Γειά χαρά. Ανακαινίζω ένα διαμέρισμα και έχει πολύ σκόνη. Για να ξεμπερδέψω με αυτήν σκέφτομουν να νοικιάσω ένα κομπρεσερ αέρος. Τα νοικιάζουν περίπου 20 ευρώ την ημέρα. Είδα όμως ότι πουλιούνται και καινούργια με 100 ευρώ. Αξίζουν τίποτα ή ειναι πεταμένα λεφτά; Τι να προσέξω Σημ. Δεν το θέλω για δυναμοκλειδο. Ευχαριστώ πολύ.
Ενα φυσερο ειναι καταλληλοτερο για αυτη τη δουλεια και ποιο οικονομικο
https://www.skroutz.gr/c/1963/Fysiti...%81%CE%BF+600w
Στα φυσερα, αν προσαρμοσεις το ρυγχος στο πλαϊ και την σακουλα στην εξοδο, μπορεις να μαζευεις την σκονη αντι να την σκορπιζεις δεξια -αριστερα..
(το τι θα γινει με την φτερωτη μετα, ειναι αλλη παραγραφος..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σαν αυτο... κ χωρις φοβο για την φτερωτη ε?![]()
Ride(s) the wind of change...
Έχω εκατοντάδες βιβλία που έχουν σκόνη 40 ετών πάνω τους. Επίσης έπιπλα και άλλα αντικείμενα. Θα κάνω με το φυσερο δουλειά; Σκοπεύω να τα φθδιξω εκτός σπιτιού.
Είναι αυτή ερώτηση που σηκώνει μια σύντομη απάντηση;
Έχω το Ingco AB8008 (στα 800watt) καναδυο χρόνια και είναι δυναμίτης! Στη φουλ ρύθμιση θέλει ωτοασπιδες! Για 40€ νομίζω ότι βγήκε πολύ καλή αγορά.
Στο Σκρουτζ είδα ότι τα χρησιμοποιούν και για καθαρισμό υπολογιστών κλπ.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αγόρασα σήμερα το παλμικό κατσαβίδι από τα Lidl. Για να το δουλέψω για βίδωμα/ξεβίδωμα, όποτε χρειαστεί, θα χρειαστώ λογικά μύτες (bits) τύπου impact, σωστά;
Επίσης να φανταστώ ότι και για καρυδάκια αν θελήσω να ξεβιδώσω πχ από τη βάση μιας πέργκολας μια βίδα με εξάγωνο κεφάλι θα χρειαστώ πάλι καρυδάκια impact;
Στην τελευταία περίπτωση και ο άξονας/αντάπτορας που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να έχει προδιαγραφές impact;
Συγχωρήστε μου την άγνοια παίδες, αλλά αυτό το πράγμα έχει πολύ δύναμη και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να καταστρέψω μύτες/καρυδάκια λόγω λάθος χρήσης τους.
Μεγεια σου. Ναι.Όλα τα εξαρτήματα να είναι impact.
Μάγκες δεν έχει νόημα να συζητάμε 2-3 σελίδες το ένα θέμα και μετά να πηδάμε σε άλλο.
Το παρόν κλειδώνεται και όλες οι συζητήσεις θα γίνονται στο ανάλογο θρεντάκι ή σε καινούριο.
Sent from me using a computer.
Καλε αυτός ειναι αντρας..
(με πυγμη, μιλαμεεε..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εκοψα και τη φόρα του παπασούζα και θα αρχίσει πάλι τα ορθογραφικά.
Sent from me using a computer.