Ναι είμαι 190 αρα δεν θα εχω προβλημα πιστευω τωρα απο κει και περα το βλεπω η για ένα xt η για καποιο μικροτερο klx ευχαριστώ για τις συμβουλές
Για xt παιδια μεχρι ποσα χιλιόμετρα ειναι καλο να κοιταω
Σε μια αναζήτηση που εκανα για το crf 250L ανακάλυψα και το 450L σε κάποια site στο εξωτερικο λεει πως για Α2 διπλωμα μπορω να παρω και το 450L ποια είναι η γνωμη σας για το συγκεκριμένο σε σχεση με το 250L εφοσον διαθεσω παραπανω χρήματα θα τα αξιζει;
Αλλαγή λαδιών κάθε 1000 χλμ... και δεν το φέρνει επίσημα. Η απάντηση ήταν "ίσως" με ειδική παραγγελία. Θα πάει ο κούκος... αηδόνι
Επειδη ελλαδα δεν παίζουν και πολλα μεταχειρισμένα 250L και για πρωτο λεω να μην δωσω 5,5χιλ για καινουργιο μήπως εχει κανεις εμπειρία οσο αφορα το να φερει απο εξω μεταχεορισμενη σε συνεργασια με κάποιον ελληνα εμπορο;
Εκτελωνισμός-μεταφορά-πινακιδες και αμοιβή εμπόρου θα σου πάει πιο ακριβά κι από Ελλάδα.
Λίγο παραπάνω έβαλες στο παιχνίδι το 450L (που είναι για πολύ εξειδικευμένη χρήση) και τώρα είναι πολλά τα 5,5€ για καινούριο;
Ξέρεις κάτι.... υπάρχει problem νομίζω... πρέπει να το πιάσεις από την αρχή και να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με το προφίλ σου και τα θέλω σου και κυρίως με τα πραγματικά διαθέσιμα μπικικίνια συνυπολογίζοντας τουλάχιστον 500 με 800 ευρώ για εξοπλισμό ασφαλείας.
Και επειδή είναι πιθανόν να αγοράσεις τη λάθος μηχανή πριν φτάσεις στο τι σου αρέσει διάβασε πολύ για τι πράγμα προορίζεται η κάθε μοτοσυκλέτα. Αφού καταλάβεις τι θέλεις να κάνεις με τη μοτοσυκλέτα που χρειάζεσαι βρες μια που να σου αρέσει -σε αυτή τη κατηγορία- και όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Οι επιλογές που έχεις ρίξει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες είναι μεταξύ τους.... εχμ... πως να το πω... χάος.
Όντως εχεις δικιο υπαρχει ένα χαος ειναι η αλήθεια σαν πρωταρης το εχασα λιγο χαχα
Λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας και έχοντας κατασταλαξει καπως μετα απο βδομαδες αναζήτησης
Ψαχνω μια μοτοσυκλέτα ψευδο εντουρο να το πω dual sport να το πω on off να το πω με κατάλαβες για χρηση και εντος πολης αλλα και σε χωμα ως κατοικος επαρχίας για χαλαρες εξορμήσεις όχι να κραταω χρονους σε πιστα με καταλαβες κάτι ηρεμο να ανταπεξερχεται και σε χωμα..
Τωρα αρχικα ελεγα για 5.000 αλλα οσο το σκεφτομαι ειμαι άπειρος πρωτη μηχανη θα ειναι λεω Μην δωσω τοσα για μια μηχανη που θα αλλαξει στο μελλον ενδεχομένως με τον ερχομό του Απεριόριστου..
Οποτε αυτομάτως το crf250L δεν αποτελεί επιλογη.. με μια αναζητηση για καποιο klx η κάποιο wrf δεν βρηκα κατι αξιόλογο οποτε σκεφτομαι εγω τωρα γιατί οχι ενα xt660r που απ οσο το εψαξα κανει για δρομο και για χωμα ειναι ικανοποιητικό.. κυμαίνεται και στα χρηματα που λεω να διαθεσω μέχρι 2,5 3 χιλιαρικα μαρεσει και εμφανισιακά μιας και θελω κατι να θυμίζει enduro που λεμε
Ποια ειναι η αποψη σας λοιπόν για το συγκεκριμένο πριν ξανα αλλαξω γνωμη χαχα πλακα κανω για εκει με βλεπω αλλα θελω την αποψη των πιο έμπειρων παρολο που εγινα λιγο κουραστικός ευχαριστώ παιδιά