Καλησπέρα , ίδια μοτέρ , εντελώς διαφορετικό στήσιμο , το ένα έχει πουλήσει πολύ , το άλλο είναι ανύπαρκτο
Ποίο πιστεύετε αξίζει περισσότερο
Καλησπέρα , ίδια μοτέρ , εντελώς διαφορετικό στήσιμο , το ένα έχει πουλήσει πολύ , το άλλο είναι ανύπαρκτο
Ποίο πιστεύετε αξίζει περισσότερο
το ένα έχει 2 χρόνια στην αγορά και το άλλο 2 μήνες
you rise you fall you're down then you rise again
Ίδιος κινητήρας . Έχει γείτονας μου το το vf και μόνο που δεν γελάει που βρίσκεται επάνω. Τώρα διάφορες σαν όχημα δεν ξέρω
Εδώ λὲνε καλά λόγια πὰντως! Ωραίο άρθρο και κατατοπιστικό.
Έκατσα κάποτε και διάβασα διάφορα άρθρα της εποχής που κυκλοφόρησε η μοτοσυκλέτα μου.Πιο συγκεκριμένα το άρθρο της παρουσίασης στους δημοσιογράφους κάπου στην Ισπανία.Ελληνικό περιοδικό.
Με έκαναν να σκέφτομαι τι διάολο,άλλη μηχανή οδηγάω ή έχω υπερβολικές απαιτήσεις;![]()
when life gets complicated... i ride.
Δεν είναι ότι δε χρειάζεται να πουν κάτι κακό, απλά δεν μπορούν ακόμα κι αν υπάρχει κάτι κακό να πουν.
Η επιχείρηση βγάζει λεφτά απ' τις διαφημίσεις. Εσύ δεν τους πληρώνεις. Κοινώς, ο αναγνώστης είναι το προϊόν που πουλάνε και οι έμποροι οι πελάτες τους. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο φυσικά. Τα "άρθρα" αυτά είναι χρήσιμα κυρίως για specs ή αντικειμενικά μετρήσιμα στοιχεία (πχ το Χ μηχανάκι είναι ψηλό, ο χώρος αποσκευών του Χ σκούτερ είναι μεγάλος, κτλ). Από εκεί και πέρα μην τα παίρνετε στα σοβαρά. Αν σε ενδιαφέρει ένα μηχανάκι πας και το οδηγάς.
Επίσης είναι χρήσιμα τα forum και κυρίως αν διαβάζεις από παλαιά μέλη για προβλήματα που έχουν συναντήσει και ενίοτε θετικές εντυπώσεις. Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις στοχευμένες απόψεις που κρύβουν συμφέροντα, αλλά σε τέτοιες κοινότητες η πιθανότητα να επιβιώσει κάποιος για καιρό, χωρίς να τον ανακαλύψουν, δεν είναι μεγάλη.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Είδα σήμερα το ΝΗ -Τ 200 από κοντά για πρώτη φορά. Καλή εντύπωση μου έκανε - θα το σκεπτόμουν αν ήθελα "κάτι για την πόλη", αν τα λεφτά δεν έφταναν για κάτι μεγαλύτερο κλπ.
Δες και μια παρουσίαση ..
Καλά το παλικάρι στο βίντεο το οδηγάει λές και κάνει εντουρο. Το λυπήθηκα το μοτοσυκλετακι.Ας ελπίσουμε ότι θα βγεί καλό.
Λίγες μέρες ακόμη.......... αναμονή.