Κατα την γνωμη μου παντα.
Ο Αρης Χατζηστεφανου και ο Γιωργος Δελαστικ ειναι αντισυστημικοι.Ο Στεφανιος Χιος και ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος ειναι και οι δυο μπλεγμενοι τοσο βαθια στο συστημα και στο παρακρατος που μονο αντισυστημικους δεν τους λες.Το ιδιο ισχυει και με τον Μιχαλολιακο που αυτοπροσδιοριζονταν σαν αντισυστημικος ενω πρωην συντροφοι του τον εχουν ξεμπροστιασει για τις σχεσεις που ειχε(ισως και ακομα να εχει) με την ΕΥΠ.Το οτι καποιος εκφραζει μια διαφορετικη αποψη απο την πλειοψηφια δεν τον κανει αυτοματως αντισυστημικο,οι πραξεις του τον κανουν.Διαφορετικα απλα χρησιμοποιει την αντισυστημικη ρητορεια ως εργαλειο για να επιτυχει προσωπικα ωφελη.
Τσεκαρε λιγο εδω να σου λυθουν πολλες αποριες .Αυτα τα προτεινει ως μεσα ατομικης προστασιας εναντιον του ιου.Αν αυτο το παρεις και το φουσκωσεις 1-2-5-10(που ελεγε και ενα σκετσακι των ΑΜΑΝ) θα δεις οτι επειδη ακριβως πολυς κοσμος γραφει στα τετοια του την συσταση της μασκας και της διατηρησης αποστασεων που προτεινει ο ΠΟΥ σαν μετρο προστασιας φτανουμε στην εξαπλωση του ιου και κατα συνεπεια στην καραντινα και στα παραλογα μετρα.
Την αποψη μου στην εχω ξαναπει.Τα σκληρα μετρα επιβαλλονται και για αλλους λογους εκτος απο την αντιμετωπιση της πανδημιας.Ομως απο την στιγμη που εσυ και εγω δεν συμμορφωθηκαμε με τις συστασεις τους και τα κρουσματα αυξηθηκαν τους δωσαμε το πατημα να κανουν πραξη τα κακοβουλα σχεδια τους.
Ας τηρησουμε τα μετρα για να ξεπερασουμε το κακο που μας βρηκε και μολις τελειωσει,σε δευτερο χρονο,ας συζητησουμε αν ολα αυτα εγιναν για το καλο ή το κακο μας και ας ξεκινησουμε τοτε την επανασταση.Το να σπειρουμε διχαστηκες αποψεις και να ονομαζουμε προβατα και ψεκασμενους οσους δεν συμφωνουνε με την αποψη μας μονο κακο μπορει να κανει κοινωνικα.
Παρε ενα παραδειγμα απο την τακτικη και τις συνεπειες της που ακολουθει ο "αντισυστημικος" πορτοκαλης προεδρος της Αμερικης τις τελευτειες 3 μερες