Σελίδα 70 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120170 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Προβολή μηνύματος
    Ο φιλος φειθλες με κανει να καταλαβω γιατι πιανανε μερικους με αποχη στην κινα.
    Και μενα κατι τετοιοι τυποι με κανουν και καταλαβαινω πως μια τηλεοραση μπορει οντως να σε κανει προβατο.Α και προς ενημερωση δικια σου να σε πληροφορησω οτι στη κινα κυκλοφορουνε 300εκ ατομα χωρις μασκες πλεον. Αλλα ξερω το ΣΚΑΙ δε στα λεει αυτα. Σου εδειχνε εικονες το φεβρουαριο με ανθρωπους να λιποθυμανε στο δρομο απο κορωνοιο.... Τωρα η κινα δε πουλαει γιατι πολυ απλα στη κινα δε τρωνε σανο.Ειλικρινα δε ξερω ποσες αλλες απαντησεις θα δωσω για να μη λαβω απαντηση ειλικρινη χωρις ειρωνεια και με επιχειρημα.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κάποιοι αυτό θέλουν..... Μην ξεχνάμε, έχουμε γίνει τόσο πολλοί που ο πλανήτης σχεδόν αδυνατεί να τους έχει όλους ταισμενους.....

Παρά το ότι είμαστε πολυπληθέστεροι από ποτέ, το ποσοστό ανθρώπων που μαστίζονται από υποσιτισμό είναι επίσης το χαμηλότερο που υπήρξε ποτέ (με επιφύλαξη για τα τελευταία χρόνια γιατί δε θυμάμαι πότε ήταν τα τελευταία δεδομένα που είχα δει). Βελτιωνόμαστε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Α και προς ενημερωση δικια σου να σε πληροφορησω οτι στη κινα κυκλοφορουνε 300εκ ατομα χωρις μασκες πλεον.
    Εσυ πήγες φιλε μου και εχεις ενημερωση?

Ή τρώς σανό και εσύ?
    Και ποιανού είναι το καλό?
    Το δικό μου ή το δικό σου?

Προφανώς το δικό σου σανό, αλλά με ποιό κριτήριο?

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Ενταξει μονο που κατευθειαν πιανεις χαρακτηρισμούς σε ενα φορουμ καταλαβαίνουμε το επιπεδο σου. Εσυ πηγες στην κινα και το ειδες η απ το σκαι το ειδες και εσυ. Η κανα σαιτ που ειναι για μη - προβατα σαν και εμας?

Μπεεεεε μπεεε

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Εγώ δε σου είπα κάτι. Δεν ξέρω τίποτα και σε βλέπω ενημερωμένο.
    Σε ρωτάω ξανά. Δικά μου λόγια τώρα.

Εσυ που μπηκες φιλε μου και εχεις ενημερωση?
    Μπηκες μεσα σε κανενα απο αυτα? Ειδες νεκρους η μηπως ειδες εκατομυρια εισαγωγες?
    Εσυ δε μου εκανες καμμια τετοια ερωτηση αλλα με ρωτησες για τις εισαγωγες στη θεσσαλονικη. Αλλα εφοσον θες θα σου απαντησω. Δε θεωρω ουτε 500 νεκρους σε ενα 9μηνο πολλους(πεθαινουν απο γριπη κατα μεσο ορο 2000 το χρονο) αλλα ουτε και 150 διασωληνομενους αναμεσα σε 50000 κρουσματα.Και στο λεω με τη λογικη ενος ανθρωπου απλου και με βαση τα επισημα στοιχεια που ανακοινωνει ο εοδυ καθε μερα.Εγω δεν εχω μπει σε καμμια πτερυγα κοβιντ αλλα για να πειστω να κλεισω τη ζωη μου σε μια γιαλινη φουσκα να φοραω το πατσαβουρι στη μουρη και να χανω την ελευθερια μου και τα δικαιωματα μου θελω αποδειξεις και οταν λεω αποδειξεις εννοω αποδειξεις οχι πληρωμενα με 20 εκ ΜΜΕ.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 03/11/2020 στις 20:15.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Παρακαλώ να μη συνεχιστούν οι ειρωνείες και οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Οι αλλοι 1 δις φορανε μασκα?αληθεια αφου η κινα ειναι κι αυτη μελος του Π.Ο.Υ γιατι δεν ανακοινωνει κρουσματα?μην μου πειτε οτι σε 1,3 δις δεν εχει αρρωστησει κανεις?μηπως ξερει ο απιστος-λι να μας πει?και αν ξερει να μας πει και τις πηγες του αφου εμεις στο μαντρι δεν εχουμε καλη πληροφορηση??
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Κάποιοι αυτό θέλουν..... Μην ξεχνάμε, έχουμε γίνει τόσο πολλοί που ο πλανήτης σχεδόν αδυνατεί να τους έχει όλους ταισμενους.....
    Ουτε για αστείο, μπορείς να ρωτήσεις και τους ΕΗ γι'αυτό.
    Το ότι αυτοί που εμπιστευόμαστε κάνουν συμφωνίες που αποτρέπουν την παραγωγή τροφίμων και θεωρούν δεδομένο ότι η μόνη λύση είναι αυτή που εξυπηρετεί
    τους κεφαλαιούχους είναι άλλη ιστορία.
    Ο πλανήτης αντέχει κάθε ζωντανό που υπάρχει πάνω και έχει λύσεις να ταϊσει (όχι απλά να επιβιώσουν) όλοι.
    Η δικές μας επιλογές δημιουργούν αδιέξοδα. Ο πλανήτης έχει λύση για κάθε μας πρόβλημα.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ρε συ παναβουρ, ακριβώς προηγούμενο ποστ από το δικό σου ο Λεωνίδας σας ζητάει ευγενεστατα να μπει τέλος στην έριδα και τις ειρωνικες αντεγκλήσεις.
    Και εσύ τι κάνεις;;;;
    Λες και πας γυρεύοντας.

Λοιπόν έλα να αλλάξουμε λίγο ροτα γιατί καμιά όρεξη δεν έχουμε να διαιτητευουμε ξεμαλλιασματα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Ρε συ παναβουρ, ακριβώς προηγούμενο ποστ από το δικό σου ο Λεωνίδας σας ζητάει ευγενεστατα να μπει τέλος στην έριδα και τις ειρωνικες αντεγκλήσεις.
    Και εσύ τι κάνεις;;;;
    Λες και πας γυρεύοντας.

Λοιπόν έλα να αλλάξουμε λίγο ροτα γιατί καμιά όρεξη δεν έχουμε να διαιτητευουμε ξεμαλλιασματα.
    οταν αρχισα να το γραφω δεν ειχε δημοσιευθει,γραφω και αργα οποτε ......,τελος απο μενα ουδεν ετερον σχολιον.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οι πεινασμένοι αν μπορέσεις να τους έχεις υπό έλεγχο είναι πολύ κάλο για τους "κάποιους".
    Η έλλειψη τροφίμων κρατάει ψηλά τις τιμές και εξασφαλίζει κέρδη, δημιουργεί ανάγκες που η τεχνολογία και βιομηχανία
    πρέπει να καλύψει με το αζημίωτο, φυτοφάρμακα, μεταλλαγμένα, μηχανήματα, συσκευασίες.
    Από την άλλη οι πεινασμένοι είναι ο καλύτερος στρατός εναντίον των οποιονδήποτε "κακών" που μας κρατούν φτωχούς και φυσικά ο φτηνότερος εργάτης.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Εσυ δε μου εκανες καμμια τετοια ερωτηση αλλα με ρωτησες για τις εισαγωγες στη θεσσαλονικη. Αλλα εφοσον θες θα σου απαντησω. Δε θεωρω ουτε 500 νεκρους σε ενα 9μηνο πολλους(πεθαινουν απο γριπη κατα μεσο ορο 2000 το χρονο) αλλα ουτε και 150 διασωληνομενους αναμεσα σε 50000 κρουσματα.Και στο λεω με τη λογικη ενος ανθρωπου απλου και με βαση τα επισημα στοιχεια που ανακοινωνει ο εοδυ καθε μερα.Εγω δεν εχω μπει σε καμμια πτερυγα κοβιντ αλλα για να πειστω να κλεισω τη ζωη μου σε μια γιαλινη φουσκα να φοραω το πατσαβουρι στη μουρη και να χανω την ελευθερια μου και τα δικαιωματα μου θελω αποδειξεις και οταν λεω αποδειξεις εννοω αποδειξεις οχι πληρωμενα με 20 εκ ΜΜΕ.
    Δές το λίγο πάλι γιατί δε μου απάντησες

Επίσης τα δεδομένα σου είναι λάθος και βγάζει λάθος συμπεράσματα.

Έχουμε ήδη περισσότερους στις ΜΕΘ απο το μέγιστο που είχαμε φτάσει απο τη γρίπη τα τελευταία 10 χρόνια

Επίσης στη γρίπη μπερδεύεις τον εκτιμώμενο αριθμό θανάτων με τα επιβεβαιωμένα.
    Το 2018-2019 είχαμε 154 θανάτους από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

Προφανώς και δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση απλά είχα λίγο χρόνο να κάνω την πλάκα μου και το σταματάω.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Δές το λίγο πάλι γιατί δε μου απάντησες

Επίσης τα δεδομένα σου είναι λάθος και βγάζει λάθος συμπεράσματα.

Έχουμε ήδη περισσότερους στις ΜΕΘ απο το μέγιστο που είχαμε φτάσει απο τη γρίπη τα τελευταία 10 χρόνια

Επίσης στη γρίπη μπερδεύεις τον εκτιμώμενο αριθμό θανάτων με τα επιβεβαιωμένα.
    Το 2018-2019 είχαμε 154 θανάτους από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

Προφανώς και δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση απλά είχα λίγο χρόνο να κάνω την πλάκα μου και το σταματάω.
    .Εσυ ο ιδιος μιλας για επιβεβαιωμενους θανατους. Χωρις νεκροψια πως μιλας για επιβεβαιωμενους θανατους απο κοβιντ? Αρα ουτε εναν δεν εχεις επιβεβαιωμενο αλλα εκτιμωμενο. Οσο για τις μεθ ανοιξε επιδημιολογικες εκθεσεις και ξαναγελα μονος σου

Παλαιό μέλος
    Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να μετρήσεις τα επιβεβαιωμένα κρούσματα covid όταν είναι εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα
    Άστο καλύτερα

ΥΓ. τα οποία κρούσματα πεθαίνουν
    Να το ξεκαθαρίσω και αυτό γιατί ποτέ δε ξέρεις!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF