μιά χαρά μοτοσυκλέτα ειναι το 700 ,φυσικά για κάποιον που δεν εχει πολλές απαιτήσεις ,οπως π.χ. εμένα που το ειχα για 1 χρόνο σχεδόν ,
και για μένα σίγουρα μείον ειναι οτι το κιβώτιο εχει 5 ταχύτητες κ οχι 6 ,και επίσης ειχε θέμα στα μπουζοκαλώδια αλλά λογικά θα εχουν αλλαχτεί απο τον προηγούμενο, αν βρείς κ χωρίς abs να ξερεις εχει πολύ καλά φρένα ...κ κάτι σημαντικό ,προσπάθησε να βρείς 700 με κεντρικό stand ...ειναι παρα πολύ χρήσιμο κ ΔΕΝ το εδιναν standard αλλά το εβαζες εσύ μετά με κόστος 120-150 ευρώ...
Τελευταίο UPDATE από εμένα για αυτό το POST.
Αγοράστηκε (έδωσα προκαταβολή και αύριο γίνεται η μεταβίβαση) σήμερα Honda Transalp του 9/2008 με 30.000 χλμ ΑΛΗΘΙΝΑ. Και όμως κύριοι/κυρίες είναι πραγματικά χλμ , την είδε ο μηχανικός μου και έπαθε κοκομπλόκο. Η μηχανή είναι ΑΡΙΣΤΗ , θέλει αλλαγή λαδιού μόνο σε 1000χλμ. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή την αγορά, θεωρώ ότι θα έχει τρομερό Aftermarket value λόγω χλμ και εγγύησης Honda/Transalp και αν και δεν είναι στα γούστα μου εμφανισιακά (μαρέσει πολύ αλλά δεν πάθαινα ονείρωξη με αυτές τις μηχανές μικρός) θεωρώ πως για πρώτη μηχανή και για το σώμα μου είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές .
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και τις προτάσεις σας και τον χρόνο που αφιερώσατε σε αυτό το Post.
Εύχομαι καλούς δρόμους και ασφαλή ταξίδια.
Θα με δείτε να lurk σε άλλα ποστ εδώ γύρω.
![]()
Μεγειές! Καλοτάξιδο!
και ωραίο χρώμα!
Μη χολοσκάς για μεταπώληση κ.λπ. είναι άρτιο, γυρνας την ευρώπη για πλάκα![]()
καλορίζικο να είναι! ωραίο!
you rise you fall you're down then you rise again
Καλοριζικο φιλε! Αλλαξε λαδακια να ξερεις τι εχει μεσα να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο! Καλες βολτες!
Καλοτάξιδο! Σαν καινούριο είναι!![]()
Καλορίζικη! Είναι πολύ φιλική μηχανή, θα σου αρέσει και πραγματικά τα κάνει όλα! Σε άριστη κατάσταση δείχνει.
Επιτέλους κι ένας που μας είπε τι αποφάσισε τελικά μετά από τόση κουβέντα... οι περισσότεροι εξαφανίζονται.
Θα υπάρξει και Follow up σε 6 μήνες και σε 1 χρόνο!
Κυρίως για όταν κάποιος με ίδιο σκεπτικό ψάξει το φορουμ να καταλάβει πως κινείται η αγορά, τι να περιμένεις όταν κοιτάς για πρώτη μηχανή και τις υποχωρήσεις που θα πρέπει να κανεις.
Π.χ. οτι έψηνα να αγοράσω μια GSR για πρώτη ήταν τραγικό.
Εσύ να σαι καλά και βγάλε το μπαούλο τώρα στην αρχή, ιδανικά για πάντα. Αν θεωρείς ότι έχεις απόλυτη ανάγκη το μπαούλο
μπορείς να έχεις μια αριστερή πλαϊνή ακριβώς όσο την χρειάζεσαι ή κάποια εξειδικευμένη (πχ χαρτοφύλακας) με τις βάσεις της σχάρας.