Σελίδα 75 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085125175 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Faithless,αυτο ακριβως ειναι το θεμα.Οτι με ζουγκλα(Μακης) και θΑΙμα(θεμος-μακης) δεν επεισε κανεις
    Μα ρε φιλε αν βαλω χιο δε πειθω αν βαλω γρηγορη πετρακο δε πειθω. Ο ιδιος ο ΠΟΥ δε πειθει οταν λεει οτι οι καραντινες ΔΕΝ ανακαμπτουν καμμια επιδημια και οτι ο ιος αυτος εμμεσως πλιν σαφως ειναι πιο ακινδυνος απο τη γριπη. Βαζω τς ψεμματα τους στη φορα αλλα τιποτα δε σας αρεσει. Ουτε το συστημικο ουτε το αντι συστημικο. Μονοο χαρδαλιας σας πειθει με τα γαλονια του να μας κουναει το δαχτυλο για το αν θα παμε να παρουμε take away τα σουβλακια? Ποσο αλλο πρεπει να τους ξεφτυλισω δηλαδη για να καταλαβουμε οτι ειναι σκευωρια?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Ποσο αλλο πρεπει να τους ξεφτυλισω δηλαδη για να καταλαβουμε οτι ειναι σκευωρια?
    Μην ανησυχεις, μπορει και να περασει, επειδη τωρα βλεπεις ετσι τον κοσμο δεν επεται πως θα τον βλεπεις ετσι για παντα

https://youtu.be/d1IzNKIHhp0
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Τι? Δεν την έχουμε σκίσει την γάτα?
    36.000 !!
    ΠΩΩ...που το λεει αυτο ?
    για βαλε λινκ ?

Ενας αντικειμενικος ανθρωπος φιλε πρεπει και οφειλει να διαβαζει τα ΠΑΝΤΑ. Εγω προσωπικα διαβαζω απο κουφοντινα (το βιβλιο του) μεχρι το αγων μου του χιτλερ. Γιαυτο και εχω γνωμη. Οσο για το τι παραθετω εδω ειναι στοιχεια τα οποια τα συστημικα site παραθετουν αλλα εμεις διαβαζουμε μονο τις επικεφαλιδες φιλε και οχι το ζουμι... Διαβαζω και ρουβικωνα διαβαζω και χρυση αυγη και αφου τα διαβαζω αποκτω και αποψη. Δεν ειμαι αριστερος ουτε δεξιος ουτε κεντρωος. Ειμαι ανθρωπος και πιστευω στον ανθρωπο. Τα εχω ξαναγραψει αυτα και σε αλλη απαντηση μου.
    Αυτο που παρατηρω ειναι οτι δεν σε τρελαινουν τα ιδια τα γεγονοτα αλλα η γνωμη που εχεις για τα γεγονοτα.Απο την στιγμη που χωρις να διαθετεις καποια γνωση ,διαθετεις απολυτη αποψη ,εχεις καθε δικαιωμα να λες την οποια σου αποψη , αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να θες να σε παρουν στα σοβαρα.Επισης επιμενεις στο ιδιο μοτιβο γιατι δεν σε ενδιαφερει τοσο το οτι εσυ εχεις δικιο ,οσο το να αποδειξεις οτι οι αλλοι που σε αντικρουουν στο νημα ,εχουν αδικο.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    Εσυ για τη βαρια γριπη και οτι κραταει 14 μερες απο που το εμαθες?Δεν υπαρχει καποια στανταρ απαντηση φιλε οσο αναφορα το κορωνοιο. Μπορει λενε καποιος απο το να πεθανει μεχρι να ειναι ασυμπτωματικος δηλαδη υγιεστατος αλλα να κουβαλαει και αυτο το φονικο ιο μαζι του. Μα καλα μοη κανετε πλακα ρε παιδια? Εχετε κολλησει καμμια ανεμοβλογια καμμια ιλαρα να δειτε απο ιους ? Και τεσπα ρε φιλε ειλικρινα μου λες οτι κανενας δε θελει να συνομωτησει εναντιον σου που ακομα και στη δουλεια σου ολοι συνομωτουνε για να σου φανε τη θεση-αδεια-λεφτα? Παντου υπαρχει συνομωσια στη δουλεια μας στο σπιτι μας παντου. Και ποιες οικονομιες εχουνε ακριβως χρεωμοπησει ρε συ? Ειδες εσυ κανενα λογαριασμο με λεφτα να κατεβαινει το ποσο?Οι εταιριες κλεινουν και ανοιγουν αλλες οπως το πασοκ αλλαξε σε ΚΙΝΑΛ για να αποποιηθει τα χρεη του.Εκτος αυτου τσιμπανε και τερμα κρατικες επιδοτησεις στη πλατη του φτωχου λαου. Και ειναι αυτα αδερφε συνανθρωπε που εγω και εσυ θα πληρωσουμε. Εγω ειμαι μαζι με ολους σας και ειλικρινα μακαρι να μπορουσα να το βλεπω οπως και εσεις. Μακαρι να εβλεπα κριση φιλε στη γερμανια αλλα δε τη βλεπω καθολου. Οι πλουσιοι θα γινουνε πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι. Γιαυτο σας λεω παιδια σκεφτειτε πολυ καλα τι θα παμε να δωσουμε τωρα και τι σκατα θα βρουνε τα παιδια μας αυριο. Και το λεω εδω στο φορουμ με αντρες γιατι εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπεο αναγκαστικα να συγκρουστουμε με το ψεμα την υποκρισια και τη χουντα.Οσο για τις νοσηλειες σου ξαναλεω φιλε οτι οποιο θελει ας με παρει μαζι του στο νοσοκομειο να παμε σε πτερυγα κοβιντ γιατι δε πειθομαι ρε φιλε απο μια ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Συγγνωμη αλλα δε μπορω να με πεισουνε οτι θελουνε το καλο μου αυτοι οι ανθρωποι που ξερω οτι 40 χρονια τωρα με κλεβουνε. Οσο για την ευρωπη δεν εχω πολλα να πω.Εννοειται
    Ι οτι το λοκντουν ητανε συνεννοημενο με ολη την ευρωπη αυτο ητανε το μονο σιγουρο οτι πει η γερμανια θα κανουμε μεχρι να πεθανουμε σε ενα ρατζο στο θριασιο. Λοκνταουν η γερμανια λοκνταουν η ελλαδα. Ανοιγει η γερμανια ανοιγει και η ελλαδα. Ας μας δωσουνε πρωτα τα μαρμαρα ολοι αυτοι της ευρωπης οι εταιροι μας και μετα βλεπουμε για το ποσο ευρωπαιος θα γινω και εγω.
    ολα τα στοιχεια που παραθετεις...ειναι γνωστα !!
    γνωστο επισης ειναι οτι αυτα ατα στοιχεια υπαρχουν με την χρηση μασκας...μερικηε καραντινας.....αλλα και ολικης καραντινας.
    αρα.... οτι αριθμους εχουμε ειναι με φουλ -- φουλ προστασια !!
    αρα δεν ειναι γνωστο τι αριθμους-στατιστικες θα ειχαμε εαν δεν ειχαμε....ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα ?
    μπορεις να πεις με σιγουρια οτι θα ηταν το ιδιο ?
    και να σου πω και το αλλο...αντε και αυτο που εβαλες πιο πανω που ηταν καρκινοπαθης και κατεληξε...αυτο
    το ελαχιστο που εκανε ο κορονοιος..που δεν σκοτωνει οκ...αλλα λειτουργει αθριστικα ειναι η σταγονα που ξεχειλιζει το ποτηρι.
    αυτοι που ηταν συγγενης σκεφτηκες εαν ηθελαν να την εχουν εστω και μια μερα ακομη στην ζωη ?
    και περνουμε τις ακραιες περιπτωσεις.
    ενας γεροντας δλδ που μπορει να εχει ακομη καποια χρονια ζωης ακομη2-3 και τον βλεπουν οι δικοι του...γιατι να τα χασει ?
    γιατι να ειναι αφορμη ο covid να του προσθεσει αυτη την σταγονα ?
    ξαναλεω...ολα τα στατ που αναφερεις ειναι με φουλ-φουλ προστασια...
    χωρις καμια...τι γινεται ?

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Μα ρε φιλε αν βαλω χιο δε πειθω αν βαλω γρηγορη πετρακο δε πειθω. Ο ιδιος ο ΠΟΥ δε πειθει οταν λεει οτι οι καραντινες ΔΕΝ ανακαμπτουν καμμια επιδημια και οτι ο ιος αυτος εμμεσως πλιν σαφως ειναι πιο ακινδυνος απο τη γριπη. Βαζω τς ψεμματα τους στη φορα αλλα τιποτα δε σας αρεσει. Ουτε το συστημικο ουτε το αντι συστημικο. Μονοο χαρδαλιας σας πειθει με τα γαλονια του να μας κουναει το δαχτυλο για το αν θα παμε να παρουμε take away τα σουβλακια? Ποσο αλλο πρεπει να τους ξεφτυλισω δηλαδη για να καταλαβουμε οτι ειναι σκευωρια?
    Κατα την γνωμη μου παντα.

Ο Αρης Χατζηστεφανου και ο Γιωργος Δελαστικ ειναι αντισυστημικοι.Ο Στεφανιος Χιος και ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος ειναι και οι δυο μπλεγμενοι τοσο βαθια στο συστημα και στο παρακρατος που μονο αντισυστημικους δεν τους λες.Το ιδιο ισχυει και με τον Μιχαλολιακο που αυτοπροσδιοριζονταν σαν αντισυστημικος ενω πρωην συντροφοι του τον εχουν ξεμπροστιασει για τις σχεσεις που ειχε(ισως και ακομα να εχει) με την ΕΥΠ.Το οτι καποιος εκφραζει μια διαφορετικη αποψη απο την πλειοψηφια δεν τον κανει αυτοματως αντισυστημικο,οι πραξεις του τον κανουν.Διαφορετικα απλα χρησιμοποιει την αντισυστημικη ρητορεια ως εργαλειο για να επιτυχει προσωπικα ωφελη.

Τσεκαρε λιγο εδω να σου λυθουν πολλες αποριες .Αυτα τα προτεινει ως μεσα ατομικης προστασιας εναντιον του ιου.Αν αυτο το παρεις και το φουσκωσεις 1-2-5-10(που ελεγε και ενα σκετσακι των ΑΜΑΝ) θα δεις οτι επειδη ακριβως πολυς κοσμος γραφει στα τετοια του την συσταση της μασκας και της διατηρησης αποστασεων που προτεινει ο ΠΟΥ σαν μετρο προστασιας φτανουμε στην εξαπλωση του ιου και κατα συνεπεια στην καραντινα και στα παραλογα μετρα.

Την αποψη μου στην εχω ξαναπει.Τα σκληρα μετρα επιβαλλονται και για αλλους λογους εκτος απο την αντιμετωπιση της πανδημιας.Ομως απο την στιγμη που εσυ και εγω δεν συμμορφωθηκαμε με τις συστασεις τους και τα κρουσματα αυξηθηκαν τους δωσαμε το πατημα να κανουν πραξη τα κακοβουλα σχεδια τους.

Ας τηρησουμε τα μετρα για να ξεπερασουμε το κακο που μας βρηκε και μολις τελειωσει,σε δευτερο χρονο,ας συζητησουμε αν ολα αυτα εγιναν για το καλο ή το κακο μας και ας ξεκινησουμε τοτε την επανασταση.Το να σπειρουμε διχαστηκες αποψεις και να ονομαζουμε προβατα και ψεκασμενους οσους δεν συμφωνουνε με την αποψη μας μονο κακο μπορει να κανει κοινωνικα.

Παρε ενα παραδειγμα απο την τακτικη και τις συνεπειες της που ακολουθει ο "αντισυστημικος" πορτοκαλης προεδρος της Αμερικης τις τελευτειες 3 μερες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DRAKONET Προβολή μηνύματος
    ολα τα στοιχεια που παραθετεις...ειναι γνωστα !!
    γνωστο επισης ειναι οτι αυτα ατα στοιχεια υπαρχουν με την χρηση μασκας...μερικηε καραντινας.....αλλα και ολικης καραντινας.
    αρα.... οτι αριθμους εχουμε ειναι με φουλ -- φουλ προστασια !!
    αρα δεν ειναι γνωστο τι αριθμους-στατιστικες θα ειχαμε εαν δεν ειχαμε....ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα ?
    μπορεις να πεις με σιγουρια οτι θα ηταν το ιδιο ?
    και να σου πω και το αλλο...αντε και αυτο που εβαλες πιο πανω που ηταν καρκινοπαθης και κατεληξε...αυτο
    το ελαχιστο που εκανε ο κορονοιος..που δεν σκοτωνει οκ...αλλα λειτουργει αθριστικα ειναι η σταγονα που ξεχειλιζει το ποτηρι.
    αυτοι που ηταν συγγενης σκεφτηκες εαν ηθελαν να την εχουν εστω και μια μερα ακομη στην ζωη ?
    και περνουμε τις ακραιες περιπτωσεις.
    ενας γεροντας δλδ που μπορει να εχει ακομη καποια χρονια ζωης ακομη2-3 και τον βλεπουν οι δικοι του...γιατι να τα χασει ?
    γιατι να ειναι αφορμη ο covid να του προσθεσει αυτη την σταγονα ?
    ξαναλεω...ολα τα στατ που αναφερεις ειναι με φουλ-φουλ προστασια...
    χωρις καμια...τι γινεται ?
    Φιλε δε μπορω να επαναλαμβανομαι συνεχεια.. Δηλαδη τωρα με φουλ προστασια εχεις 3000 κρουσματα ? Πως γενειν τουτο? Οπως και να εχει εχω απαντησει και στη δικια σου ερωτηση δε μπορω να απανταω στις ιδιες ερωτησεις.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Κατα την γνωμη μου παντα.

Ο Αρης Χατζηστεφανου και ο Γιωργος Δελαστικ ειναι αντισυστημικοι.Ο Στεφανιος Χιος και ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος ειναι και οι δυο μπλεγμενοι τοσο βαθια στο συστημα και στο παρακρατος που μονο αντισυστημικους δεν τους λες.Το ιδιο ισχυει και με τον Μιχαλολιακο που αυτοπροσδιοριζονταν σαν αντισυστημικος ενω πρωην συντροφοι του τον εχουν ξεμπροστιασει για τις σχεσεις που ειχε(ισως και ακομα να εχει) με την ΕΥΠ.Το οτι καποιος εκφραζει μια διαφορετικη αποψη απο την πλειοψηφια δεν τον κανει αυτοματως αντισυστημικο,οι πραξεις του τον κανουν.Διαφορετικα απλα χρησιμοποιει την αντισυστημικη ρητορεια ως εργαλειο για να επιτυχει προσωπικα ωφελη.

Τσεκαρε λιγο εδω να σου λυθουν πολλες αποριες .Αυτα τα προτεινει ως μεσα ατομικης προστασιας εναντιον του ιου.Αν αυτο το παρεις και το φουσκωσεις 1-2-5-10(που ελεγε και ενα σκετσακι των ΑΜΑΝ) θα δεις οτι επειδη ακριβως πολυς κοσμος γραφει στα τετοια του την συσταση της μασκας και της διατηρησης αποστασεων που προτεινει ο ΠΟΥ σαν μετρο προστασιας φτανουμε στην εξαπλωση του ιου και κατα συνεπεια στην καραντινα και στα παραλογα μετρα.

Την αποψη μου στην εχω ξαναπει.Τα σκληρα μετρα επιβαλλονται και για αλλους λογους εκτος απο την αντιμετωπιση της πανδημιας.Ομως απο την στιγμη που εσυ και εγω δεν συμμορφωθηκαμε με τις συστασεις τους και τα κρουσματα αυξηθηκαν τους δωσαμε το πατημα να κανουν πραξη τα κακοβουλα σχεδια τους.

Ας τηρησουμε τα μετρα για να ξεπερασουμε το κακο που μας βρηκε και μολις τελειωσει,σε δευτερο χρονο,ας συζητησουμε αν ολα αυτα εγιναν για το καλο ή το κακο μας και ας ξεκινησουμε τοτε την επανασταση.Το να σπειρουμε διχαστηκες αποψεις και να ονομαζουμε προβατα και ψεκασμενους οσους δεν συμφωνουνε με την αποψη μας μονο κακο μπορει να κανει κοινωνικα.

Παρε ενα παραδειγμα απο την τακτικη και τις συνεπειες της που ακολουθει ο "αντισυστημικος" πορτοκαλης προεδρος της Αμερικης τις τελευτειες 3 μερες
    Φιλε το να περιμενεις να περασει και αυτο μονο αντισυστημικο δε σε κανει. Το τι λεει ο ΠΟΥ το ξερω το ποσο αμαρτωλος ειναι επισης το ξερω. Το αν εχει πεθανει περισσοτερος κοσμος φετος απο περυσι και προπερσι το ξερω. Για μενα δεν υπαρχει πανδημια ουτε λεπρα ειναι ουτε και πανουκλα για σενα μπορει να υπαρχει. Αφησα τις αποψεις ειπα αυτο που ηθελα. Τελος μεχρι εδω κουραστηκα... Δε θα φερω εγω την ανοιξη. Μηνυματακι για ασκηση και θα πηγαινω οπου γουσταρω χωρις μετρα χωρις τιποτα. Χωρις μασκα και κανενα περιορισμο. Οποιος θελει να με πεισει οτι υπαρχουν κρουσματα και νοσηλειες απο κοβιντ ας με παει στο νοσοκομειο να τις δω και γω .. Δε θα παλεψω αλλο εδω γιατι πολυ απλα μαλλον τη βολεψη σας την εχετε βρει μια χαρα. Με 800 ευρω και ενα play station η καραντινα ειναι δωρο για καποιους. Καλη τυχη και καλη συνεχεια.

Φιλε δε μπορω να επαναλαμβανομαι συνεχεια.. Δηλαδη τωρα με φουλ προστασια εχεις 3000 κρουσματα ?
    1)γιατι υπαρχει πιθανη πρωτεινομεταλαξη υποδοχεων επιφανειας ιου με δημιουργια καινουργιου στελεχους
    2)εποχιακη εξαρση αναπνευστικων ιων
    3)μεταβαλλομενη δυναμικη λοιμωξης
    4)αδιευκρινιστοι παραγοντες.

εχεις αλλα γνωμη;
    κουκουρουκουκου

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Φιλε το να περιμενεις να περασει και αυτο μονο αντισυστημικο δε σε κανει. Το τι λεει ο ΠΟΥ το ξερω το ποσο αμαρτωλος ειναι επισης το ξερω. Το αν εχει πεθανει περισσοτερος κοσμος φετος απο περυσι και προπερσι το ξερω. Για μενα δεν υπαρχει πανδημια ουτε λεπρα ειναι ουτε και πανουκλα για σενα μπορει να υπαρχει. Αφησα τις αποψεις ειπα αυτο που ηθελα. Τελος μεχρι εδω κουραστηκα... Δε θα φερω εγω την ανοιξη. Μηνυματακι για ασκηση και θα πηγαινω οπου γουσταρω χωρις μετρα χωρις τιποτα. Χωρις μασκα και κανενα περιορισμο. Οποιος θελει να με πεισει οτι υπαρχουν κρουσματα και νοσηλειες απο κοβιντ ας με παει στο νοσοκομειο να τις δω και γω .. Δε θα παλεψω αλλο εδω γιατι πολυ απλα μαλλον τη βολεψη σας την εχετε βρει μια χαρα. Με 800 ευρω και ενα play station η καραντινα ειναι δωρο για καποιους. Καλη τυχη και καλη συνεχεια.
    Οκ.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Xαλαρώστε λίγο....................

https://www.youtube.com/watch?v=7x60p7UNLnQ
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    σκευωρια...για ποιο λογο?
    τι θελουν να καταφερουν?

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Ενας αντικειμενικος ανθρωπος φιλε πρεπει και οφειλει να διαβαζει τα ΠΑΝΤΑ. Εγω προσωπικα διαβαζω απο κουφοντινα (το βιβλιο του) μεχρι το αγων μου του χιτλερ. Γιαυτο και εχω γνωμη. Οσο για το τι παραθετω εδω ειναι στοιχεια τα οποια τα συστημικα site παραθετουν αλλα εμεις διαβαζουμε μονο τις επικεφαλιδες φιλε και οχι το ζουμι... Διαβαζω και ρουβικωνα διαβαζω και χρυση αυγη και αφου τα διαβαζω αποκτω και αποψη. Δεν ειμαι αριστερος ουτε δεξιος ουτε κεντρωος. Ειμαι ανθρωπος και πιστευω στον ανθρωπο. Τα εχω ξαναγραψει αυτα και σε αλλη απαντηση μου.
    Αυτό είναι το στοκ ασφαλείας μου για τις μέρες του λοκνταουν
    Εχει απ'ολα, μέχρι και αστερίξ, εκτός από Νταινικεν, γεωργιάδη, δημουλιδου, μπαρμπή και Λένα μαντά.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20201101_034230_compress21.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	80,9 KB 
ID:	422403

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Oλοι αυτοι δεν πειθουν γιατι χρησιμοποιουν αυτα που θελουν, οπως τα θελουν.
    Αν θες να ξερεις τι συμβαινει μπες στην σελιδα του WHO και διαβασε μονος σου, ολα τα στοιχεια, ολες τις παραδοχες, χωρις σκοπιμοτητα.

Αλλιως τρως τον "παπα" που πουλαει ο καθενας. Ενημερωμενος δεν ειναι ο πολιτης που διαβαζει συστημικα η μη μεσα. Ειναι αυτος που αναζητα την πηγη της ειδησης χωρις φιλτραρισμα οποιου ειδους.

Ας πουμε η καραντινα δεν γινεται για να ανακοπει ο ιος αμεσα αλλα για να μην καταρρευσει το συστημα υγειας καθε χωρας. Εμμεσα ομως δια της καραντινας μειωνονται τα κρουσματα αφου λιγοστευουν οι επαφες. Με τον ιο θα ξεμπερδεψουμε οταν βρεθει α) εμβολιο ασφαλες, β) φαρμακο, γ) του συμβει μεταλλαξη που θα τον αδυνατισει και θα γινει λιγοτερο επιθετικος, δ) αποκτησουμε ανοσια της αγελης σε Χ χρονια.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Έχοντας όμως σαν δεδομένα τα συμπεράσματα του ΠΟΥ και την εμπειρία της πρόσφατης καραντίνας, δεν πρέπει να ζυγίσουμε
    τι κερδίζουμε και τι χάνουμε σε κάθε περίπτωση διαχείρισης;

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF