώθεις σε αυτά τα μηχανάκια πλέον..Σήμερα το πήρε βόλτα και με shifter και όλα και μου λέει μια χαρά είναι σήμερα.Εγώ νομίζω στην δεύτερα και τρίτη νιώθω λίγο το shifter na kopanaei.μια το πετύχαινω κυριλέ και μια όχι.ο πρώην κάτοχος μου λέει απλά δεν το έχεις μάθει ακόμα γι αυτό.έχει κάνεις το ίδιο μηχανάκι γενικά να μου πει εγγυημένα? Πούλησα και το T MAX πριν λίγο.

Παλαιό μέλος
    Απλά το έκανα ερώτηση στον μηχανικό μου στην yamaha και μου είπε ούτε καν τις νιώθεις σε αυτά τα μηχανάκια πλέον..Σήμερα το πήρε βόλτα και με shifter και όλα και μου λέει μια χαρά είναι σήμερα.Εγώ νομίζω στην δεύτερα και τρίτη νιώθω λίγο το shifter na kopanaei.μια το πετύχαινω κυριλέ και μια όχι.ο πρώην κάτοχος μου λέει απλά δεν το έχεις μάθει ακόμα γι αυτό.έχει κάνεις το ίδιο μηχανάκι γενικά να μου πει εγγυημένα? Πούλησα και το T MAX πριν λίγο.
    δεν εχεις κάτι να πετύχεις στο σιφτερ. απλα κουνας πόδι. μήπως κλείνεις γκάζι όταν αλλάζεις ταχύτητα?

Νέο μέλος
    Όχι με shifter.δεν κλείνω γκάζι..Αλλά νομίζω κάνει Ενα πολύ μικρό κρακ στην 2 και 3...χωρίς shifter παιζω με γκάζι κανονικά για αλλαγή..

Παλαιό μέλος
    Όχι με shifter.δεν κλείνω γκάζι..Αλλά νομίζω κάνει Ενα πολύ μικρό κρακ στην 2 και 3...χωρίς shifter παιζω με γκάζι κανονικά για αλλαγή..
    αν υπάρχει ρύθμιση για το σιφτερ ισως να ειναι κάτι τέτοιο. το δικο μου στο 675 δεν ξερω αν παιρνει ρυθμισεις δεν εχω ασχοληθει ποτε γιατι δουλευει καλα. δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως

Μέλος
    Στις πόσες στροφές κανείς τις αλλαγές με το σιφτερ; Γιατί λειτουργεί καλύτερα από τις 5.000 και πάνω

Παλαιό μέλος
    Το σιφτερ δεν είναι και κανένα αυτόματο κιβώτιο.
    Ας πούμε ότι ακόμα και η ταχύτητα που σηκώνει το πόδι του ο καθένας μας διαφέρει. Έστω και ελάχιστα αλλά διαφέρει και αυτό δεν το ξέρει κανένα σιφτερ καμιάς εταιρίας.
    Παράπονα υπάρχουν από διάφορους και σε πανάκριβα μοντέλα.

Δεν το χρησιμοποιώ συνέχεια , και μόνο με γκάζι και πάνω από 5000-6000rpm και μόνο αφού έχει ζεσταθεί το μηχανάκι.

Τώρα εάν κάνει ζημιά σε βάθος χρόνου πραγματικά θα ήθελα να ξέρω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Ελπίζω να γνωρίζεις οτι το shifter στο Tracer 900 GT λειτουργεί για τα ανεβάσματα και όχι για τα κατεβάσματα. Στα κατεβάσματα πας με τη κλασική μέθοδο, ξερογκαζιά-συμπλεκτής-κατέβασμα.

Νέο μέλος
    Εννοείται μόνο για σήκωμα το έχω και πανω από τις 5.. Θα καταλήξω λογικά όπως λέει και το παιδί πιο πάνω ότι είναι ανάλογα του πόδι του καθενός... Θα το βρω κάποια στιγμή για τα καλά.. Απλά το πάω τέρμα ήρεμα και τις αλλαγές τις βαράω με συμπλέκτη λίγο πιο πάνω από τις 3000 στροφές.. Αλλά πρέπει να βάλω akrapovic επειγόντως για να μην ακουω τίποτα μετά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Ελπίζω να γνωρίζεις αιοτι το shifter στο Tracer 900 GT λειτουργεί για τα ανεβάσματα και όχι για τα κατεβάσματα. Στα κατεβάσματα πας με τη κλασική μέθοδο, ξερογκαζιά-συμπλεκτής-κατέβασμα.
    Δεν χρειαζονται οι ξερογκαζιες σε μοτοσυκλετες με μονόδρομο συμπλέκτη

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •