Έτσι όπως την ανέφερες, ο κόσμος θα νομίζει ότι γύρευε πόσους κόλλησε.... Ποιος ο λόγος να την αναφέρεις λοιπον αφού ήταν καθαρή?
Επίσης, το πρώτο θύμα ήταν τελικά από το γκρουπ που είπες στην αρχή, η άλλος που νοσηλευόταν στο Ρίο?![]()
Έτσι όπως την ανέφερες, ο κόσμος θα νομίζει ότι γύρευε πόσους κόλλησε.... Ποιος ο λόγος να την αναφέρεις λοιπον αφού ήταν καθαρή?
Επίσης, το πρώτο θύμα ήταν τελικά από το γκρουπ που είπες στην αρχή, η άλλος που νοσηλευόταν στο Ρίο?![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση στα pm και τα vrooms, είστε μεγάλοι ψάρακλ...εεε είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας![]()
Δεν περίμενα ότι θα το πιστέψουν τόσα άτομα...ο νεοσσός έκανε τη βρωμοδουλειά, αλλιώς θα είχαμε ακόμα περισσότερα θύματα! Ευχαριστώ όντως για τα μηνύματα, κάποια ήταν συγκινητικά!
Καλό μήνα σε όλους![]()
Οπότε δεν ισχύει ότι πρέπει στα φόρουμ να έχουμε απόσταση 2 μηνυμάτων από το ποστ κάποιου που διαγνώστηκε με τον ιό;
[QUOTE=lleonidas;3041290]Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση στα pm και τα vrooms, είστε μεγάλοι ψάρακλ...εεε είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας[/QUOTE0]
Βεβαιως αν δεν εχεις κανει αξιοπιστο τεστ,δεν ξερεις αν εισαι φορεας ή οχι ,διοτι υπαρχουν και ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ φορεις που μπορουν ενω οι ιδιοι δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα ,και εφησυχαζοντας σ αυτο ,να κολλησουν καποιον ,που θα νοσησει,ελαφρως ή βαρεως.Γι αυτο λεμε -ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ-
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Το ποστ του Λεωνίδα αναρτήθηκε χθες 00:08
Δεν ήταν πρωταπριλιά(δεν είχε ξημερώσει)
Χαχα... είμαστε όλοι για δέσιμο
Χαίρομαι που έστω και έτσι, δόθηκε προσωρινά μια ευχάριστη νότα σ'αυτό το δαίμονα που μπήκε έτσι ξαφνικά στις ζωές μας...