Ότι μπορείς να ψήσεις πολλά φαγητά γίνεται.
Παίζει μεγάλο ρόλο όμως η δύναμη κ η εστία ψησίματος της κάθε ψησταριάς.
Όποιος έχει όρεξη κ ασχολείται έχει να μάθει πολλά.
Προφανώς κάτι Weber κ broil king αξίζουν αλλά δεν έχουν πολλοι την δυνατότητα για 600+€.
Η δίκη μου πάντως είναι made in Canada.
Weber κάρβουνου έχω στο χωριό. Την κλασική την kettle.
Ride(s) the wind of change...
Δια τους μη εχοντας υπαρχει και αυτη
https://www.skroutz.gr/s/8855082/NS-40-40x30cm.html
Έχω τη γιουνιμακ 4 καυστηρων με τυγανιερα.Ειμαι άκρως ευχαριστημένος εκτός από την τυγανιερα που δε μού ψήνει καλά. Είναι μόνο για ζέσταμα λένε οι οδηγίες.
Όταν θέλει να τηγανισει ψάρι η γυναίκα βαζω τη φιαλη χωρίς ρυθμιστή και πετυχαίνω τη φλόγα που θελω.
Έχω τη φιαλη πάντα από κάτω και δίπλα πάντα μια 3κιλη φιαλη (που χρησιμοποιώ για το τηγάνι) σε περίπτωση πού ξεμεινω απο φιάλη πάνω στο ψήσιμο.
Μετα από κάθε ψήσιμο την αναβω να ζεσταθεί και με μια συρματινη βούρτσα ξηνω το μαντεμι και τα προστατευτικά από τούς καυστηρες.Τα τοιχώματα τα καθαρίζω με μια βούρτσα πού στην άκρη τής έχει ξυράφι.
Και ενα τιπ....
Χρησιμοποιώ πάντα αλουμινόχαρτο γύρω γύρω στα τοιχώματα και έτσι γλυτωνω καθαρισμό και ψήνω γρηγορότερα...
καθε μερα ...νεα μερα.
Λόγο δουλειάς σκαμπάζω κάτι απ αυτά ο΄ποτε
οι μοντέρνες κουζίνες (μεσαίες ας πούμε)
Έχουν πολλές λειτουργίες που κάνουν περίπου τα πάντα και πάρα πολύ καλά
Οι μη έχοντες λοιπόν ας μπουν στον κόπο να διαβάσουν το μάνιουλ και το μπαλκόνι μια χαρά
είναι.
Όκ το BBG με φίλους είναι άλλη φάση αλλά είπαμε
Οι μη έχοντες
Λέω να πάω για αναβάθμιση σιγά σιγά.. Οπότε για πείτε οι έμπειροι, πια η διαφορά των δύο παρακάτω στην πράξη
https://www.skroutz.gr/s/4660733/Cam...c-LS-Plus.html
https://www.skroutz.gr/s/23278747/We...avorites_popup
Εγώ έχω έναν παλιό θερμοσίφωνα κομμένο στην μέση με μεντεσεδες για να κλείνει κιόλας. 20 χρόνια τώρα δεν έχει ζητήσει τίποτα![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Έχω την ίδια Weber.
Είναι απίστευτη. Μην τις συγκρίνεις καν. Η ποιότητα υλικών , οι σχάρες από μαντέμι, η αναλογία θερμότητας στην επιφάνεια της σχάρας, το καθάρισμα ο χρόνο ψησίματος είναι άριστο. Οι σχάρες του καθαρίζονται για πλάκα με βούρτσα, ο κάδος αν παρεις το κιτ καθαρισμού της Weber και ένα σπρει ειδικό της Weber γίνεται κυριολεκτικά σε 10 λεπτά. Η Campingaz είναι η Daytona μπροστά στην Honda Που είναι η Weber.
υγ: σορυ εκνευρίζομαι ακόμα και στο άκουσμα του ονόματος, δεν το χρειαζόμαστε εδώ μέσα...
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 30/10/2020 στις 09:39.
Δες και την Broil King μαζί με την Weber. Επίσης και Napoleon
Προ κρίσης έφερα από Γερμανία μια ψησταριά που ήταν εταιρεία Ελβετικής προέλευσης, λέγεται OUTDOORCHEF και έχει πολύ ωραίο σύστημα στράγγισης του λίπους και σου δίνει τη δυνατότητα για πολλούς τρόπους μαγειρέματος, από Κινέζικο Γουοκ, μέχρι πίτσα και άλλα πολλά. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε αριθμό καυστήρων και το κύριο σύστημα είναι ένα χωνί που το χρησιμοποιείς πολλαπλά αναλόγως ψησίματος.
https://www.youtube.com/watch?v=5DIbffS9ubE
Έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Τη χρησιμοποιώ 2-3 φορές το μήνα εδώ και 12 χρόνια περίπου και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Για όποιον ενδιαφέρεται έρχεται και στην Ελλάδα πλέον εδώ και κάτι λίγα χρόνια.
https://www.outdoorchef.gr/?gclid=Cj...hoCbP8QAvD_BwE
Καλή όρεξη παλιόπαιδα! ( μα τι θέματα είναι αυτά που ανοίγετε;)
Τελευταία τροποποίηση από STF; 30/10/2020 στις 12:24.
Για το παραδοσιακό φουρνάκι που διαφημίζει η κυρά Βέφα, και ψήνει σαν παλιός ξυλόφουρνος στο χωριό, πότε θα ανοίξουμε thread;